Sağıp veriyorum tatlım 100 cc yi zor içiyor ama tok karnına bile uykuya gecemiyorcanım bebeğini emmiyo demiştin onunla ilgili olabilir. kızım emmeyince çıldırıyor uykuya geçemiyor. sağıp verdim hemen uyudu. bir dene istersen
DEnemezmiyim tatlım denedim yarım saat uyudu sonra bütün gün uyanık...işin ilginci gece iki yada üçe kadar uyuyor sonra her saat başı uyanıyor :-(canım banyodan sonra da uyumuyo mu? öğlen gibi yıkasan
Benimde:-( evin heryerinde benim saçım elimi attığım anda bir avuç geliyor...işin. İlginci kızımında dokuluyorKızlarrr fena şekilde saçlarım dökülüyoooo
Bizvarızkızım kakasını yaparken çok ses çıkıyo cart curt sanki ishal sesi gibi. kakası sulu içinde sümüksü seylerde var. böyle olan var mı kızlar??
Canim bizimde oyle mukuslu diyorlar ona sulu zaman zaman yesilimsi ama gunde 1 yada 2 kez yapiyor cok doktora goturdum resmini cektim kakasinin gosterdim doktora tahlil istedi erosit ve mukus gozuktu ishal icin damla verdi birde antibiyotik verdi enfeksiyon var dedi ama antibiyotik oldugu icin bir hafta kullandim sonra tekrar kontrole gittim ama bu sefer 10 gun bekleyin duzelmezse tekrar gelin dedi bekliyom ama duzelmedi yaa bu sefer ilacta vermedi bu arada kizim 25 mayis dogumlukızım kakasını yaparken çok ses çıkıyo cart curt sanki ishal sesi gibi. kakası sulu içinde sümüksü seylerde var. böyle olan var mı kızlar??
Gecmis olsun canım. Bizim bir defa mikrop var mi diye tahlil yapıldı temiz cikti. Hic gecmiyor. Biogai kullandik simdi de arada bir veriorum.Baska sebeplerden 2 defa antibiyotik kullandik bir daha vermek istemiyorum. Olumsuz etkiliyor mu acabaCanim bizimde oyle mukuslu diyorlar ona sulu zaman zaman yesilimsi ama gunde 1 yada 2 kez yapiyor cok doktora goturdum resmini cektim kakasinin gosterdim doktora tahlil istedi erosit ve mukus gozuktu ishal icin damla verdi birde antibiyotik verdi enfeksiyon var dedi ama antibiyotik oldugu icin bir hafta kullandim sonra tekrar kontrole gittim ama bu sefer 10 gun bekleyin duzelmezse tekrar gelin dedi bekliyom ama duzelmedi yaa bu sefer ilacta vermedi bu arada kizim 25 mayis dogumlu
Parca dedigin seyler yapis yapis mi canim? Bizim kizlar birbirine benziyo kakasi emmek istememesi :)Bizvarızçok sesli yapıyor ve çok sulu içinde parça parça bişeyler vAr
Valla canim bende doktora guvenmedigim icin devam etmedim antibiyotige dogru duzgun ilgilenmiyolar ki ya baska doktor arayisi icindeyim ozel devlet hicbiri ilgilenmiyo dogru duzgunGecmis olsun canım. Bizim bir defa mikrop var mi diye tahlil yapıldı temiz cikti. Hic gecmiyor. Biogai kullandik simdi de arada bir veriorum.Baska sebeplerden 2 defa antibiyotik kullandik bir daha vermek istemiyorum. Olumsuz etkiliyor mu acabatekrar doktora danisayim en iyisi belki tahlil yapar
Postu tesadüfen gördüm benim bebeğimde de yeşil kaka vardı tabi kime sorsam üşütmüştür dedi sonra araştırdım sütün fazla gelmesi sorun olabiliyormuş sütün fışkırıyor mu ya da ön süt fazla mı geliyor ben emzirmeden önce 2-3 dakika sağıyordum yine önsüt alıyor ama gerektiği kadar kaka sarıya döndü nacizane tecrübemi paylaşmak istedimEvet canım ama seyreklestı katlamayı hiç denemedim bezi katlayayımm birde
2 ay olacak canim emmiyo haftada bir iki kez zorla veriyorum yiyorum ama emmeyince gidiyor gitti de yani damla damla geliyor demin emzirdim agladi emerken bebegim demekki sut gelmedi emerken anladicanım maddi açıdan birşey diyemem tabi baya bi masraf oluyo. doktorlar öğün olarak mı dedi tadımlık mı dedi? bizim doktorumuz henüz öyle birşeyden bahsetmedi. bence sütünü arttırmaya çalış mamaya da ek gıdaya yüklendikçe sütün azalır. benim kızım yaklaşık 2 aydır emmek istemiyor. hiç mama vermedim 2. ayda sadece 500 gr almıştı hatta. şuan uyanıkken emmiyor sadece uyurken emziriyorum. uyurken başında bekleyip dalınca hemen emzirmeye çalışıyorum onu da başaramazsam sağıp kaşıkla veriyorum. az önce 120 cc sütü tam 55 dakikada kaşıkla vermek için uğraştım. bir de sağma süresi var 20 dk. bir de farkettim ki sütü tek arttıran şey emzirmek ne yersen ye emzirmedikten sonra süt artmıyo.
