99 gunluguz canim..bizde oyle iki aydir 400 gr aliyor sadece sastim kaldim uykudayken saat basi emmek istiyor iki cekip birakiyor gunfuz agzina almiyor :-(insallah hepimiz icin gecici bir surectirgeçmiş olsun canım.. benim kızda 3. gündür aynı anlattığın modda.. kaç günlüktünüz?emmek ister gibi yapıyor alıyorum memeya yatırınca çığlık çığlığa ağlıyordün dr a götürdüm.. 400 gr almışız sadece bu ay.. biberonda almıyor sağıp veremiyorum.. ne yapacağımı şaşırdım
Benim kizimda yeşil yapiyor 15 20 gundur. Ben denize soktum ondan sonra oldu, duzelmedi bidaha da. Hatta bi ara yesil sumuk gibi yaptı. Tahlil yaptirdik tertemiz çıktı. Zaten hali tavri cok yerinde keyifli. Bio gaia verdim 2,3 gün cok bi duzelme olmadi. Artik takmiyorum bende.Kizlar benim bebegim yaklasik bir aydir kakasi yesil. Anne sutu arti mama aliyor. Dr ilkboldugunda sormustum senin yediklerinden oluyodur dedi. Ama surekli yesil. Intte uzman tvdede tamda o aylarda bole olabilecegini kaka renginin birden yesile donebilecegini soyluor dr. Ama ben yinede size sormak iatiyorum sizde yasiyormususnuz biyle bisey?
Canm rabbim yaatdim etsn cok zor. Aynı model beninkide öyleydi uyutursn uykusu geliyor diye uyumaz. Ama bebek büyüdükçe. Kendini daha iyi ifade ediyor. Uyku ağlaması var Ooh diye kisa kısa aglat bizimki yada saç ceker gözlerini ıbar. Uakasinibasini ceker kalkar gibi yapar. BunKuzum.emzirmek icin denemedigim yol kalmadi yatatak ziplayarak sarki soyleyerek ayakta yok almiyor ama regl donemim ondanmi dicem sagdigim suti biberionla iciyor uyku sersemi yada gece emiyor
Uyutmak icin zorlamiyorum.inan ama oyle uykusu geliyirki gozlerini ovusturuyor surwkli esniyor kipkirmizi oluyor agliyor ama ben uyutmaya calistikca bana direniyor onu uyutmak icin hep yeni bi yontem kesfetmem laxim mesela demin kucagimda ziplatarak butun evi dolastik oyle uyudu evim cadde kenari yakinda hic park yok askinda cok iyi fikir:-(
Canm Allah ya4en kötü ihtimal biberonka ver. hic bir canli kendini aç bırakmaz diye bir gerçek var o yuzden pes etme. Sabır cek ya halim de. Bildiğin dualarioku enzirike- inan faydalı oluyor.Kuzum.emzirmek icin denemedigim yol kalmadi yatatak ziplayarak sarki soyleyerek ayakta yok almiyor ama regl donemim ondanmi dicem sagdigim suti biberonla iciyor uyku sersemi yada gece emiyor
Uyutmak icin zorlamiyorum.inan ama oyle uykusu geliyirki gozlerini ovusturuyor surwkli esniyor kipkirmizi oluyor agliyor ama ben uyutmaya calistikca bana direniyor onu uyutmak icin hep yeni bi yontem kesfetmem laxim mesela demin kucagimda ziplatarak butun evi dolastik oyle uyudu evim cadde kenari yakinda hic park yok askinda cok iyi fikir:-(
Kuzum.emzirmek icin denemedigim yol kalmadi yatatak ziplayarak sarki soyleyerek ayakta yok almiyor ama regl donemim ondanmi dicem sagdigim suti biberonla iciyor uyku sersemi yada gece emiyor
Kizlar benim bebegim yaklasik bir aydir kakasi yesil. Anne sutu arti mama aliyor. Dr ilkboldugunda sormustum senin yediklerinden oluyodur dedi. Ama surekli yesil. Intte uzman tvdede tamda o aylarda bole olabilecegini kaka renginin birden yesile donebilecegini soyluor dr. Ama ben yinede size sormak iatiyorum sizde yasiyormususnuz biyle bisey?
tesekkurler canım. uyurken emzırmeye calışıyorum emmezse de sağıp kaşıkla. zor ama aç kalmasın diye uğrasıyorumÇok geçmiş olsunn canım ya. Canını sıkma stres olma. Demesi kolay tabi ama dikkat et sen.
