2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
99 gunluguz canim..bizde oyle iki aydir 400 gr aliyor sadece sastim kaldim uykudayken saat basi emmek istiyor iki cekip birakiyor gunfuz agzina almiyor :-(insallah hepimiz icin gecici bir surectir

Benim kizimda yeşil yapiyor 15 20 gundur. Ben denize soktum ondan sonra oldu, duzelmedi bidaha da. Hatta bi ara yesil sumuk gibi yaptı. Tahlil yaptirdik tertemiz çıktı. Zaten hali tavri cok yerinde keyifli. Bio gaia verdim 2,3 gün cok bi duzelme olmadi. Artik takmiyorum bende.
Günde 1 en fazla 2 defa kaka yapardı şimdi 3,4 bazen 5 defa yapiyor. Yarin kontrolü var, dr sorucam tekrar.

Canm rabbim yaatdim etsn cok zor. Aynı model beninkide öyleydi uyutursn uykusu geliyor diye uyumaz. Ama bebek büyüdükçe. Kendini daha iyi ifade ediyor. Uyku ağlaması var Ooh diye kisa kısa aglat bizimki yada saç ceker gözlerini ıbar. Uakasinibasini ceker kalkar gibi yapar. Bun
Canm Allah ya4en kötü ihtimal biberonka ver. hic bir canli kendini aç bırakmaz diye bir gerçek var o yuzden pes etme. Sabır cek ya halim de. Bildiğin dualarioku enzirike- inan faydalı oluyor.

Gmzsybg düzgün alıntı yapamadim telden giriyorum da. Kendini cok uzme. uykus konusunda da her bebek ayridir inan su kadar uyuyacak diye birsey yok uyanıkken mutkuysa zorla uyutma. Ama benim bebegim Su sekikde. Uyutmazsam uyumuyor ağlıyordu yorgunluktan kucağında siziyordu. )bebegm ne istiyor her. Defasında inceledim.ve başta iki saatte bi uyumak istediğini ana uyuyamadigni farkedince sallamaya alistirdim. Çünkü Emzik almjyor ve yatağa koyunca keyiflenip gülen bi bebek. Salladim. Iki saatte bir uykusunu oyke duzen koydun. Simdi kendi uyumak istiyor 8 masallah diyeyik

Gecen yıl bugun test yapmistim. Yavrumun benle oldugunu ogrenmistim. Bir yil gecti. Bugun tam 4 aylik oldu. Cok sukur rabbime. Ama her sey tam duzeldi uyku emme gaz her sey yolunda derken sil bastan yasiyoruz ayni problemleri. Cglik cgliga agladi yine. Gaz yok karni tok uykusu var ama damaklar sis. Disligi ısıra ısıra uyudu yine. Su dis cksin yoksa ben cildiracagim. Sinirden benim dislerim zonkluyor. Icim oyle aciyor ki. Ne yesem ne icsem de cocuk hemn ckartsa cekmese bu aciyi. Biliyorum cok sacma ama dayanamiyorum onun o aci cekerek bana bakmasina.

yeşil kaka çok yediği manasına geliyor bilginiz olsun sizin yediklerinizle bir alakası yok. olsa benim kızımın kakası simsiyah olmalıydı doğumdan itibaren gyno ferro sanol içmeye devam ediyorum (demir ilacı)

selamlar herkese. benim de 18 mayıs doğumlu kızım var. 6.100gr 60cm şu anda. sağıp veren anneler var mı aramızda? bir öğünde kaç cc içiyorlar acaba? ben emziriyorum sadece. bazen sağıp veriyorum emmek istemediği zamanlarda. 120-130cc civarı çıkıyor. yetiyor mu emin olamıyorum o yüzden sormak istedim

tesekkurler canım. uyurken emzırmeye calışıyorum emmezse de sağıp kaşıkla. zor ama aç kalmasın diye uğrasıyorum

doktorumuza sordum ben. 6600 kg 3 saatte 120 cc alır dedi

99 gunluguz canim..bizde oyle iki aydir 400 gr aliyor sadece sastim kaldim uykudayken saat basi emmek istiyor iki cekip birakiyor gunfuz agzina almiyor :-(insallah hepimiz icin gecici bir surectir
canım bizim de sadece uyurken emiyo emerse. demek sizin de düzelmedi.

bizim de 2 saatte bir uyumaya başladı. yarım saat fln uyuyor. çok yorulduysa 1 saat.

aa sen deyince hatrladım ben de 6 eylülde öğrenmiştim :)

kıl dönmesi olabilir canım

Bende gecen sene bu zamanlar tahlil yaptırdım ve hamile olduğumu ogrenmistim hemen dr. Gitmiştik henüz kalp atışı yoktu sadece kesecik oluşmuştu ve ic kanama var demisti dr yat uzan dinlen demişti cok üzülmüştüm dua etmekten başka birsey yapmadım cok şükür kızım hayata tutundu annesini bırakmadı ve artık aramızda:) Allah hepimizin bebeklerini ailesine bağışlasın

canım bebeğini emmiyo demiştin onunla ilgili olabilir. kızım emmeyince çıldırıyor uykuya geçemiyor. sağıp verdim hemen uyudu. bir dene istersen

canım banyodan sonra da uyumuyo mu? öğlen gibi yıkasan

bebeğin bağırsak sıstemı 6 aydan ıtıbaren ek gıdaya uyumlu hale geliyormuş canım. o yuzden ilk 6 ay sadece anne sutu ya da mama dıyorlarmış.

Ben yaşıyorum. Ben yediğim süt ürünlerine bağlıyorum. Çünkü ne zaman süt içsem üst üste iki gün ikinci gün kaka kesin yeşil oluyo. Doktor alerjik olabilir dedi. Bi süre süt ürünü yeme bakalım dedi. Yemiyorum şu an, sarıya dönüyo kaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…