- 19 Mayıs 2015
- 461
- 169
- 103
- 38
Tatlım kulaklarınıda kontrol etmişti doktoru birşeyi yoktu inş gecici bir durumdurAh cnm bazı bebekler bunu sebepsiz yere de yapabiliyorlar, kulaklarına baktır bide bakalım bişey çıkacakmı inşallah düzelir bebeğin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım kulaklarınıda kontrol etmişti doktoru birşeyi yoktu inş gecici bir durumdurAh cnm bazı bebekler bunu sebepsiz yere de yapabiliyorlar, kulaklarına baktır bide bakalım bişey çıkacakmı inşallah düzelir bebeğin
Bir bebek neden uyumaz..neden surekli uykusu bolunur..neden gece uykusuna yattiginda en az bir saat aglayarak uyanir..ve gece her saat basi kalkar nereseyse..cok yoruldum artik kizlar sabah yedide uyandi bu saat oldu simdi uyutabildim koskoca yedi saat ya..ve denemedigim pozisyon kalmadi sakinlesmiyor tam sakinlesiyor uykuya dalamiyor..gozler kipkirmizi:-( bana bir akil verin nolur :-(
Aynen tatlım var bir sıkıntı ama ne çözemedim ...on saat mi :-( gerci benimkide toplasan yarım saat uyuyor bazen :-( amin cnm çok sağol inşallah gecerAllah yardimcin olsun canim. Var bi sıkıntısı belli ama sende stres yaptikca ona yansiyor olabilir. Benimkide 15 gun falan oyle gezdi uykusuz ve kipkirmizi gozlerle. 10 saat uyumadigi oldu. Kendiliginden gecti. InsaAllah en kisa zamanda duzene girer bebegin.
Normal doğummu yapmıştın canımKızlar gece gece canım sıkıldı oturdum araştırıyorum bir sürü saçma sapan şeyler çıkıyor.
Bikini bölgesinde sol tarafta bir beze var nohut büyüklüğünde ve elime geliyor
Az önce farkettim ve cok sıkıldım uyku tutmuyor ne olabileceği hakkında hiç bir fikrim yok
İnşallah önemli bişey değildir canım benimde vardı 1 ayı geçkin zamandır aynı bikni bölgesi sol alt tarafta dün çiban gibi başı çıkmıştı acısına dayanıp sıktım temizledim sonrada bugün bişey kalmamış geçen ay kuaförümü değiştirmşştim ağda yaptırdığım mikrop kaptım sanırım die düşünüyorumKızlar gece gece canım sıkıldı oturdum araştırıyorum bir sürü saçma sapan şeyler çıkıyor.
Bikini bölgesinde sol tarafta bir beze var nohut büyüklüğünde ve elime geliyor
Az önce farkettim ve cok sıkıldım uyku tutmuyor ne olabileceği hakkında hiç bir fikrim yok
Valla canim az once oturdum agladim sinirden. Banyo yaptirdim mamasini yedi gazi cikti. Kucagimda besiginde salladim.uyumuyor da uyumuyor. Daha dogrusu derin uykuya gecemiyor bir turlu.neredeyse 100 gunluk olacak.buyuudkce duzelir diyorum ama gittikce uykusu azaliyor. Endiselenmeye basladim.Bir bebek neden uyumaz..neden surekli uykusu bolunur..neden gece uykusuna yattiginda en az bir saat aglayarak uyanir..ve gece her saat basi kalkar nereseyse..cok yoruldum artik kizlar sabah yedide uyandi bu saat oldu simdi uyutabildim koskoca yedi saat ya..ve denemedigim pozisyon kalmadi sakinlesmiyor tam sakinlesiyor uykuya dalamiyor..gozler kipkirmizi:-( bana bir akil verin nolur :-(
