2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bizim de 2 saatte bir uyumaya başladı. yarım saat fln uyuyor. çok yorulduysa 1 saat.
Bizimki de yavaş yavaş düzeliyor 2 saatte bir yarim saat ama 4 saat olduysa 1 saat uyuyor, iletişimimiz arttı daha iyi anlaşıyoruz kızımla zamanla düZeliyor demekki...uyku gelince eller saçında, bir de saçlarını okşarsam daha kolay dalıyor uykuya

evet saçlarını çekmeye başlıyo ve söykenmeye başlıyo. değişik sesler çıkarıyo. birkaç defa oyun halısında uyuyakalmış görünce ağlayasım geldi. kıyamadım :)

Selam kizlar anca musait olabiliyorum ben yazmak ve okumak icin :) kizim 117 gunluk biz iki gundur ek gidaya basladik doktor tavsiyesiyle mama alan bebekler 4 4.5 aylikken ek gidaya baslarmis.birkac hafta onceden araliklarla meyve veriyordum simdi ogune oturttum.uyuyor uyaninca emziriyorum (sutum cok az kesiliyo) sonra meyve puresi veriyorum. Oynuyo uyuyo uyaninca emziriyorum az da olsa tarhana corbasina basladim herhangi bir sorun olmadi Allahin izniyle tarhana corbasini iciriyorum kasikla tabi oynuyo uyuyo aksam 8 gibi de yogurt yediriyorum sonra uyuyakaliyor uyurken mama veriyorum gece de mama veriyorum.tecrubeli anneler dogru mu yapiyorum siz ce kizim doyuyor mudur corbayi bebek kasigiyla 25 kasik yiyor sonra kendi birakio istemiyo yogurdu da 2 yemek kasigi kaseye koyup yediriyorum.tecrubeli anneler acil cevap

Canım tecrubem yok ama okuduklarimdan aklimda kalan bebek 6aya kadar sadece anne sutu ya da mama almaliymis. Ek gıdalar kilo ve gelisimini arttirmak icin baslanmamali ve anne sutu mamaya sadece ek olarak kalmaliymis.

Canım tecrubem yok ama okuduklarimdan aklimda kalan bebek 6aya kadar sadece anne sutu ya da mama almaliymis. Ek gıdalar kilo ve gelisimini arttirmak icin baslanmamali ve anne sutu mamaya sadece ek olarak kalmaliymis.
Iki doktora gittik ikisi de ek gidaya baslanilacak dedi bende oyle basladim

Iki doktora gittik ikisi de ek gidaya baslanilacak dedi bende oyle basladim
Anladım canim. Yine okuduguma gore ek besin kilo yapmiyor. Bebegin bağırsak sistemi tam olarak gelismedigi icin buyuk bir kismi sindirilmeden atiliyormus. Bence midesini cok doldurma devam edeceksen de. Bir de Blw metodu varmis bebegin kendi kendine tatmaya basladigi. Facebook blw turkiye. Onlar da 6. Ayda basliyor sanırım emin olmamakla birlikte. Uye olup tecrübeli annelerin postlarina bakabilirsin ek gidayla ilgili

süt arttırmak için kurutulmuş bira mayası içebilirsiniz gnc lerde satılıyor 250 kapsül 76tl 2.si yuzde 50 indirimli. günde 8 tane içiliyor ben 10 tane içiyorum sanırım faydasını da gördüm

selam kızlar 4.5 aylık bir oğlum var aşırı sinirli kulaklarını ve saçını çekiyo yüzünü tırmalıyo kulakları için doktora gittiim bi sorun olmadığını söyledi dişlerinden olabilir mi acaba

Bakayim
Bakarim tabiki kizim gecen ay fazla emmedi mama da vermemistim 400 gr almis bu ay icin mama verdi doktor emmedigi icin sutumde damla damla gelio emziriyorum ama diymuyor mama verdim bir ay doktor mama alan cocuklar 4 aylikken ek gidaya baslar anne sutu alan cocuklar 6 aykikken baslar dedi bende ondan basladim cunku mamayi hemen bitiriyor ve maddi durumumuz her hafta bir mamaya 40 lira vermemizi etkilio bende onun icin ogun olarak vermeyi dusundum belki birkac ogun mamadan kar ederiz diye ama dogru mu acaba.

Olabilir canim dis agrisi kulaga vurur bebekler huysuz agresif olur oyle duydum

canım maddi açıdan birşey diyemem tabi baya bi masraf oluyo. doktorlar öğün olarak mı dedi tadımlık mı dedi? bizim doktorumuz henüz öyle birşeyden bahsetmedi. bence sütünü arttırmaya çalış mamaya da ek gıdaya yüklendikçe sütün azalır. benim kızım yaklaşık 2 aydır emmek istemiyor. hiç mama vermedim 2. ayda sadece 500 gr almıştı hatta. şuan uyanıkken emmiyor sadece uyurken emziriyorum. uyurken başında bekleyip dalınca hemen emzirmeye çalışıyorum onu da başaramazsam sağıp kaşıkla veriyorum. az önce 120 cc sütü tam 55 dakikada kaşıkla vermek için uğraştım. bir de sağma süresi var 20 dk. bir de farkettim ki sütü tek arttıran şey emzirmek ne yersen ye emzirmedikten sonra süt artmıyo.
bence sütüne odaklan canım ama sen bilirsin yine de.

Oğlumunkiler hiç dökülmüyo bayada uzun dökülür diye kesmemiştik onlarsa dökülmedi ama benim saçlar tutam tutam kel kalmayiz dimiiiiiii
Sabah kalktigimda yattığım yastığa bakiyorum uzerinde bir sürü sac teli banyoda sacimi tararken elime geliyor bir suru sac teli normalde bile sacimi toplarken dökülüyor günlük evi supuruyorum yerlerde bile sık sık gormeye başladım umarım geçici bir durumdur

kızım kakasını yaparken çok ses çıkıyo cart curt sanki ishal sesi gibi. kakası sulu içinde sümüksü seylerde var. böyle olan var mı kızlar??

Maşallah canım söyle ki uykusu var gözler kıpkırmızı sürekli esniyor ama inatlaşıyor uyumayacağım diye hatta deli gibi ağlıyor uykum var diye dün geceden beri zorlamıyorum bayılana kadar bekliyorum iki saat beş saat ne kadar olursa sonunda el mahkum uyuyor...emzirirken memeyi agzına verdiğim an cığlık atıyor resmen yada kendi alıyor agzına hemen bırakıp aglıyor inşallah atlatırız kuzum bol bol ediyorum dua biberonla veriyorum tabi mecbur...ama emzirmek harika bir duygu bundan mahrum kalmak istemiyorum :-(

canım bizim de sadece uyurken emiyo emerse. demek sizin de düzelmedi.
DüElmedi canım..daha doğrusu bir ara büyüme atağından sonra düzeldi sonra yeniden başladı 2. Kez regl oldum etkisi varmı bilmiyorum :-( ama sağdığımı içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…