- 25 Haziran 2013
- 336
- 367
- 88
Canim bu bi surecmis popo kasi gelisiomus bnn kizim 3 hafta 4 gunde bir yapti simdi gunde 1 kere yapii en az duzeldi kilo almadinda sikinti yoksa sorunda yok duzene giricek merak etme doktor soykedi ve duzeldiİyi akşamlar herkese :) dün kaç numara bez kullandığınızı sormuştum cevap veren herkese teşekkürler :) tek tek alıntı yapamadım. Tlfndan zor oluyor. Bugün de sorum var kızlar. Oğlum 3 gündür kaka yapamıyoreminim kabızlık problemi yaşayan bebişler olmuştur. Neler yaptınız? Nasıl düzeldi?
İyi akşamlar herkese :) dün kaç numara bez kullandığınızı sormuştum cevap veren herkese teşekkürler :) tek tek alıntı yapamadım. Tlfndan zor oluyor. Bugün de sorum var kızlar. Oğlum 3 gündür kaka yapamıyoreminim kabızlık problemi yaşayan bebişler olmuştur. Neler yaptınız? Nasıl düzeldi?[/QUOT
buarda 3 numara kullnioruz biz prima premium care kullaniorum cok memnunum
Benim bebeği 111 günlük dönemiyor henüz :)Hanımlar bebekleriniz dönebiliyor mu kaç günlükken başladılar dönmeye?
Ben oldum ama etkilenmedi canım :)Kızlar bu gün kanamam oldu regl oldum sanırım . Sütümü etkiler mi çok tedirgin oldum
Sizlerde oldu mu böyle bir durum ve nasıl etkilendi mi emzirmeniz
Hem de nasıl iki elini bile sokmaya çalışıyor :):)Kızlar sizin bebişler de elini yumruk yapıp ağzına sokuyor mu bizimki hiç çıkarmıyor neredeyse
Sabaha kadar uyuyo kızım. Gece uyandırp emzirmeyi bıraktım sabaha karşı 5:30-6:00 gibi emziriyorum. Böyle 9:00 kadar uyuyo. O emişinde bi göğüs yetiyo kızıma. Öbürü de doluyo geceden. Ben de sağıyorum. Dışarı çıkarsak o gün veriyorum biberonla. Yoksa dolaba atıyorum. Bazen de öğle uykusu uzun sürerse kaltığında bi meme yetiyo. Yine öbürünü sagıyorum. Maksat boşalsın da vucut fazla fazla üretsin.Canım neden sagiyorsun.
Eli boğazına kaçıyo bazen kızımın :)) öksürüyo falan. Çok komik ya. Parmak emme değil bu.Kızlar sizin bebişler de elini yumruk yapıp ağzına sokuyor mu bizimki hiç çıkarmıyor neredeyse
Dut kurusundan vazgeçme. 3-4 gün yap. Sonradan gösteriyo etkisini.çok teşekkür ederim.bebeğim çok sakin bir bebek hiç yorucu değil.herşeyi düzene girdi.ilk iki ay gaz sancısı vardı onu dr verdiği ilaç sayesinde yendik.ondan Allah razı olsun.herşey yolunda sadece emziremiyorum.bebeğim uykudan uyanır mamasını yer sonra da gezmek ister yarım saat dolaştırırım bir bu yorucu.ellerim kollarım kopuyo biraz:)))ama sonrası oyun sonrası yine yemek ve uyku....
Biz kırkından beri öyle yatırıyoruz. Beşiğin aralıklarından görüyoduk. Artık iyiyce kaldırıyo kafayı. Biz bi sorun yaşamadık. Sürekli çeviriyo ilk yatınca sonra sabitliyo. Uyanınca da dönüp duruyo. Kırkı çıkana kadar hiç uzun uyumazdı. Ama gündüz uykuları yüzüstü yatsa da kısa. Şimdi de odayı kararttık gündüz uzun uyusun diye. Bakalım.Bizim kiz yuzustu yatmayi seviyor ancak o sekilde derin ve guzel uyuyaniliyor. Fakat ben o sekilde yalniz yatiramiyorum. Surekli gidip kontrop ediyorum. Kafasini surekli saga sola ceviriyor emzigi boynunun altina giriyo agliyo falan. Gece ozellikle oyle yatirmaya korkuyorum. Sizdede yuzustu uyuyan varmi?