bence sütüne odaklan canım ama sen bilirsin yine de.
Allah senden razi olsun cok ilgilendin cok tesekkur ederim :))) Allah kizinin hayirlarini gostersinsevimli anne canım bu site baya faydalı okumanı tavsiye ederim. emzirmekle, sütü arttırmakla ve ek gıdayla ilgili bilgiler var
http://www.gurmebebek.com/ek-gidaya-gecis-rehberi-40763#anchor-hangi ayda
:) amin canım hepimizin inşallah. yardımcı olabildiysem ne mutlu sadece okuduklarımı yazabildim. bu arada emzirmeye devam etmek istiyorsan bugün pompa kampı diye birşey okudum. facebook emziren annelere uye misin? tomris'in notları var internnetn bulabilrsin o notlarda pompa kampının detayları varmış. eğer sütün kesildiyse ve bebeğin hiç emmiyorsa uyku da bile almıyorsa, sütünü geri getirmek için sık sık pompa yapmak. buarada geçen ay 400 gr sadece emzirerek aldı dedin sanırım bence çok iyi, bu ay üstüne düşersen 500-600 gr alabilir. pes etme canım.Allah senden razi olsun cok ilgilendin cok tesekkur ederim :))) Allah kizinin hayirlarini gostersin
sevimli anne canım bu yazının altında Tomris hanımın yaptığı yorumlar var çilek isimli kullanıcıya önerilerde bulunmuş. okursan faydalı olabilir. pompa kampıyla ilgili
http://bebekyapimbakimonarim.kadinlarkulubu.com.tr/2013/05/tomrisin-emzirme-notlar-13-pompa-ile.html
malesef canım biz devlet hastanesine gittik boşu boşuna antibiyotik vermiş yanlış tanı koyup. sinir oldum şuan özelde tavsiye üzerine bir doktor bulduk güvenilir. ona sordum sürekli değilse yediklerinden kaynaklıdır dedi. son 10 gün içinde hergün oluyor mu diye sormuştu. son zamanlarda dikkat ediyorumda hep mukus var. birdahaki gittiğimizde detaylı anlatıcam.Valla canim bende doktora guvenmedigim icin devam etmedim antibiyotige dogru duzgun ilgilenmiyolar ki ya baska doktor arayisi icindeyim ozel devlet hicbiri ilgilenmiyo dogru duzgun
canım arkadaşlardan da duydum kabız yapıomuş. kan tahlili yaptırmadan vermicem dedi birtanesi. arastır istersenKizlar kan ilacina basladinzmi saglk ocagi kan ilaci verdi bu ay
Canm kan degerlerinemi baktiracaklar. Benim kiz zaten 3. 4 gune anca kakasini yapabiliyr. Bilmiyrm versemmi doktora da danismadik dahacanım arkadaşlardan da duydum kabız yapıomuş. kan tahlili yaptırmadan vermicem dedi birtanesi. arastır istersen
kullanmadan önce bakılacaksa olabilir canım ama 6. aydan sonra bakılırsa biraz garip oluyo ezbere vermek. ben de doktora sormadan vermek istemiyorum.Canm kan degerlerinemi baktiracaklar. Benim kiz zaten 3. 4 gune anca kakasini yapabiliyr. Bilmiyrm versemmi doktora da danismadik daha
Cnm senin dedigin doktor nerde hangi doktor ya bende bitane bulsam hic birakmicam yani dogdugundan beri hic duzgun doktor bulamadim isin tuhafi hep ozel agirlikli goturdum ama ypkmalesef canım biz devlet hastanesine gittik boşu boşuna antibiyotik vermiş yanlış tanı koyup. sinir oldum şuan özelde tavsiye üzerine bir doktor bulduk güvenilir. ona sordum sürekli değilse yediklerinden kaynaklıdır dedi. son 10 gün içinde hergün oluyor mu diye sormuştu. son zamanlarda dikkat ediyorumda hep mukus var. birdahaki gittiğimizde detaylı anlatıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?