- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben cok sik olmasada ara ara kasikla su veriyorum gunde @Zumra5834 siyah uzum tarifi versi dilekcim bi dene istersen ama en en onemli sut arttirici sey bol bol su uyku ve moral keyfin yerinde olsun kizin uyudukca sende uyu bunlar bende cok etkili oluyorKızlar mayis 28dogumlu benim kızım siz bebislere su veriyomusnuz versem mi çok kararsız kaldım ama havalarda çok sıcak aşırı nem war bide dut kurusu tarifini bilen biri nas yaptığını söyleye bilirmi sürüm azaldı goguslerim dolmuyo kızım gece çok kalkmiyo bide ama goguslerim artik hic sert değil sarkıtlar resmen manada wermiyorum doyuyo sanırım aglamalarida yok inşallah 6ay bitek anne sütü werebiliriz
Canım aselin masallahi war gece uykilarinda we bozulcak diye ödüm kopuyo kimseye söylemiyorum kendi annem e bile bol su tüketmeye çalışıyorum ama memisler resmen sarkti toparlanirmi acaba bu durum eşinden çok çekinir oldum yaninda giyinemiyorumCanim ben cok sik olmasada ara ara kasikla su veriyorum gunde @Zumra5834 siyah uzum tarifi versi dilekcim bi dene istersen ama en en onemli sut arttirici sey bol bol su uyku ve moral keyfin yerinde olsun kizin uyudukca sende uyu bunlar bende cok etkili oluyor
Kızlar mayis 28dogumlu benim kızım siz bebislere su veriyomusnuz versem mi çok kararsız kaldım ama havalarda çok sıcak aşırı nem war bide dut kurusu tarifini bilen biri nas yaptığını söyleye bilirmi sürüm azaldı goguslerim dolmuyo kızım gece çok kalkmiyo bide ama goguslerim artik hic sert değil sarkıtlar resmen manada wermiyorum doyuyo sanırım aglamalarida yok inşallah 6ay bitek anne sütü werebiliriz[/QUOT
bnim ki 12 mayıs doğumlu.ve 25 günlük ten beri su veriyorum.bence ver özellikle sıcaklar da
canım ben ayakta gezdirmekten ortopediye gitmek zorunda kaldım.bileklerim kopuyordu:))))merhem verdi.belimin ağrısını söylemeyecem bile.Kızlar biz çok kucakçı olduk bazen yatırınca ağlamaya başlıyor ne meme ne emzik ne şık şık faydası yok kucakta evi gezince susuyor sadece belim kopuyor şu anda
Çok geçmiş olsun canım içim bir tuhaf oldu inşallah bir an önce iyileşirgünaydın arkadaşlar sabah 7 buçuk gibi oğlumu evde sünnet ettirdik.içim gitti ağladım.o da ağladı.şimdi uyuyor.uyanınca yine ağlayacak biliyorum.dua edin bana bu geceyi nasıl atlatacam(((
benim ki nazar değmesin biraz yavaşladı.kucağımda sırtını göğsüme dayayıp oturur gibi kanepeye oturuyorum artık5 dakika kadar.sanki oturmak istiyor artık:))))Aynen bende öyle devamli kucak ta omuzumda evi turluyoruz aksama kadar inanin kolları ve ayak tabanlarım ağrıyor yatırdığım zaman ağlıyor kucak istiyor uykusu geldiğinde zor uyutuyorum o uyumusken dinleneyim diyorum ama ev işleri akşam yemeği kişisel ihtiyaçlar derken tekrar uyanıyor maraton tekrar başlıyor. Allahım sağlık versin ne diyim :)
Maşallah diyelim o zaman yavruya benimkide 3 ay 17 günlük oldu oturmak istiyor ama oturtmuyorum korkuyorum ama kendisi ayaklarının üstüne basıyor dik durmayı öğrendi :)benim ki nazar değmesin biraz yavaşladı.kucağımda sırtını göğsüme dayayıp oturur gibi kanepeye oturuyorum artık5 dakika kadar.sanki oturmak istiyor artık:))))
Bizim ki de emerken dikkati çeken birşey olursa o yöne bakıyor direk dikkati dağılıyor oğluşunGeçen ay benim kızımda da oldu. Ne beni emiyodu ne de biberonla verdiğimi. herhangi bi yerinde enfeksiyon da yoktu. Ben iki şeye bağladım; birincisi, çok yer değiştirdik. Yazlık, evimiz, bi kaç da yolculuk. Çok insan gördü, çok uyaran aldı. İkincisi de çok sıcak olması. Emerken kafası su içinde kalıyodu. Büyüme atağı diyenler de var. Şimdilerde de etraftan bi ses duyuyo hemen dikkati dağılıyo emmeyi bırakıyo. Belki emerken sessiz bir ortamda olmaya, bazen ayakta emzirmeye çalışırsan geçer. Öyle öyle azaldı bizimki. 5 dakika emerken şimdi 15e falan çıkardık.