Kızlar sizin bebişler de elini yumruk yapıp ağzına sokuyor mu bizimki hiç çıkarmıyor neredeyse
Canim ben dutu cok yapmadim faydasi olmadi ama uzumle incirin cok faydasini girdum kuru inciri 8 adet yika 2 ye kes yarim litre suda kaynat soguyunca ic ve uzumde baya faydali siyah yas uzumu robitta cek bir avuc onu icarkadaşım bu dut kurusunu günde kaç defa yapmak gerek dün iki su bardağı içtim.değişen bişey yok.bir de rezene ve ısırgan otu içimiştim.dünden beri 5 defa sağım yaptım damla damla.30 ml çıkmadı
Ben bi turlu cesaret edemiyorum yaaamalisef günden güne azalıyo sütüm.çok şükür alerjisi olmadı besinlere.az önce yarım şeftaliyi püre olarak verdim.şimdilik bir sıkıntı yok.
Ben kanguruyu kullaniyorum cok rahat ama uzun sure tasiyinca aksamlari bel agrisini hissediyorum ama ortopedik oldugu icin kizim baya rahat hatta hep uyuyo icindeSlm Mayıs anneleri..
Kızlar aranızda kanguru / bebek Taşıma kullananız var mı ?
Canim oto koltuguna pamuklu birsey serebilirsin. Ben muslin dedikleri pamuklu ince (tulbent gibi) battaniyeyi 8 kat yapip seriyorum. Oto koltuklari polyester katkili falan oluyor sonucta. Terini aliyor battaniye biraz. Bir de bKizlar bebisleri disarda ne giydiriyosunuz? Ist. Cok sucak ama disariya ciktikmi baya ruzgarli oluyo. Tek parca tulum yada citcitli bady le evde ve disarda. Ama sirti hep ter oluyor hep yattiklari icin. Araba koltugunda duruyo hep ne giyerse giysin ter oluyo sirti. Kisa kolluvtakimlari var ama sirti terliyo diye iki kat giydirmedim hic. Tek parcaylada ruzgarli usur gibi. Sizinkilerde cok ter oluyomu?
Evet ya, bence de. Annesini gormeden buyuyen cocuklar var. cok sukur ki herseyi yerinde, sagligi da iyi. O zaman cocugunun buyumesinin tadini cikar:))Daniel cok da canini sıkma bence.mesajlarini okudum da olmayinca olmuyor iste, sutu sagip sagip 20 ml 30 ml gormek cok sinir bozucu hakkaten.ama buna cok odaklanirsan bebeginle ilgili baska guzelliklerin tadini cikaramazsin.gazidir, uykusudur zaten yoruluyoruz, artik ne gelirse sen karnini doyur bebeginin, tabi ki sutunu artirmaya calis ama cok mutsuz da etmesin seni.
Ben citcitli atlet ve corap muhakkak giydiririm.üstüne sortlu tulum yada short t shirt takım ince de bi tulbent gibi birsey atıyorm.altınada seriyirm ki terini çeksin.alırken terliyse sararım muhakkakKizlar bebisleri disarda ne giydiriyosunuz? Ist. Cok sucak ama disariya ciktikmi baya ruzgarli oluyo. Tek parca tulum yada citcitli bady le evde ve disarda. Ama sirti hep ter oluyor hep yattiklari icin. Araba koltugunda duruyo hep ne giyerse giysin ter oluyo sirti. Kisa kolluvtakimlari var ama sirti terliyo diye iki kat giydirmedim hic. Tek parcaylada ruzgarli usur gibi. Sizinkilerde cok ter oluyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?