Aynen canım bizimkide öyle tamamiyle gecmiyor zatenBen de biogai veriyorum canim ama gecmiyo. Sizin de yapis yapis mi? Bugun yaptigi kaka cok acayipti
Yosun yesili gibi koyu yesil ve sumuksu
Selam benim marka yumusatici kullaniyorum fena degil dalini hic denemedim canimSlm kızlar dalin yumuşatıcı kullanıyor musunuz
Arkadaslar kizim 25 mayus dogumlu birsey sormak istiyorum benim kizim beni taniyo yani kucagima geldiginde susuyo simariyo filan ama benim kucagimdayken bi baskasi ismiyle seslndiginde hemen donuyo bakiyo guluyo konusmaya calisiyor ama ben o baskasinin kucagindayken yaptigimda bazen donup bakmiyo bile acaba beni tanimiyo bilmiyomu kv ile ayni evdeyim kv de beni herkesten cok seviyo bana bi baska bakiyo diyo tmm babannesini sevsin ama benide bi baska sevsin istiyorum sizde nasil yani acaba o oylesine mi yapiyo biraz buyuse duzelirmi
Selamlar kayinvalidem 15 gundur bizdeydi cmt gunu gitti oglumla butun duzenimiz bozuldu
Hava serin camlari aciyor 2-3 odayi birden daha bir sürü sey bebek olan evde hersey ona gore ayarlanir ama kim dusunecek devamli arkadaslarinin torunlarindan bahsetti yok şöyle uyutuyomus boyle mama yediriyomus ben zaten zor bir sürec gecirdim ustune onu çektim
Olsa dert olmasa dert
Bu arada devamli mama kullanmaya basladik süt cok azaldi bir kac kez emiyor kisa sureli
Mamasina zeytinyagi koyuyorum kakamiz duzene girmedi hala
Ben halaaa cok hassasim galibaaacanım benim o seni kokundan bile tanır sen he de geç
anne sesini bebek daha anne karnındayken ve diğer sesler dışarıdan gelirken anne ses telleri içeride olduğu ve içerden duyduğu için herkesten önce anne sesini öğrenir. hatta ana dil öğrenimi süreci bu şekilde anne karnında başlar..
Benim kizimsa 1 mayıs doğumlu beni taniyor halasının kucaginda gezerken bana gülücükler atiyo ama babasi geldiği zaman kimin kucağında olursa olsun babasına bir başka gülüyor bir başka bakıyor fark ediyorum babaya hayran hayran bakıyor kiskanmiyorum sonuçta babası ama sonuçta benim yerim ayrıdır diye düşünüyorum merak etme canım seni daha cok seviyodur ve sevecektir biraz daha buyusunler eminim daha güzel vakit geçireceğiz herşeyin farkında olacaklar sonuçta cocuk bu seveni seviyo:) sadece birazcik daha zaman .Arkadaslar kizim 25 mayus dogumlu birsey sormak istiyorum benim kizim beni taniyo yani kucagima geldiginde susuyo simariyo filan ama benim kucagimdayken bi baskasi ismiyle seslndiginde hemen donuyo bakiyo guluyo konusmaya calisiyor ama ben o baskasinin kucagindayken yaptigimda bazen donup bakmiyo bile acaba beni tanimiyo bilmiyomu kv ile ayni evdeyim kv de beni herkesten cok seviyo bana bi baska bakiyo diyo tmm babannesini sevsin ama benide bi baska sevsin istiyorum sizde nasil yani acaba o oylesine mi yapiyo biraz buyuse duzelirmi
Benim de bu konuda aklım baya karışık su an hem anne sütü alıyor hemde mama veriyorum 1 mayıs doğumlu yani 4 ay 8 günlük ben daha erken olduğunu düşünüyorum ama bu dr lar aklımı karıştırıyor . NE YAPMALI???Selam arkadaslar uzun suredir yazamiyorum bizim minik bugun olk defa sirt ustuyken yuzu koyun dondu cok mutlu oldum. Bu arada 3 aylikken dr kontrolune gittigimizde 4 ayi bitirdikten sonra ek gidaya baslayacaz dedi dr. Ben hocam ilk 6ay sadece anne sutu deniyor dedigimde. Bakin dedi daha yeni pediatri beslenme seminerinden geldim ulusal bir deminerdi ve butun drlar 4 ayda ek gidaya baslanmasi gerektigini vurguladi dedi. Kafam karisti ne yapacagimi bilmiyorum.