Soyleme canim uykuyu herkesin nazari degiyor valla oykude geceleri uzun uyuyordu millet aaa suna bak ne rahatsin derken cok bolunuyor artik uykusu kendi kendine uyuyordubhep kizim bilhassa geceleri yatagina koyuyordum gece lambasini yakip iyi geceker deyip birakiyordum emzigiyle uyuyordu yine misafirlige gelenler bisuru sey soyledi artik kendi kendine uyumuyor en az bir saat uyutcam diye ugrasiyorum hem gece hem gunduz :-( dun bende farkettim resmen sarkmis goguslerim ya sok oldum :-( bu sarkmalar toparlanmaz ama sutun kesilmez korkma tedirgin olma canim esinden de cekinme kutsal bi amac icin o gogusler bu halde onlar icin bu cok daha onemli bence ;-)Canım aselin masallahi war gece uykilarinda we bozulcak diye ödüm kopuyo kimseye söylemiyorum kendi annem e bile bol su tüketmeye çalışıyorum ama memisler resmen sarkti toparlanirmi acaba bu durum eşinden çok çekinir oldum yaninda giyinemiyorum
evdeki tartıda 8 görünüyorduCanim en son 8 kg dedin diyr hatirliyorum kilomu verdi bebisin
Bende sordum dün cevap alamadım hastaneyi aradım burda yapıyoruz dediler bugün sabah yaptırdım hastaneye ödeme Yaptım 145 tlKızlar rota aşısını eczaneden mi alacaz herkes öyle diyor
Bugün dr kontrolümüzde sordum cnm mutlaka verin biz normalde önermeyiz ama Sıcaklarda su kaybı çok oluyor dediKızlar mayis 28dogumlu benim kızım siz bebislere su veriyomusnuz versem mi çok kararsız kaldım ama havalarda çok sıcak aşırı nem war bide dut kurusu tarifini bilen biri nas yaptığını söyleye bilirmi sürüm azaldı goguslerim dolmuyo kızım gece çok kalkmiyo bide ama goguslerim artik hic sert değil sarkıtlar resmen manada wermiyorum doyuyo sanırım aglamalarida yok inşallah 6ay bitek anne sütü werebiliriz
Aşıdan olduğunu zannetmiyorum benimki yarın olcak ama bizde 1 haftadır yatmak istemiyo gezmek istiyor demekki normal gelişim Süreci bu 96 günlüğüz
Geçmiş olsun uyanınca ağlamaz üzülme benimki de ilk saatler ağladı uyuyunca ağlamamıştı bir daha inşallah kolay bir gece olurgünaydın arkadaşlar sabah 7 buçuk gibi oğlumu evde sünnet ettirdik.içim gitti ağladım.o da ağladı.şimdi uyuyor.uyanınca yine ağlayacak biliyorum.dua edin bana bu geceyi nasıl atlatacam(((