• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Masallah yavruna canm bizde bugun 4. Ay asilarini olduk ikincide cigligi basti. Canm senin bebiste ates oldumu
Evet oldu gun içerisinde az ateşi çıktı vücudunda fazla yoktu ama baş bölgesi baya sıcaktı ve huysuz huzursuz oldu belliki aşı yerleri ağrıyor du yarım çay kaşığı parol vermiştim. Sizede geçmiş olsun inşallah kolay atlatır yavru

gmzsybg gmzsybg cnm nbr nasılsın. Bebeğin emio mu .. benim ki de emmemeğe başladı yaa
Canim.hic iyi degilim emmiyor delircem.sutum iyice azaldi memeyi gordugu anda cigligi basiyor nefes almadan agliyor bazende cok cok acsa agzina alip hemen birakiyor aglayarak sanirim tamamen birakacak beni emmeyi :-( hic almiyormu senin kuzuda

Bir bebek neden uyumaz..neden surekli uykusu bolunur..neden gece uykusuna yattiginda en az bir saat aglayarak uyanir..ve gece her saat basi kalkar nereseyse..cok yoruldum artik kizlar sabah yedide uyandi bu saat oldu simdi uyutabildim koskoca yedi saat ya..ve denemedigim pozisyon kalmadi sakinlesmiyor tam sakinlesiyor uykuya dalamiyor..gozler kipkirmizi:-( bana bir akil verin nolur :-(

Bir bebek neden uyumaz..neden surekli uykusu bolunur..neden gece uykusuna yattiginda en az bir saat aglayarak uyanir..ve gece her saat basi kalkar nereseyse..cok yoruldum artik kizlar sabah yedide uyandi bu saat oldu simdi uyutabildim koskoca yedi saat ya..ve denemedigim pozisyon kalmadi sakinlesmiyor tam sakinlesiyor uykuya dalamiyor..gozler kipkirmizi:-( bana bir akil verin nolur :-(
Cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda doktora götürdünmü bir Rahatsızlığı var herslde

Bu yazdıkların bana hic normal gelmedi tmm doğuştan uykusuz bir bebek olabilir ama bu kadar ağlaması ve huysuz olması normal değil sanki bencede bir doktora goturmelisin inşaallah en kisa zamanda düzelir

canım bir yaşından önce bebeğe süt ürünleri verilmesi sindirim sistemi için sakıncalı. inek,keçi fark yok. anne sütü alamıyorsa devam mamalarıyla beslemek yoğurdu da ya anne sütü yada onunla yapmak lazım. bir yaşından sonra süte geçerken de çok az miktarlarla sulandırarak başlıyorsun zatem
Yoğurdu inek sütüyle yapmamızda bir sakınca yok.. Süt mayalanirken kimyası değişiyor zaten
Alrji testi için de yogurttan çok az alıp bebeğin üst dudagina sürüp 5 dk beklemek eğer kabarık kızarıklık olursa verilmemeli. İleri derece laktoz alerjisi var sayılıyor m çok araştırdım bunu...

Yoğurdu inek sütüyle yapmamızda bir sakınca yok.. Süt mayalanirken kimyası değişiyor zaten
Alrji testi için de yogurttan çok az alıp bebeğin üst dudagina sürüp 5 dk beklemek eğer kabarık kızarıklık olursa verilmemeli. İleri derece laktoz alerjisi var sayılıyor m çok araştırdım bunu...
Bunu inek sütü alerjisi için mi yapıyorlar canım? Benim bebeğimin de sanırım süt alerjisi var, ne zaman süt içsem kakası yeşeriyor. Evde biz mi yapıcaz bu yoğurt olayını? Nerde okudun ben de okumak öğrenmek istiyorum.

Canim.hic iyi degilim emmiyor delircem.sutum iyice azaldi memeyi gordugu anda cigligi basiyor nefes almadan agliyor bazende cok cok acsa agzina alip hemen birakiyor aglayarak sanirim tamamen birakacak beni emmeyi :-( hic almiyormu senin kuzuda
Canım benim bebeğim de öyle çok zor emiyor beni.. Ben elektrik süpürgesi ya da fön makinası açıyorum ancak o zaman emiyor bi de uykusu gelince uyku sersemi emiyor..

