Canım tam doğum tarihiniz neydi? Benim kızım da ellerini uzatmaya tutmaya başladı hatta dun oyuncağını kendi kendine el değiştirdi bi ona aliyor bi diğer eline :) gazi geldiğinde, heyecanlandiginda, onunla konuşup güldüğünde eller ayaklar durmuyor
canim niye uzuldun ki. benim oglum 3 aylik kontrolunde 6150 g cikti. onemli olan grafikte bir degisiklik olmamasi. ilk dogdugunda da yaklasik %40luk dilimdeydi, simdi de oyle. annesi gibi kilolu olmasin iste.
İnşalah olurum bende testlerde çıkmadığını ilk defa duyuyorum benim 15 gün geçti test de yapmadım doktor adet kanamasının büyük ihtimalle yumurtlama olmadan gerçekleştiğini söyledi telde düzene girmesi uzun sürermiş içimi rahatlattı
hanımlar pazartesi günü rota virüsü aşımızı olduk. Çok sakin bir bebek olan kendi kendine uykuya dalan kızım birkaç gündür aşırı mızmız sürekli huzursuz uykuya dalmakta zorlanıyor özellikle son iki gündür iyice arttı. gaz sıkıntımız yok, ateşimiz yok.. ne olduğunu çözemiyorum aşıdan kaynaklı olabilir mi? aşıyı yaptırıp benzer sıkıntı yaşayan var mı??
Kizlae moralim cok bozuk dun misafirlige gitmistim hepsi bebegimi gorunce bu bildigin 6 7 aylik cocuk gibi sutun baya yaramis dedi bugun ogleden sonra bi anda sutum azaldi elinle sıkıyorum su gibi bir damla cikiyor sadece
Kizlae moralim cok bozuk dun misafirlige gitmistim hepsi bebegimi gorunce bu bildigin 6 7 aylik cocuk gibi sutun baya yaramis dedi bugun ogleden sonra bi anda sutum azaldi elinle sıkıyorum su gibi bir damla cikiyor sadece
Nazar duasi oku hep gogsune canim ahhh bu insanlari anlamiyorum ya sit yariyorsa sanane yaramiyorsa sanane o ceneni ne ddiue kapamazsin ki .bana da aynisini yaptilar simdi sutum var ama kizima yaramiyor mamaya basladik kilo alamamis gecen ay
Merhaba Fesaa, ben de ikinci bebeğimi normal yapmak istiyorum, bu doğumumu üniversite hastanesinde yaptım mecburi sezaryen oldu, sabah suyum gelmişti ve sancım yoktu 7'den 11'e kadar beklediler sancım gelir mi diye gelmeyince suni sancı verdiler açılmam 3 cm gitmiştim akşam 17:30'da 4,5 cm idi ve hiç su kalmamıştı, bir de bebeğin kafasında ödem oluşmuştu, hoca son muayeneden sonra durumu anlattı ve bana sordu ne yapalım diye ben de yavrumu riske atmak istemedim, iyiki de yapmamışım çünkü başı baya şiş doğdu, kule kafaydı :):):) Velhasıl 2. doğumuma normal çok istiyorum, sen nasıl başardın ilki neden sezaryendi? Çok sordum kusura bakma :):)