2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay maşallah ya senin Kızın kaç günlük oldu ben de merak ettim

Yani varsa testte çıkması Lazım bencede strese girmeyelim

hanımlar pazartesi günü rota virüsü aşımızı olduk. Çok sakin bir bebek olan kendi kendine uykuya dalan kızım birkaç gündür aşırı mızmız sürekli huzursuz uykuya dalmakta zorlanıyor özellikle son iki gündür iyice arttı. gaz sıkıntımız yok, ateşimiz yok.. ne olduğunu çözemiyorum aşıdan kaynaklı olabilir mi? aşıyı yaptırıp benzer sıkıntı yaşayan var mı??

Canım benimkide aynı baloncuklar ağzında resmen.. az büyük olsa diş çıkartıyo diycem ama :/ birde huzursuz..
Yalanci meme emiyomu senin ki. Nette okumustum bayanlar demis ki ; ya yalanci memeden yada dis demisler.
Benim kizim damaklari kasiniyo mememi bile nasil yapistiriyo. Sesli sesli emio kasiniyo demekki. Yalanci memeyide toksa bile hirslaniyo eliyle destekliyo

Sezeryan olan bir arkadaşın çocuğu 4 yaşında idi o zaman zaman hala sızlıyor derdi sezeryan yeri. Benim ilk sezeryan ne zaman geçer bilmiyorun

Benim kızım sezaryandı ilk bebeğim yani şu an 3,5 yaşında sızlama yok ama uyuşukluk var. Uyuşukluğu geçmeyecek hayatımız boyunca.

İkinci bebeğim normal oldu. Çok şükür 3 aylığız hiçbir izi kalmadı :)

Kizlae moralim cok bozuk dun misafirlige gitmistim hepsi bebegimi gorunce bu bildigin 6 7 aylik cocuk gibi sutun baya yaramis dedi bugun ogleden sonra bi anda sutum azaldi elinle sıkıyorum su gibi bir damla cikiyor sadece

Kizlae moralim cok bozuk dun misafirlige gitmistim hepsi bebegimi gorunce bu bildigin 6 7 aylik cocuk gibi sutun baya yaramis dedi bugun ogleden sonra bi anda sutum azaldi elinle sıkıyorum su gibi bir damla cikiyor sadece
Ayy canim nazara mi geldin. Gozu olanin gozu ciksin. Tovbe tovbe. Sikma canini sakin duzelir allahin izniyle

Ayy canim nazara mi geldin. Gozu olanin gozu ciksin. Tovbe tovbe. Sikma canini sakin duzelir allahin izniyle
InsaAllah canim ya icim sıkıliyor oglum ac kalacak ddiye bugun dolaba attigim sutlerden verdim yarina insaAllah duzelir dua et bana lutfen

Kizim emzigi birakti hic bisekilde agzina almiyor,bu gun birsuru emzik aldim hic birini tutmuyor.emzik olmayinca uykuya da gecemiyor,uykusu gelince bagiriyo surekli.denemedigim yontem kalmadi,ayagimda salladim,carsafa koyduk salladik,gece arabasiyla dolastirdik anca oyle uyutabildim.beni emzik olarak kullaniyo,yatarak emmek istiyo.ne yapacagimi bilemedim.emzigi tekrar tutmasini nasil saglarim.bana bi akil verin lutfen

elf21 .!.:
Nazar duasi oku hep gogsune canim ahhh bu insanlari anlamiyorum ya sit yariyorsa sanane yaramiyorsa sanane o ceneni ne ddiue kapamazsin ki .bana da aynisini yaptilar simdi sutum var ama kizima yaramiyor mamaya basladik kilo alamamis gecen ay

Merhaba Fesaa, ben de ikinci bebeğimi normal yapmak istiyorum, bu doğumumu üniversite hastanesinde yaptım mecburi sezaryen oldu, sabah suyum gelmişti ve sancım yoktu 7'den 11'e kadar beklediler sancım gelir mi diye gelmeyince suni sancı verdiler açılmam 3 cm gitmiştim akşam 17:30'da 4,5 cm idi ve hiç su kalmamıştı, bir de bebeğin kafasında ödem oluşmuştu, hoca son muayeneden sonra durumu anlattı ve bana sordu ne yapalım diye ben de yavrumu riske atmak istemedim, iyiki de yapmamışım çünkü başı baya şiş doğdu, kule kafaydı :):):) Velhasıl 2. doğumuma normal çok istiyorum, sen nasıl başardın ilki neden sezaryendi? Çok sordum kusura bakma :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…