- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
Benim kızım da ısırmayı öğrendi hem elini yumruk halinde ağzına alıyor hem biberon başlığını ısırıyor hemde göğsümü ısırıyor böyle bir sinirler ısırıyor sanki diş yerleri kaşınıyor gibi :)Bebegimm hirsla emzigini isirmaya basladi kizlar zaten eller hep agizda hepinizin kuzucuklari gibiparmak az dibe gitse oguruyor hemen ama ellerini emerken kendinden geciykr cok komik ama su emzik isirma olayina anlam veremedim neden olabilir
Ben momfortbaby kanguru kullanıyorum çok memnun kaldımSlm Mayıs anneleri..
Kızlar aranızda kanguru / bebek Taşıma kullananız var mı ?
ben iki aylığı bir hafta geçmişken adet oldum.sütüm zaten azdı.
Canım ben geçen hafta oldumKızlar bu gün kanamam oldu regl oldum sanırım . Sütümü etkiler mi çok tedirgin oldum
Sizlerde oldu mu böyle bir durum ve nasıl etkilendi mi emzirmeniz
Benim bebeği 111 günlük dönemiyor henüz :)
Ben oldum ama etkilenmedi canım :)
Hem de nasıl iki elini bile sokmaya çalışıyor :):)
Ben kzımı alıştıramadım ya. Yenidoğan aparatıyla aldım. Her koyduğumda ağlıyo. Alışmasını çok istiyorum geri vermedim. Bekliyorum sabırla.Ben momfortbaby kanguru kullanıyorum çok memnun kaldım
Kizlar bebisleri disarda ne giydiriyosunuz? Ist. Cok sucak ama disariya ciktikmi baya ruzgarli oluyo. Tek parca tulum yada citcitli bady le evde ve disarda. Ama sirti hep ter oluyor hep yattiklari icin. Araba koltugunda duruyo hep ne giyerse giysin ter oluyo sirti. Kisa kolluvtakimlari var ama sirti terliyo diye iki kat giydirmedim hic. Tek parcaylada ruzgarli usur gibi. Sizinkilerde cok ter oluyomu?
Damla damla akıyor fışkırmıyor .Kizlar gogus ucunuzu siktiginizda,sut damla damlami akiyo yoksa fiskirir sekildemi cikiyo
Kızlar bu gün kanamam oldu regl oldum sanırım . Sütümü etkiler mi çok tedirgin oldum
canım zaten emmiyor 1 ay oldu.sağıyorum ama 10-20 ml çıkıyo.onu da bibeonla veriyorum.yetmiyo.benim bebeğim tek seferde 120 ml mama içiyo zaten.tek öğünde
Faydasi olur insallah yapanlar hep memnun kaliyor
Cnm ben duttan cok uzum tuketiyorum dutun faydasini goremedim pekdut kurusunu nasıl tüketiyorsunuz
İnşallah canım teşekkürler cevabın için Dr uma sordum bi tık azaltabilir dedi ondan üzüldüm ama sizler yaşamışsanız aynı durumu sevindim azalmamasınacanım ben bebeğim 78 günlükken regl oldum. hamilelik öncesi olduğum tarihte ve öncesinde olduğu sürede.. Şimdi ikincisini bekliyorum. şu an 109 günlük.. sütümde azalma falan olmadı çok şükür. hiç etki etmedi yani direkt bağlantısı olduğunu sanmıyorum boşuna stres yapma..
Ay sevindirdin beni teşekkürlerCanım ben geçen hafta oldum
Sütüm arttı sanki bir sıkıntı yaşamadım ve çık kanamam oldu :)
Kızlar bu gün kanamam oldu regl oldum sanırım . Sütümü etkiler mi çok tedirgin oldum
Nasıl oluyr üzüm anlatırmısınız bende uygulayacağım beyaz mı siyah mı bideCanim benim afiyet olsun aynen cok cavuk doluyo ozellikle geceleri sabaha kadar bosalmiyo yatmadan once iciyorum bende tadida baya guzel rezene benim midemi kaldiriyo valla
Tamam canım Dediğin gibi unutmaya çalışıcamCanim bizim kirkimiz cikinca regl oldum. Sonra 28 gun gecti yine reglim.bi daha her ay olacagim sanirim. Sutumdede degisiklik yok. Emzirmeyi sutun miktarini unut bence
Cunku kafaya takinca gercekten azaliyor. Onun riski cikiyor diye dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?