Bi gazla eşim bakarım ben falan dedi ama görücez. Hem bana çok bağımlı olmasın istiyorum. Babayla da iletişimi gelişsin. Ben varken herseyi bende. Gidince ilgileniyo. Altını değiştiriyo sütünü içiriyo.kitap okuyo. Benim kız nazar değmesin nerdeyse biberonu reddediyo. Nne kadar süt içse de illa üstüne meme istiyo. Ama daha yeni sayılır inşallah biberona çok alışmaz. Kızım uysal arkamdan ağlamıyo resmen sesleniyo geleyim diye. Bazen de memeyi bırakıp konuşmaya başlıyo. Reddetme böyle mi başliyo? Maşallah ikinci çocuk yapılmış. Bana öyle uzakki şuan. Hiç gözüm kesmiyo :))
Bize tatil :) baba yaz boyu kursta calıştı da. Bu hafta tatilldeyiz. Haftaya da ders programını konuşucamm. Sonra tatil. Ben de ertelerdim ama hamilelikte çok rahat ettirdi okulum beni. Şimdi veliler sorun çıkarmasın idareye. Bi de hem kariyer hem çocuk nasılmış deniyim :)) Elif,ler uysal olur. Kızım da anneannesi gibi. Nar.a da bayıldım. Ahh ilk günler nası iki isim koymuşuz, çok küçük bu diyodum ismi kocaman :))
Allah kolaylık ve şifa versin canımYok canim ya her turlu kusuyor bazen gazini cikarmak icin bile kaldirmiyorum yattigi yerden kaynak gibi agzindan atiyor disari(
doktorumuza sordum ben. 6600 kg 3 saatte 120 cc alır dediselamlar herkese. benim de 18 mayıs doğumlu kızım var. 6.100gr 60cm şu anda. sağıp veren anneler var mı aramızda? bir öğünde kaç cc içiyorlar acaba? ben emziriyorum sadece. bazen sağıp veriyorum emmek istemediği zamanlarda. 120-130cc civarı çıkıyor. yetiyor mu emin olamıyorum o yüzden sormak istedim
canım bizim de sadece uyurken emiyo emerse. demek sizin de düzelmedi.99 gunluguz canim..bizde oyle iki aydir 400 gr aliyor sadece sastim kaldim uykudayken saat basi emmek istiyor iki cekip birakiyor gunfuz agzina almiyor :-(insallah hepimiz icin gecici bir surectir
bizim de 2 saatte bir uyumaya başladı. yarım saat fln uyuyor. çok yorulduysa 1 saat.Gmzsybg düzgün alıntı yapamadim telden giriyorum da. Kendini cok uzme. uykus konusunda da her bebek ayridir inan su kadar uyuyacak diye birsey yok uyanıkken mutkuysa zorla uyutma. Ama benim bebegim Su sekikde. Uyutmazsam uyumuyor ağlıyordu yorgunluktan kucağında siziyordu. )bebegm ne istiyor her. Defasında inceledim.ve başta iki saatte bi uyumak istediğini ana uyuyamadigni farkedince sallamaya alistirdim. Çünkü Emzik almjyor ve yatağa koyunca keyiflenip gülen bi bebek. Salladim. Iki saatte bir uykusunu oyke duzen koydun. Simdi kendi uyumak istiyor 8 masallah diyeyik
aa sen deyince hatrladım ben de 6 eylülde öğrenmiştim :)Gecen yıl bugun test yapmistim. Yavrumun benle oldugunu ogrenmistim. Bir yil gecti. Bugun tam 4 aylik oldu. Cok sukur rabbime. Ama her sey tam duzeldi uyku emme gaz her sey yolunda derken sil bastan yasiyoruz ayni problemleri. Cglik cgliga agladi yine. Gaz yok karni tok uykusu var ama damaklar sis. Disligi ısıra ısıra uyudu yine. Su dis cksin yoksa ben cildiracagim. Sinirden benim dislerim zonkluyor. Icim oyle aciyor ki. Ne yesem ne icsem de cocuk hemn ckartsa cekmese bu aciyi. Biliyorum cok sacma ama dayanamiyorum onun o aci cekerek bana bakmasina.
