Kizlar rota asisinin ilk dozunu kac gunlukken yaptirdiniz? Bugun 100 gun oldu. Gec kaldik sanırımCevaplarsaniz sevinirim
Kizlar bir de benim bebegim hala donmuyo. Sizlerin donebiliyo mu?
Kızlar biz çok kucakçı olduk bazen yatırınca ağlamaya başlıyor ne meme ne emzik ne şık şık faydası yok kucakta evi gezince susuyor sadece belim kopuyor şu anda
97 günlük olduk bizde de birkaç gündür böyle gaz ilacını bırakmıştım ondan olabilir diyip bugün yine verdim . Bir iki gündür düzgün emmiyor yine ama aç olsa ayakta gezerken de ağlar değilmi ayakta maşallah evi babayı kardeşi inceliyorCanım kaç günlük bebeğin? Benimkide son 3 gündür böyle, derdini anlamaya çalışıyorum bende
97 günlük olduk bizde de birkaç gündür böyle gaz ilacını bırakmıştım ondan olabilir diyip bugün yine verdim . Bir iki gündür düzgün emmiyor yine ama aç olsa ayakta gezerken de ağlar değilmi ayakta maşallah evi babayı kardeşi inceliyor
Evet canim normal siyah yas uzum bir avucu cek su gibi oluyo ic onu cok iyi geliyo sizladigini hissedersin hemenBildigimiz siyah uzummu canjm ne kdr zaman yaptin bunu
Canim haberler nasil. Toparlandinmi insalkah. Sutun duzeldi mi. Inan gun icinde aklima geldikce dua ettim senin icin.InsaAllah canim ya icim sıkıliyor oglum ac kalacak ddiye bugun dolaba attigim sutlerden verdim yarina insaAllah duzelir dua et bana lutfen
benimkide aynı annişler buyume atağı diye okudum emme azaldı kucak uyku istemez kıpır kıpır benim kız böyle inşallah buyume atağıdır ateşi falan yok97 günlük olduk bizde de birkaç gündür böyle gaz ilacını bırakmıştım ondan olabilir diyip bugün yine verdim . Bir iki gündür düzgün emmiyor yine ama aç olsa ayakta gezerken de ağlar değilmi ayakta maşallah evi babayı kardeşi inceliyor
Sabah iyidi canim ikindiden sonra tekrar ayni sey oldu bol su icip emziriyorum insaAllah duzelirCanim haberler nasil. Toparlandinmi insalkah. Sutun duzeldi mi. Inan gun icinde aklima geldikce dua ettim senin icin.
Bu arada dualarin icinde Allah razi olsun sendnCanim haberler nasil. Toparlandinmi insalkah. Sutun duzeldi mi. Inan gun icinde aklima geldikce dua ettim senin icin.
Günaydın canım, ya çok içmiştir fazlasını kusmuştur ya da gazla birlikte sadece gazı çıkaramayıp sütü de çıkarmıştır, takip et canım ama bence endişelenecek bir şey yok :*Günaydın kızlar. Kızımı emzirdikten sonra gazını almaya kaldırdım felaket kustu. Ağız dolusu hem de 3 defa neden olabilir ki ya canım sikildi
İnşallah canım ilk defa öyle kusuyor 2 su bardağı kadar kustuGünaydın canım, ya çok içmiştir fazlasını kusmuştur ya da gazla birlikte sadece gazı çıkaramayıp sütü de çıkarmıştır, takip et canım ama bence endişelenecek bir şey yok :*
Canım meme grevi mi ne varmış dün nisan annelerinde gördüm oraya bir bak istersenKızlar günaydın, sütüm gayet yeterli ama kızım emmek istemiyor ya ne yapıcam bilmiyorum 6-7 saate bir 7 dakika filan emiyor sağıp verdiğimde de midesi bulanıyor ne yapıcam ben ya başına gelen var mı
Ben yarın yaptırıcam 97. Gün olacak dr umuz 3. Ayda çağırdı. Benimki de dönmüyo kalkmaya çalışıyo yarıya kadar kaldırıyo vücudunuKizlar rota asisinin ilk dozunu kac gunlukken yaptirdiniz? Bugun 100 gun oldu. Gec kaldik sanırımCevaplarsaniz sevinirim
Kizlar bir de benim bebegim hala donmuyo. Sizlerin donebiliyo mu?
Aşıdan olduğunu zannetmiyorum benimki yarın olcak ama bizde 1 haftadır yatmak istemiyo gezmek istiyor demekki normal gelişim Süreci bu 96 günlüğüzbizde 99 günlük olduk aynıymışız hemen hemen acaba büyümeyle ilgilimi değişimbende anlamaya çalışıyorum. normalde çok sakin bebektir. dediğin gibi kucakta oyalanırken birşey yok yatırınca ciyak ciyak bağırıyor.. iştahta kesik aynen.. rota aşısı yaptırdık geçen pazartesi bir ilgisi olabilir mi diye düşünüyorum bende..
Fazla emmis olabilir gaz cikarayim derken kusuyo bazen merak etmeGünaydın kızlar. Kızımı emzirdikten sonra gazını almaya kaldırdım felaket kustu. Ağız dolusu hem de 3 defa neden olabilir ki ya canım sikildi
Geçen ay benim kızımda da oldu. Ne beni emiyodu ne de biberonla verdiğimi. herhangi bi yerinde enfeksiyon da yoktu. Ben iki şeye bağladım; birincisi, çok yer değiştirdik. Yazlık, evimiz, bi kaç da yolculuk. Çok insan gördü, çok uyaran aldı. İkincisi de çok sıcak olması. Emerken kafası su içinde kalıyodu. Büyüme atağı diyenler de var. Şimdilerde de etraftan bi ses duyuyo hemen dikkati dağılıyo emmeyi bırakıyo. Belki emerken sessiz bir ortamda olmaya, bazen ayakta emzirmeye çalışırsan geçer. Öyle öyle azaldı bizimki. 5 dakika emerken şimdi 15e falan çıkardık.Kızlar günaydın, sütüm gayet yeterli ama kızım emmek istemiyor ya ne yapıcam bilmiyorum 6-7 saate bir 7 dakika filan emiyor sağıp verdiğimde de midesi bulanıyor ne yapıcam ben ya başına gelen var mı
kızlar aynıyız bizde 2 ,5 gündür huysuz kendini kasıyor ıhhh ıhhh modunda uyuyamıyor ne oldu kızıma bilemedim buyume atağına benzer ama çok korkuyorum ateş yok ama 113 günlük olduk 4 ayı bitiyor 1 hafta sonra ne yapcam bilemedimAşıdan olduğunu zannetmiyorum benimki yarın olcak ama bizde 1 haftadır yatmak istemiyo gezmek istiyor demekki normal gelişim Süreci bu 96 günlüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?