2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Diş konusu benimde kafamı kurcalıyor daha erken diye düşünüyorum ama gittiğim b
Dpktor dişler başlar şimdiden dedi haftaya kendi doktorumuza gideceğiz bakalım benimkide ısırıyoo arada göğsümü çok sebekler ya

Benim kızımda ancak o şekilde kendini uyandırmadan uyuyor ben de ara ara kontrol ediyorum ama artık büyüdüler kafasını nefes alabileceği şekilde çevirebilirler diye düşünüyorum ara ara kontrol etmekte fayda var tabi
Gece de kıpırdanmaya başlyınca alıpemziriyorum

Arkadaşlar bişey sorucam; bebeğim normalde gün aşırı ya da iki günde bir kaka yapıyor. Üç gündür hergün yaptı. Bugüün iki kere baya çok yaptı. Kakasının rengi sarı, partiküllü, sıvı gibi. Keyfi yerinde, ateşi de yok ama biraz telaşlandım acaba doktora görürmeli miyim? Sadece anne sütüyle besleniyor.

Zaten olması gereken o sarı partiküllü senin yediklerinden etkilenmiş olabilir canım bence endişe etme

teşekkür ederim canım yazdığın için. başka bir doktora gittik damlayla tedaviye başladık şuan iyi durumda ama sık sık kontrole gidiyoruz. inşallah devam etmez. kilo alımı son 1 haftada yine düştü. artık uyanıkken emmiyo sadece uyurken emzirebiliyorum

Cnm ben duttan cok uzum tuketiyorum dutun faydasini goremedim pek
Ben de organik elma suyu ictim sik sik, faydasi var gibi ama emin de degilim. Eltim de kayisi kompostosu iciyordu cok, hemen farkediyorum ise yaradigini diyordu.

Ben de organik elma suyu ictim sik sik, faydasi var gibi ama emin de degilim. Eltim de kayisi kompostosu iciyordu cok, hemen farkediyorum ise yaradigini diyordu.
Bunyeye gore farkediyo demekki bende uzumde farkediyorum dun gece biraz fazla yapmisim siril sikkam olmus atledim petten bile sizdirmis

AdaisyLove canım merhaba, bio gai damla kullanınca kızının ishali düzeldi mi? kızım çok sulu kaka yapıyo beline kadar geliyo. bugün aldık damlayı

merhaba kızlar benimde seyit im 17 mayıs dogumlu sizlere sorum olacak bebeklerinizi zihinsel ve bedensel gelistrme adına nasıl oyunlar oynuyorsunuz neler yapıyorsunuz
hepinizin yavrusunu Allah bagışlasın

AdaisyLove canım merhaba, bio gai damla kullanınca kızının ishali düzeldi mi? kızım çok sulu kaka yapıyo beline kadar geliyo. bugün aldık damlayı

bizim de beyazlık var canım. dişler hazırlanıyo sanırım
Evet canım düzeliyor ama düzenli kullanamıyorum ya unutuyorum benim kiz da ishal oldu bugün ensesine kadar yaptı hemen verdim damlayı tekrar yapmadı
Disten de sulu kaka yapabikirlermis keşke tecrübeli anneler cevap verse forum aktif değil eskisi gibi

Merak etme bizdede durum farklı değil bazen görmediği bile oluyor eve erken geldiği zamanlardada yarım saati geçmiyor annenin goreviymis o calisiyormus

Sezeryanlilar dobekleriniz be alemde merak ettm.. 3 ayda iner dediler 3 ay doldu regl olunca iner dediler regl oldum ama yine sis gibi karnim. Zayifimda 55 kiloyum. 52 ile hamile kalmiatim ve cok fazla kilo almadim hamilelikte..

Selam kizlar bugun oglumun 4.ay asilarini yaptirdik bu ay 1 kilo almis oglum doktorumuz meyve Puresi yogurt ve muhallebiye baslayalim dedi suanlik ates yok insaAllah yarina kdrda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…