kıl dönmesi olabilir canımKızlar gece gece canım sıkıldı oturdum araştırıyorum bir sürü saçma sapan şeyler çıkıyor.
Bikini bölgesinde sol tarafta bir beze var nohut büyüklüğünde ve elime geliyor
Az önce farkettim ve cok sıkıldım uyku tutmuyor ne olabileceği hakkında hiç bir fikrim yok
canım bebeğini emmiyo demiştin onunla ilgili olabilir. kızım emmeyince çıldırıyor uykuya geçemiyor. sağıp verdim hemen uyudu. bir dene istersenBir bebek neden uyumaz..neden surekli uykusu bolunur..neden gece uykusuna yattiginda en az bir saat aglayarak uyanir..ve gece her saat basi kalkar nereseyse..cok yoruldum artik kizlar sabah yedide uyandi bu saat oldu simdi uyutabildim koskoca yedi saat ya..ve denemedigim pozisyon kalmadi sakinlesmiyor tam sakinlesiyor uykuya dalamiyor..gozler kipkirmizi:-( bana bir akil verin nolur :-(
canım banyodan sonra da uyumuyo mu? öğlen gibi yıkasanBir bebek neden uyumaz..neden surekli uykusu bolunur..neden gece uykusuna yattiginda en az bir saat aglayarak uyanir..ve gece her saat basi kalkar nereseyse..cok yoruldum artik kizlar sabah yedide uyandi bu saat oldu simdi uyutabildim koskoca yedi saat ya..ve denemedigim pozisyon kalmadi sakinlesmiyor tam sakinlesiyor uykuya dalamiyor..gozler kipkirmizi:-( bana bir akil verin nolur :-(
bebeğin bağırsak sıstemı 6 aydan ıtıbaren ek gıdaya uyumlu hale geliyormuş canım. o yuzden ilk 6 ay sadece anne sutu ya da mama dıyorlarmış.20 mayıs doğumlu. Çok ek gıdaya başlamak sayılmaz bence. 2-3 kaşık veriyorum. Ve 3 gün üst üste hep aynı şeyi veriyorum. Ben kendi isteğimle verdim. Annelik iç güdüsübdiyelim. Bu konularda doktordan pek tavsiye almayı düşünmüyorum. Çünkü çok abartıp olayı anlamsız yere uzatıyorlar. Sonuç iştahsız bebekler. Sonuçta şeftali suyu ne olabilir. Ben bugün bebişimi denize de soktum hatta suratı hafif yanmış durum bu
Ben yaşıyorum. Ben yediğim süt ürünlerine bağlıyorum. Çünkü ne zaman süt içsem üst üste iki gün ikinci gün kaka kesin yeşil oluyo. Doktor alerjik olabilir dedi. Bi süre süt ürünü yeme bakalım dedi. Yemiyorum şu an, sarıya dönüyo kaka.Kizlar benim bebegim yaklasik bir aydir kakasi yesil. Anne sutu arti mama aliyor. Dr ilkboldugunda sormustum senin yediklerinden oluyodur dedi. Ama surekli yesil. Intte uzman tvdede tamda o aylarda bole olabilecegini kaka renginin birden yesile donebilecegini soyluor dr. Ama ben yinede size sormak iatiyorum sizde yasiyormususnuz biyle bisey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?