• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nurse harveys kullanıyordum bitti tekrar almadim alişsin artik diye gazini çikariyor ama çikatincaya kadar huzursuz miz miz oluyor karni şisiyor gaz çikinca kücülüyor
Dün gaz sancimiz bitti diye biraz erken konuşmuş um. Gece ve bu sabah mahfoldu çocuk ikinmaktan. Hala da huzursuz:KK43:

Kızlar 3 buçuk aylığız. Boyumuz 64 cm. Kilomuz 6140. Bu arada çok moralim bozuk. 500.000 kişiden bir kişide rastlanan bir hastalığım var. Dr dr geziyoruz. Birkaçı beni olgu olarak alıp makale olarak yazmak araştırmak istiyor. Bu yüzden deneme tahtası olmamak için kime guveneceğimi şaşırdım. Bebekler anne karnında göbek bağından idrarlarını yapıyorlar biliyorsunuz. Doğumdan itibaren idrar kesesini kullanıyorlar ve göbek deliği işlevini yitiriyor. Bende öyle değil. Benim göbek deliğim doğduğumdan beri işlevini yitirmemiş. Hala aynı görevi goruyor gibi mesaneye hucre yolluyormuş. O da kist yada apse yada kitle gibi birşeye çevirmiş. Kesin tanı msaneye girip tur yapmak. Ama tur esnasında işlem açık ameliyata çevrilip mesanenin bir kısmının alınabileceği soyleniyor. Çok muallakta kaldık.hangi profa guvencez şaştık kaldık. Küçük operasyon buyuk amaeliyata çevrilebilir o anda diyorlar. Bebeğim çok küçük. Annem kanser tedavisi goruyor 6 aydır yatalak. Ne yapıcam bilemiyorum. Bu durumda moralim sıfır

Allah yardimcin olsun canim. Hakkinda hayirlisi. Kistler kendikiginden dusMuyor mu.sogan kuru falan yapsan

Kizlar kizim 3 aylik ve gunduz devamli uyuyor uyaniyir mamasini iciyor yarim saat oynayip uyuyo aksama kadar normal mi :KK17:

Benim kızım da 3 ay 15 günlük oldu evet eller halen uçacak gibi çırpı yor ama sinirlendiği veya huysuzlanmaya başladığında değil kucak istediği zaman yapıyor normalde ellerini bilinçli olarak hareket ettirmeye başladı yani herhangi bir nesneye doğru uzatıyor ve dokunmak istiyor
Canım tam doğum tarihiniz neydi? Benim kızım da ellerini uzatmaya tutmaya başladı hatta dun oyuncağını kendi kendine el değiştirdi bi ona aliyor bi diğer eline :) gazi geldiğinde, heyecanlandiginda, onunla konuşup güldüğünde eller ayaklar durmuyor

Canım tam doğum tarihiniz neydi? Benim kızım da ellerini uzatmaya tutmaya başladı hatta dun oyuncağını kendi kendine el değiştirdi bi ona aliyor bi diğer eline :) gazi geldiğinde, heyecanlandiginda, onunla konuşup güldüğünde eller ayaklar durmuyor
Aynen benim kızım da öyle dokunmak istiyor yanına yaklaşıyorum yüzüme dokunuyor gülücükler atıyor biberonunu kendisi tutup ağzına götürüyor. Doğum tarihimiz 01/05/2015

Kizlar kizim 3 aylik ve gunduz devamli uyuyor uyaniyir mamasini iciyor yarim saat oynayip uyuyo aksama kadar normal mi :KK17:
Benim kiz da keşke uyusa yarım saat uyuyor sonrasında 2 saat falan uyanık kalıyor devamli gezmek istiyor etrafı seyredip inceliyor . Canım bence hiç şikayet etme ne güzel mışıl mışıl uyusun uyusunda büyüsün :)

Kızım gazını eskisine gore daha kolay çıkarıyor ama kakasini özellikle akşamları zor yapıyor, hani kabız gibi de değil sari pütürlü, sulu, yapışkan ama zorlanıyor ve uyutmuyor çocuğu, masaj yapıyorum zorla çıkarıyor ıkınarak az bisey çıkınca ancak uyuyor, gece hep 3-4 de yatıyoruz normal mi sizce

Kızlar bebislerinizi hiç oturtuyor musunuz. 6.aydan önce oturtmayin diyorlar ama kızım kucagimdayken oturmak istiyor sanki
Ben oturtuyorum, kendi istiyor hatta :)

Yok sezaryen oldum ben :) Temmuzda başladım spor yapmaya :) Şişko olduğumdan benim de nefes problemim oluyor tabi de alıştım ama :):)

Yok sezaryen yapmıştım, dikişlerim iyileşti şükür uzun zamandır yapıyorum spor sen de başla bi an önce o halde :):):)
Ne yapıyorsun spor olarak canım[/QUOTE]
Mekik çekiyorum evde, yürüyüş bir de..