Benim de aynen öyle bir şişliğim vardi sonra kocaman bir sivilce çikti temizledim geçti çook aciyor sivilce ama temizleyince geçiyorİnşallah önemli bişey değildir canım benimde vardı 1 ayı geçkin zamandır aynı bikni bölgesi sol alt tarafta dün çiban gibi başı çıkmıştı acısına dayanıp sıktım temizledim sonrada bugün bişey kalmamış geçen ay kuaförümü değiştirmşştim ağda yaptırdığım mikrop kaptım sanırım die düşünüyorum
Arkadaslar benim oglumda uykuya bi türlü gecemiyordu ben çözümü kollarını sarip yüzünü ortup sallayarak buldum cok şükürBir bebek neden uyumaz..neden surekli uykusu bolunur..neden gece uykusuna yattiginda en az bir saat aglayarak uyanir..ve gece her saat basi kalkar nereseyse..cok yoruldum artik kizlar sabah yedide uyandi bu saat oldu simdi uyutabildim koskoca yedi saat ya..ve denemedigim pozisyon kalmadi sakinlesmiyor tam sakinlesiyor uykuya dalamiyor..gozler kipkirmizi:-( bana bir akil verin nolur :-(
Ayagimda sallarken oyle yapiyorum bende xanim ama elimi cikar diye tepiniyor resmen kivraniyor iki buklum oluyorArkadaslar benim oglumda uykuya bi türlü gecemiyordu ben çözümü kollarını sarip yüzünü ortup sallayarak buldum cok şükür
Ayni ben kader arkadasim :-( buzim doktorda oyle..ya diyorum tok gazi yok eminimm klimada acik sicakta degil ama uyumuyor iste..yinede net cevap yok doktorda..bende agliyorum kizim aglarken col yoruluyorum ayaklarim kollarim kopuyor uyumuyor..simdi bende 4. Ayda duzelir belki diye bekliyorumValla canim az once oturdum agladim sinirden. Banyo yaptirdim mamasini yedi gazi cikti. Kucagimda besiginde salladim.uyumuyor da uyumuyor. Daha dogrusu derin uykuya gecemiyor bir turlu.neredeyse 100 gunluk olacak.buyuudkce duzelir diyorum ama gittikce uykusu azaliyor. Endiselenmeye basladim.
Doktorunu aradim actir susuzdur sicaktir falan diye gecistiriyor. Sanki ben bilmiyorum bunlari.en cok da gelisemeyecek diye korkuyorum.kafayi yemezsem iyidir.
Canm durumunu okuyordum cok uZuluyordm.benimkide emmedi. Mamada veriyordum dr sutun azaldı dedi iyice uzldm. Sonra o ağladı ben agladim olmayacak zipladim ettn verdm emdi. simdi süreci atlattık sukur. Benim kızında uykuyu oldum olasi sevmedi. Kar.j tok hersey tam niyeyatmuyor derdim. Ama a sebep yok . Uyumuyorsa uyumuyor huy bi.. bugün bir baktım kizim iki saat ikişer defa yatti. Akışına biraktm uyumak istiyorsa uyuttm yoksa biraktm oynadik banyo yaptırdım dışarı cikardm. Yoksa düşün düşün deli olcktm. Bakiuorm arkadaşım bebek uatiyo ye yat ye yat. Ama bebek bu bir olmuyor. Yapacak birsey yok. Üzülme. Simdi kizm 130 gunluk ve 3 defa yatiuo gün içinde. Uykusu var ama direnuyorsa doyurup parka atıyorum kendimizi. O yatiyo ben yürüyüş yapiyorm oh misnAyni ben kader arkadasim :-( buzim doktorda oyle..ya diyorum tok gazi yok eminimm klimada acik sicakta degil ama uyumuyor iste..yinede net cevap yok doktorda..bende agliyorum kizim aglarken col yoruluyorum ayaklarim kollarim kopuyor uyumuyor..simdi bende 4. Ayda duzelir belki diye bekliyorum