Slm kızlar dalin yumuşatıcı kullanıyor musunuz
Kızımmm ücüncü ayını yeni doldurdu ve sadece bes kilo :-( dun yolda biri aaa çok küçük kaç günlükkk bu dedi kan beynime sıcradı :-(
Canm benm kizda 3 mayis dogumlu ben yavastan yogurt meyve tattirmaya basladim cok az ama sdc dudagini islatiyorum emiyor degisk tatlari cok seviyor.Benim de bu konuda aklım baya karışık su an hem anne sütü alıyor hemde mama veriyorum 1 mayıs doğumlu yani 4 ay 8 günlük ben daha erken olduğunu düşünüyorum ama bu dr lar aklımı karıştırıyor . NE YAPMALI???
Bebeğin şu an seni kendinden farklı biri olarak Görmüyor daha üzülme bol bol sen ilgilen bebeğinle 15-20 güne kadar artık seni başkalarından ayıracak merak etme o zaman babaanne de baba da kıskanırArkadaslar kizim 25 mayus dogumlu birsey sormak istiyorum benim kizim beni taniyo yani kucagima geldiginde susuyo simariyo filan ama benim kucagimdayken bi baskasi ismiyle seslndiginde hemen donuyo bakiyo guluyo konusmaya calisiyor ama ben o baskasinin kucagindayken yaptigimda bazen donup bakmiyo bile acaba beni tanimiyo bilmiyomu kv ile ayni evdeyim kv de beni herkesten cok seviyo bana bi baska bakiyo diyo tmm babannesini sevsin ama benide bi baska sevsin istiyorum sizde nasil yani acaba o oylesine mi yapiyo biraz buyuse duzelirmi
Aynen bende tadina baktiriyorum meyvelerden falan dudağını islatiyorum ama hani öyle kesinlikle kaşıkla falan beslemedim kendiside seviyor aslinda versem yiyecek sanki çorba yoğurt falan ama vermiyorum erken diye düşünüyorum kararsızımCanm benm kizda 3 mayis dogumlu ben yavastan yogurt meyve tattirmaya basladim cok az ama sdc dudagini islatiyorum emiyor degisk tatlari cok seviyor.
Bende 40. Haftada normal dogum yaptim dikislerim vardı yani 40 gunde anca iyilestim ama su an cok cok iyiyim normal halime geri döndüm hic doğum yapmamış gibiyim benim hic sezeyan gibi düşüncem olmadı tabi en doğalı ve normal olanı normal doğum bebek yönünden ve senin sağlığın açısından sorunun yoksa normal doğum yapmani öneriyorum yinede karar senin . şimdiden hayırlı olsun Allah anali babali büyütsün hayırlısı ile kucağına almayı naspi etsin :)Merhaba Mayıs anneleri, umarım hepiniz iyisinizdir.öben de 2 gün sonra sezaryan olacağım kısmetse. Ama hala vazgeçip normal doğum yapabilirim. Sezaryan olanlar göbeğiniz gitti mi bana bir fikir verebilir misiniz? Bu konu beni çok tedirgin ediyor.
Bende 40. Haftada normal dogum yaptim dikislerim vardı yani 40 gunde anca iyilestim ama su an cok cok iyiyim normal halime geri döndüm hic doğum yapmamış gibiyim benim hic sezeyan gibi düşüncem olmadı tabi en doğalı ve normal olanı normal doğum bebek yönünden ve senin sağlığın açısından sorunun yoksa normal doğum yapmani öneriyorum yinede karar senin . şimdiden hayırlı olsun Allah anali babali büyütsün hayırlısı ile kucağına almayı naspi etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?