• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar rota asisinin ilk dozunu kac gunlukken yaptirdiniz? Bugun 100 gun oldu. Gec kaldik sanırım :KK43: Cevaplarsaniz sevinirim
Kizlar bir de benim bebegim hala donmuyo. Sizlerin donebiliyo mu?

Ben 93.günde yaptırdım canım. Geç kalmamış olabilirsin ama pzt hemen hallet düşünüyorsan.. Benim kız dönmüyor ama dönmeye çalışıyor belini yerden kaldırıyor yani ama vücudunu çeviremiyor daha..

Kızlar biz çok kucakçı olduk bazen yatırınca ağlamaya başlıyor ne meme ne emzik ne şık şık faydası yok kucakta evi gezince susuyor sadece belim kopuyor şu anda

Canım kaç günlük bebeğin? Benimkide son 3 gündür böyle, derdini anlamaya çalışıyorum bende :(

Canım kaç günlük bebeğin? Benimkide son 3 gündür böyle, derdini anlamaya çalışıyorum bende :KK43:
97 günlük olduk bizde de birkaç gündür böyle gaz ilacını bırakmıştım ondan olabilir diyip bugün yine verdim . Bir iki gündür düzgün emmiyor yine ama aç olsa ayakta gezerken de ağlar değilmi ayakta maşallah evi babayı kardeşi inceliyor

97 günlük olduk bizde de birkaç gündür böyle gaz ilacını bırakmıştım ondan olabilir diyip bugün yine verdim . Bir iki gündür düzgün emmiyor yine ama aç olsa ayakta gezerken de ağlar değilmi ayakta maşallah evi babayı kardeşi inceliyor

bizde 99 günlük olduk aynıymışız hemen hemen acaba büyümeyle ilgilimi değişim :KK43: bende anlamaya çalışıyorum. normalde çok sakin bebektir. dediğin gibi kucakta oyalanırken birşey yok yatırınca ciyak ciyak bağırıyor.. iştahta kesik aynen.. rota aşısı yaptırdık geçen pazartesi bir ilgisi olabilir mi diye düşünüyorum bende..

benimkide aynı annişler buyume atağı diye okudum emme azaldı kucak uyku istemez kıpır kıpır benim kız böyle inşallah buyume atağıdır ateşi falan yok

Günaydın kızlar. Kızımı emzirdikten sonra gazını almaya kaldırdım felaket kustu. Ağız dolusu hem de 3 defa neden olabilir ki ya canım sikildi

Günaydın kızlar. Kızımı emzirdikten sonra gazını almaya kaldırdım felaket kustu. Ağız dolusu hem de 3 defa neden olabilir ki ya canım sikildi
Günaydın canım, ya çok içmiştir fazlasını kusmuştur ya da gazla birlikte sadece gazı çıkaramayıp sütü de çıkarmıştır, takip et canım ama bence endişelenecek bir şey yok :*

Kızlar günaydın, sütüm gayet yeterli ama kızım emmek istemiyor ya ne yapıcam bilmiyorum 6-7 saate bir 7 dakika filan emiyor sağıp verdiğimde de midesi bulanıyor ne yapıcam ben ya başına gelen var mı

Günaydın canım, ya çok içmiştir fazlasını kusmuştur ya da gazla birlikte sadece gazı çıkaramayıp sütü de çıkarmıştır, takip et canım ama bence endişelenecek bir şey yok :*
İnşallah canım ilk defa öyle kusuyor 2 su bardağı kadar kustu
Kızlar günaydın, sütüm gayet yeterli ama kızım emmek istemiyor ya ne yapıcam bilmiyorum 6-7 saate bir 7 dakika filan emiyor sağıp verdiğimde de midesi bulanıyor ne yapıcam ben ya başına gelen var mı
Canım meme grevi mi ne varmış dün nisan annelerinde gördüm oraya bir bak istersen

Kizlar rota asisinin ilk dozunu kac gunlukken yaptirdiniz? Bugun 100 gun oldu. Gec kaldik sanırım :KK43: Cevaplarsaniz sevinirim
Kizlar bir de benim bebegim hala donmuyo. Sizlerin donebiliyo mu?
Ben yarın yaptırıcam 97. Gün olacak dr umuz 3. Ayda çağırdı. Benimki de dönmüyo kalkmaya çalışıyo yarıya kadar kaldırıyo vücudunu

bizde 99 günlük olduk aynıymışız hemen hemen acaba büyümeyle ilgilimi değişim :KK43: bende anlamaya çalışıyorum. normalde çok sakin bebektir. dediğin gibi kucakta oyalanırken birşey yok yatırınca ciyak ciyak bağırıyor.. iştahta kesik aynen.. rota aşısı yaptırdık geçen pazartesi bir ilgisi olabilir mi diye düşünüyorum bende..
Aşıdan olduğunu zannetmiyorum benimki yarın olcak ama bizde 1 haftadır yatmak istemiyo gezmek istiyor demekki normal gelişim Süreci bu 96 günlüğüz

Geçen ay benim kızımda da oldu. Ne beni emiyodu ne de biberonla verdiğimi. herhangi bi yerinde enfeksiyon da yoktu. Ben iki şeye bağladım; birincisi, çok yer değiştirdik. Yazlık, evimiz, bi kaç da yolculuk. Çok insan gördü, çok uyaran aldı. İkincisi de çok sıcak olması. Emerken kafası su içinde kalıyodu. Büyüme atağı diyenler de var. Şimdilerde de etraftan bi ses duyuyo hemen dikkati dağılıyo emmeyi bırakıyo. Belki emerken sessiz bir ortamda olmaya, bazen ayakta emzirmeye çalışırsan geçer. Öyle öyle azaldı bizimki. 5 dakika emerken şimdi 15e falan çıkardık.

Aşıdan olduğunu zannetmiyorum benimki yarın olcak ama bizde 1 haftadır yatmak istemiyo gezmek istiyor demekki normal gelişim Süreci bu 96 günlüğüz
kızlar aynıyız bizde 2 ,5 gündür huysuz kendini kasıyor ıhhh ıhhh modunda uyuyamıyor ne oldu kızıma bilemedim buyume atağına benzer ama çok korkuyorum ateş yok ama 113 günlük olduk 4 ayı bitiyor 1 hafta sonra ne yapcam bilemedim

Kızlar mayis 28dogumlu benim kızım siz bebislere su veriyomusnuz versem mi çok kararsız kaldım ama havalarda çok sıcak aşırı nem war bide dut kurusu tarifini bilen biri nas yaptığını söyleye bilirmi sürüm azaldı goguslerim dolmuyo kızım gece çok kalkmiyo bide ama goguslerim artik hic sert değil sarkıtlar resmen manada wermiyorum doyuyo sanırım aglamalarida yok inşallah 6ay bitek anne sütü werebiliriz

Back