2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın hanimlar
Benim hepinize bir sorum var.
Benim bebeğim dün tam üç aylık oldu ve ben hala adet görmedim. Bundan tam bir ay önce yani bebeğim iki aylıkken 4 5 gün kanamam oldu ve adet sancısı filan vardı adetim geldi sanmıştım. Ama bu ay adet görmedim. Bi kaç gündür adet sancısı filan çektim ama kanama yok? Sizede böyle oldumu? Yaa umarım gebe değilim test yapmak istemiyorum korkuyorum.
Ha bide beyaz akintim bir ara cokk oldu. Yazarsaniz çok sevinirim

Cnm benimde ilki sezeryandı bunu normal istedim dr buldum özellikle fakat incelme olduğu için riske girmek istemedi dr önceki sezeryan yeri belli bir cm in altına inmezse yaptırıyo doktorlar ssvd gurubu bar facete orda dr listesi var bakarsın

Pekala teşekkür ederim :)

Yok emzik hiç almadık biz canım alıştıramadım. Ama şimdi elini ve eline ne geçse ağzına götürmeye başladı

valla canım eskiler reçel vs tatlı biseye batırıp alıştırıyormuş.. ben hiç denemedim ama benim kızda emziği hiç almadı şimdilerde elini emiyor.. Emziği vermek istediğimde diliyle atıyor, elimle tutarsam öğürüyor. İstersen bir dene tabi..

Kizlae moralim cok bozuk dun misafirlige gitmistim hepsi bebegimi gorunce bu bildigin 6 7 aylik cocuk gibi sutun baya yaramis dedi bugun ogleden sonra bi anda sutum azaldi elinle sıkıyorum su gibi bir damla cikiyor sadece

Süte çabuk nazar değer der hep annem.. Kimseye anlatmayın kızlar. gerçi bebeği gören anlıyorda tabi Felak Nas surelerini oku canım bolbol,canınıda sıkma. asıl kafana takarsan azalır.

kendi kendine bir anda mı bıraktı.çok ilginç.

Yok emzik hiç almadık biz canım alıştıramadım. Ama şimdi elini ve eline ne geçse ağzına götürmeye başladı
ben alistirdim ilk ay kirki ciktiginda alismisti :) sutumle kandirdim ama ben aldi birakti verdim falan alisti. Surekli agzinda degil zaten ama disarda falan iyi oluyo.
Damaklari kasiniyo sanirim tok olsada meme istiyo :)

Benim kizim 3 aylik 2.5 aylikken yapmisti simdi gecti Allaha sukur
Canım nasıldı biraz anlatabilirmisin geceleri emiyormuydu yada gece de mi bırakmıştınmemeyi görünce aglıyormuydu en önemlisi biberona alışacak benim kız galiba :-( nasıl geri döndürdün en önemlisi tatlım ya seni nasıl tekrar emmeye başladı ve ne kadar sürdü kusura bakma nolur çok çaresizim :-(

Süte çabuk nazar değer der hep annem.. Kimseye anlatmayın kızlar. gerçi bebeği gören anlıyorda tabi Felak Nas surelerini oku canım bolbol,canınıda sıkma. asıl kafana takarsan azalır.
Nazar duasi oku hep gogsune canim ahhh bu insanlari anlamiyorum ya sit yariyorsa sanane yaramiyorsa sanane o ceneni ne ddiue kapamazsin ki .bana da aynisini yaptilar simdi sutum var ama kizima yaramiyor mamaya basladik kilo alamamis gecen ay
bol bol okuyorum canim insaAllah eski haline gelir

kafama takmamaya calisiyorum ama bebegimin doymayip agladigini gorunce cok uzuluyorum

Arkadaslar dun kizimi hastaneye goturdum cok afedersiniz kakasi mukusluydu vucudu hafif kabardi kakasinda enfeksiyon cikti birsuru ilac yazdilar yavruma yaaa kiyamam bu durumu yasayan atlatan varmi acaba birde ciddi anlamda sut artirici birsey soylemek istiyorum gecen hafta sutum hic yok denecek kadar azaldi yetmiyodu siyah uzumu blenderda cektim oglen ve aksam ictim simdi bildigim fiskiriyo belki yapmak isteyen olur uzumun icindeki toksinde karisinca sut yapiyomus tane tane yedigimde bu kadar olmuyodu ibrahim saraçoglundan dinleyip yaptim bilginiz olsun

Bildigimiz siyah uzummu canjm ne kdr zaman yaptin bunu

Kizlar rota asisinin ilk dozunu kac gunlukken yaptirdiniz? Bugun 100 gun oldu. Gec kaldik sanırım Cevaplarsaniz sevinirim
Kizlar bir de benim bebegim hala donmuyo. Sizlerin donebiliyo mu?

Kizlar rota asisinin ilk dozunu kac gunlukken yaptirdiniz? Bugun 100 gun oldu. Gec kaldik sanırım Cevaplarsaniz sevinirim
Kizlar bir de benim bebegim hala donmuyo. Sizlerin donebiliyo mu?
Canim biz 87 gunlukken yaptirdik bence gec kalmadiniz hala yapilir.. bizim sipa 105 gunlukken donmustu hemde iki defa yapmisti sonra bi daha denemedi taki bugune kdr yine bir defa yapti dahada yapmadi normal yani

Siyah yaş üzüm mü ? Kuru üzüm mü ?

anne sütünün 1 damlası bile saklanabildiği süre boyunca çok kıymetli . ilk doğduğu zamanlarla şimdiki sütün kıvamını rengini karşılaştırma imkanınız varsa görebilirsiniz ilk zamanlarda daha sarı daha yağlıdır . Şimdiyse daha beyaz su gibidir. Ama önceden sağılmış da olsa tabi ki beslenmede ilk öncelik anne sütüdür çünkü her mamadan üstündür . Zaten eğer sonradan verildiğinde bir faydası olmasaydı doktorlar da sütü saklama süresinin sonuna kadar kullanabileceğini söylemezdi . Bende doymadığını düşündüğümde veya dışarı çıkınca vermek için yeni sağdığımı buzluğa atıp buzluktaki en eski sütü veriyorum ziyan olmasın diye

Kızlar biz çok kucakçı olduk bazen yatırınca ağlamaya başlıyor ne meme ne emzik ne şık şık faydası yok kucakta evi gezince susuyor sadece belim kopuyor şu anda

ben alistirdim ilk ay kirki ciktiginda alismisti :) sutumle kandirdim ama ben aldi birakti verdim falan alisti. Surekli agzinda degil zaten ama disarda falan iyi oluyo.
Damaklari kasiniyo sanirim tok olsada meme istiyo :)

bende çok uğraştımda benden inatçı çıktı galiba aynı sıkıntı bizdede var. Herşeyi ağzına götürüyor birde beceremiyor kızıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…