Canım benim bebeğim de öyle çok zor emiyor beni.. Ben elektrik süpürgesi ya da fön makinası açıyorum ancak o zaman emiyor bi de uykusu gelince uyku sersemi emiyor..
Uykudayken emiyor canim.benimkide uyku sersemiykende bir iki cekiyor sonra geri cekilip noluyo ya der gibi bskiyor :-) sonra birakiyor

Cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda doktora götürdünmü bir Rahatsızlığı var herslde

Bu yazdıkların bana hic normal gelmedi tmm doğuştan uykusuz bir bebek olabilir ama bu kadar ağlaması ve huysuz olması normal değil sanki bencede bir doktora goturmelisin inşaallah en kisa zamanda düzelir

Kizlar cok sagolin doktorunada soyledim.buyume atagidir dedi ama neredeyse bir aydir boyle dedim_asilardan sonra basladi sacma biliyorum ama_ izaman normal degil.idrarinda enfeksiyon vardir dedi ona bakti yok birsey sukur ama bir aciklik getirmiyorr:-( baska doktora gitmeli :-(

Canım aklıma gelmişken yazayım senin bebeğimin kulaklarına baktılar mı? Belki kulak iltihabı vardır.. Benim oğlum Onbeş gün kadar çok huysuzlandı huyu tamamen Değişti hep ağladı doktora götürdük kulak iltihabı varmış ilaç kullandık düzeldi şimdi biraz çok şükür..

canım doymuyor olabilir mi? :( birde kulak iltihabı veya idrar yolu enfeksiyonuna mutlaka baktır..

Canım aklıma gelmişken yazayım senin bebeğimin kulaklarına baktılar mı? Belki kulak iltihabı vardır.. Benim oğlum Onbeş gün kadar çok huysuzlandı huyu tamamen Değişti hep ağladı doktora götürdük kulak iltihabı varmış ilaç kullandık düzeldi şimdi biraz çok şükür..
Yeni kontrole fittik xanim bes gun once falan kontrol etti doktor kulaklarini hicbir sorun yokmus :-( cok gecmis olsun sizede Allah bi daha yasatmasin canim

canım doymuyor olabilir mi? :KK43: birde kulak iltihabı veya idrar yolu enfeksiyonuna mutlaka baktır..
Tatlim sutum yeterli sadece geceleri emiyor ama gunduz biberon veriyorum anne sutu 100 cc iciyor gerisini istemiyor tokkende uyuyamiyor yani..doktorda idrar yolundan suphelendi bakti temiz cikti kulaklarinida kontrol etti temiz dedi :-(

Evet oldu gun içerisinde az ateşi çıktı vücudunda fazla yoktu ama baş bölgesi baya sıcaktı ve huysuz huzursuz oldu belliki aşı yerleri ağrıyor du yarım çay kaşığı parol vermiştim. Sizede geçmiş olsun inşallah kolay atlatır yavru
Sagol canm benm yavrumnda atesi oldu calpol verdm dusmesini bekliyrm cok huysulandi

Sagol canm benm yavrumnda atesi oldu calpol verdm dusmesini bekliyrm cok huysulandi
of of kiyamam. Bu geceyi atlatirsan yarina hiç birşeyi kalmaz inşallah. Bende kucagimdan indirmedim balkonlarda gezdirdim serin yerde kaldık ateşi artmasın diye umarım senin bebekte rahat uyur bu gece

Kizlar cok sagolin doktorunada soyledim.buyume atagidir dedi ama neredeyse bir aydir boyle dedim_asilardan sonra basladi sacma biliyorum ama_ izaman normal degil.idrarinda enfeksiyon vardir dedi ona bakti yok birsey sukur ama bir aciklik getirmiyorr:-( baska doktora gitmeli :-(
Ah cnm bazı bebekler bunu sebepsiz yere de yapabiliyorlar, kulaklarına baktır bide bakalım bişey çıkacakmı inşallah düzelir bebeğin

Öncekiler de böyle olmamıştı 4. Ay aşısında resmen acı çekti yavrum, kucağımda bile inledi ancak calpol verince rahatladı, nasıl canı yanıyorsa artık :(

Kızlar gece gece canım sıkıldı oturdum araştırıyorum bir sürü saçma sapan şeyler çıkıyor.
Bikini bölgesinde sol tarafta bir beze var nohut büyüklüğünde ve elime geliyor
Az önce farkettim ve cok sıkıldım uyku tutmuyor ne olabileceği hakkında hiç bir fikrim yok

Back