2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bebegimm hirsla emzigini isirmaya basladi kizlar zaten eller hep agizda hepinizin kuzucuklari gibi parmak az dibe gitse oguruyor hemen ama ellerini emerken kendinden geciykr cok komik ama su emzik isirma olayina anlam veremedim neden olabilir
Benim kızım da ısırmayı öğrendi hem elini yumruk halinde ağzına alıyor hem biberon başlığını ısırıyor hemde göğsümü ısırıyor böyle bir sinirler ısırıyor sanki diş yerleri kaşınıyor gibi :)

ben iki aylığı bir hafta geçmişken adet oldum.sütüm zaten azdı.

Canim sutum az yazmissin ben de birser onerecegim ama kullanip kullanmamak seni tekelinde. Benim de sutum bazi nedenlerden dolayi dogumdan 10 gu sonra kesildi. Psikolijim bozuldu yetemiyorum doyuramiyorum diye. Denemedigim sey kalmadi incir dut rezene humana isirgan komposto. Ne yaparsam yapayim gunde 60 70 cc yi gecemedim. Sonra cok arastirdim motilium diye bir mide ilaci var. Yan etkisi sut salgilamasi. Ilaci da cok arastirdim hatta surubunu reflusu olan bebeklere veriyolarmis. Sabah ogle aksam icmeye basladim sutum de inanilmaz bir artis oldu. Yine mama + anne sutu veriyorum ama gece ve aabah 10 a kadar beni emiyor gece yatana kadar da 3 ogun beni emiyor 4 kere de 120 cc mama veriyorum. Kendime guvenim yerine geldi karamsarliktan kurtardim. Ilac tabiki onerilmez ama benim psikolojimi bu ilac kurtardi. En son care olarak gordum ben. Sen de arastir ve ona gore ver kararini.

Kızlar dış çıkardığını nasıl anlıcaz çok huysuz bir haftadır
Dış etleri beyaz ve sert gibi

Eklentiler

• 20150824_120311.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 94
Kizlar gogus ucunuzu siktiginizda,sut damla damlami akiyo yoksa fiskirir sekildemi cikiyo

Kızlar bu gün kanamam oldu regl oldum sanırım . Sütümü etkiler mi çok tedirgin oldum
Sizlerde oldu mu böyle bir durum ve nasıl etkilendi mi emzirmeniz
Canım ben geçen hafta oldum
Sütüm arttı sanki bir sıkıntı yaşamadım ve çık kanamam oldu :)

Benim bebeği 111 günlük dönemiyor henüz :)

Ben oldum ama etkilenmedi canım :)

Hem de nasıl iki elini bile sokmaya çalışıyor :):)

Canım benimki de yüzüstüyken sırt üstü döndü 4 gün önce.. 3 kez arka arkaya denedim döndü. ama o günden beri hiç dönmüyor bir daha yapmadı heralde bunlar beni rahat bırakmayacak dedi vazgeçti

valla canım memlekete bağlı heralde ama burası sıcak yani.. Ben 3 aydır sadece tek parça ince askılı kısa tulum, elbise vs.. başkada hiçbişey giydirmiyorum. Gece yatarkende kolsuz çıtçıtlı body. Her günde banyo yapıyoruz uyanınca. gece terlemiş oluyor.
Arabada terlememesi için pusetine küçük pamuklu havlular aldım, sırt kısmına ondan seriyorum. yinede terliyor tabi. bende bolbol kıyafet değiştiriyorum.

Kızlar bu gün kanamam oldu regl oldum sanırım . Sütümü etkiler mi çok tedirgin oldum

canım ben bebeğim 78 günlükken regl oldum. hamilelik öncesi olduğum tarihte ve öncesinde olduğu sürede.. Şimdi ikincisini bekliyorum. şu an 109 günlük.. sütümde azalma falan olmadı çok şükür. hiç etki etmedi yani direkt bağlantısı olduğunu sanmıyorum boşuna stres yapma..

Benim kızım da sırt üstü yatarken birden yüzüstü döndü şaşırdım o günden sonra kenar ve uç yerlere yatirmiyorum korkuyorum birden döner diye :) artık buyuyorlar

canım zaten emmiyor 1 ay oldu.sağıyorum ama 10-20 ml çıkıyo.onu da bibeonla veriyorum.yetmiyo.benim bebeğim tek seferde 120 ml mama içiyo zaten.tek öğünde

Olsun canım sağlıklı olsun da bebeğin inşallah.. her anne emzirmek ister ama çokta sıkıntı yapmaya gerek yok. Ben kendim 3.çocuğum annem ilk ikisini emzirmiş bende 2 aylıkken sütü kesilmiş.. gayette sağlıklıyım bi sıkıntım yok anne de oldum hamd olsun
Sonuçta birde şimdi hazır mamalar anne sütüne en yakın formüllerde üretiliyor

İnşallah canım teşekkürler cevabın için Dr uma sordum bi tık azaltabilir dedi ondan üzüldüm ama sizler yaşamışsanız aynı durumu sevindim azalmamasına

Canim bizim kirkimiz cikinca regl oldum. Sonra 28 gun gecti yine reglim.bi daha her ay olacagim sanirim. Sutumdede degisiklik yok. Emzirmeyi sutun miktarini unut bence
Cunku kafaya takinca gercekten azaliyor. Onun riski cikiyor diye dusun

Canim bizim kirkimiz cikinca regl oldum. Sonra 28 gun gecti yine reglim.bi daha her ay olacagim sanirim. Sutumdede degisiklik yok. Emzirmeyi sutun miktarini unut bence
Cunku kafaya takinca gercekten azaliyor. Onun riski cikiyor diye dusun
Tamam canım Dediğin gibi unutmaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…