Tatlim sutum yeterli sadece geceleri emiyor ama gunduz biberon veriyorum anne sutu 100 cc iciyor gerisini istemiyor tokkende uyuyamiyor yani..doktorda idrar yolundan suphelendi bakti temiz cikti kulaklarinida kontrol etti temiz dedi :-(
Kızlar benimde bebegim emmiyotfu. Iki gün oyutdm agladm. Ama sonra baktmaglamkla sutum gidecek . Toplqdm kendimi hoplaya ziplaya emzirdim. Maşallah 1 hafta sirdu bu hoplama ziplama. Sirtim kopuyordu ttk. Ama sukur ki simdi daha iyi. Pes etmeyin stres yapmayın. Emzirin. Bu arada bebegm130 gunluk üç defa gün içinde 40 dakikalık Uyuyo. Büyüdükçe uykuları azaliyo doğal olarak.zorla uyutmayin bebiskeri inat ederler. Koyun arabasina gidin parka Uyuyotlar:) tecrübe ile sabit
Aynen bir süreç bebcede. Çünkü benim bebeğim mama da alıyor. Mamamizda artış olmadı ki sutum azalsin dedim. Buyuyorlar ve huy çıkarıyorlar. Hopladim zipladim yattim belimle daireler çizdim işi keyfe çevirdim zayiflsrim da dedim. Ama ilk iki gün bende feci durundaydim.simdi tam gecmesede arada ağzından tasada zıplayıp edip veriyorm. Bebeğin sağlığı yerindeyse hic.moral bozmadan emzirmeye devam arkadasm. Hala alırken miziklaniyor zaman zaman ama canavar görmüş gibi kaçmıyor. He birde aklıma gelmişken o ağlarken ağzına geliştirmeye çalışmadım. Bu daha sogutirmus. Sskinlestirip yeniden verin. Annelik sabır işi vesselam.Bizde aynı süreçteyiz canım ya.. 119 günlük olduk. yaklaşık 10 gündür gündüz emmekte sıkıntı yaşıyoruz. saatlerce inat ediyor aç kalıyor. 3,4 gündür de gündüz ağlamaları başladı. biberonda zaten almıyor hiç almadı.. dediğin gibi birkaç kez ayakta hoplata zıplata dik konumda zorla tutturdum memeyi.. demek doğru yoldayım
dr a götürdük idrar,kulak herşeyine bakıldı fiziksel bi rahatsızlık yok. ama kuzu gibi bebek canavar oldu bi haftadır. bu ay sadece 400 gr almış. çok üzüldüm.. Demek bir büyüme süreci buda.. bizimki de geçer inşallah
Kuzum.emzirmek icin denemedigim yol kalmadi yatatak ziplayarak sarki soyleyerek ayakta yok almiyor ama regl donemim ondanmi dicem sagdigim suti biberonla iciyor uyku sersemi yada gece emiyorCanm durumunu okuyordum cok uZuluyordm.benimkide emmedi. Mamada veriyordum dr sutun azaldı dedi iyice uzldm. Sonra o ağladı ben agladim olmayacak zipladim ettn verdm emdi. simdi süreci atlattık sukur. Benim kızında uykuyu oldum olasi sevmedi. Kar.j tok hersey tam niyeyatmuyor derdim. Ama a sebep yok . Uyumuyorsa uyumuyor huy bi.. bugün bir baktım kizim iki saat ikişer defa yatti. Akışına biraktm uyumak istiyorsa uyuttm yoksa biraktm oynadik banyo yaptırdım dışarı cikardm. Yoksa düşün düşün deli olcktm. Bakiuorm arkadaşım bebek uatiyo ye yat ye yat. Ama bebek bu bir olmuyor. Yapacak birsey yok. Üzülme. Simdi kizm 130 gunluk ve 3 defa yatiuo gün içinde. Uykusu var ama direnuyorsa doyurup parka atıyorum kendimizi. O yatiyo ben yürüyüş yapiyorm oh misn