Kızlar 3 buçuk aylığız. Boyumuz 64 cm. Kilomuz 6140. Bu arada çok moralim bozuk. 500.000 kişiden bir kişide rastlanan bir hastalığım var. Dr dr geziyoruz. Birkaçı beni olgu olarak alıp makale olarak yazmak araştırmak istiyor. Bu yüzden deneme tahtası olmamak için kime guveneceğimi şaşırdım. Bebekler anne karnında göbek bağından idrarlarını yapıyorlar biliyorsunuz. Doğumdan itibaren idrar kesesini kullanıyorlar ve göbek deliği işlevini yitiriyor. Bende öyle değil. Benim göbek deliğim doğduğumdan beri işlevini yitirmemiş. Hala aynı görevi goruyor gibi mesaneye hucre yolluyormuş. O da kist yada apse yada kitle gibi birşeye çevirmiş. Kesin tanı msaneye girip tur yapmak. Ama tur esnasında işlem açık ameliyata çevrilip mesanenin bir kısmının alınabileceği soyleniyor. Çok muallakta kaldık.hangi profa guvencez şaştık kaldık. Küçük operasyon buyuk amaeliyata çevrilebilir o anda diyorlar. Bebeğim çok küçük. Annem kanser tedavisi goruyor 6 aydır yatalak. Ne yapıcam bilemiyorum. Bu durumda moralim sıfır
Çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin.

Arkadaşlar sezaryen doğum yapanlar dikiş yerlerinde hissizlik var mı. Benim hala uyusuk
Ooo hem de nasıl :):)

Aynen benim kızım da öyle dokunmak istiyor yanına yaklaşıyorum yüzüme dokunuyor gülücükler atıyor biberonunu kendisi tutup ağzına götürüyor. Doğum tarihimiz 01/05/2015
Bizim de 27 Nisan ayni sayılır, iki gündür de sürekli bağırıyor evde aaa... diye aksam babası tv de haberleri zor izliyor sesinden :)

Kızım gazını eskisine gore daha kolay çıkarıyor ama kakasini özellikle akşamları zor yapıyor, hani kabız gibi de değil sari pütürlü, sulu, yapışkan ama zorlanıyor ve uyutmuyor çocuğu, masaj yapıyorum zorla çıkarıyor ıkınarak az bisey çıkınca ancak uyuyor, gece hep 3-4 de yatıyoruz normal mi sizce
Bizim de aynı şekilde kakasi sarı ve puturlu biz de yapana kadar uyusak bile sık sık uyaniyoruz

Bizimki uzanmiyor canim ya. Beni gorunce guluyo. Konusturunca taklit etmeye calisiyor. Ayaklarini kaldiriyor. Ama herhangi bir nesneye uzanmiyor hala. Canim sikildi ya. Elini agzina goturup emmeye calisiyor. Bazen sinirlenip agliyor.

Süt dinamiktir içeriği bebeğin ihtiyaçlarına göre değişir. Siz dengeli beslenin yeterki bebeğiniz sütünüzle doyar da büyür de pozitif düşünün
Siz böyle yazınca aklıma takıldı; süt bebeğin ihtiyacınaa göre değişiyorsa sütü saklayıp daha sonraa vermek anlamsız mı? Yani öyle çok sakladığımdan değil de bi damlasını bilw ziyan etmek istemediğim için biriktirip atıyodum buzluğa.

Bizimki uzanmiyor canim ya. Beni gorunce guluyo. Konusturunca taklit etmeye calisiyor. Ayaklarini kaldiriyor. Ama herhangi bir nesneye uzanmiyor hala. Canim sikildi ya. Elini agzina goturup emmeye calisiyor. Bazen sinirlenip agliyor.
Canım bizimki daha yeni yapmaya başladı öncesinde hep el ağıdaydı hala öyle gerçi de... her çocuk farklıdır daha yapar heran herşeyleri değişiyor bi bakmışsın yapiveriyorlar,
onunla oynuyor musun canım ben kaç gündür oyuncakları yukardan tutup eline degdiriyordum, eline oyuncağı kendim verip ses çıkarmasını sagliyordum belki etkili olmuştur,sen de dene istersen

Kizlar kizim 3 ay 14 gunluk.
Acayip salyasi akiyoo bide kopurtuyo surekli akiyo nedendir sizce cok sık oluyo bi kac gundur..

Canım bizimki daha yeni yapmaya başladı öncesinde hep el ağıdaydı hala öyle gerçi de... her çocuk farklıdır daha yapar heran herşeyleri değişiyor bi bakmışsın yapiveriyorlar,
onunla oynuyor musun canım ben kaç gündür oyuncakları yukardan tutup eline degdiriyordum, eline oyuncağı kendim verip ses çıkarmasını sagliyordum belki etkili olmuştur,sen de dene istersen
O kadar zorki 3 cocuk.ben surekli konusuyorum onunla.spor yapiyoruz ama oyun oynayamiyorum cok. Yarnin deneyecemmm

Back