• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Tek cocuk hiç cocukmus onu anladım.oglum tlfn tablete sardı.kizimi kıskanıyor.onu sevmeye başlasak anneme de sinir oluyorum,annemi de sevmiyorum bebegi de sevmiyorum demeye başlıyor.kafasini bastırmaya çalışıyor.ilk başlarda geceleri kızım uyumazdi gündüzleri oğlum🥴yamulmustum.simdi düzene girdi şükür kızım maşallah hiç sorunlu değil.emzir gazı çıkar altını temizle emziği ver yatır besige salla.oglum işte bazen zor ediyor.SUAN tek bebeğin keyfini çıkarin bence her anını değerlendirin bence.benim kız 2 aylık oldu .hala aylık ve 40 çıkarma konsepti yapamadım.esim okulda oluyor oğlum ota b.ka karışır yapamam yani😔
Ya gerçekten zormuş. Oğlunuz kaç yaşında? Kardeşler arası kıskançlık çok fena. Benim kedim bile bebeğimizi kıskanıyor. Bana saldırıyor, bebeğe saldırıyor. Her yere tuvaletini yapıyor

Bizimkide dün uyuttuk yatırdık kalktı kaç defa aynı şeyi yaşadık katıla katıla ağlıyor bide gazı vardı sanırım kucağımda evde yürüyerek zor sakinlestirdim 🥺
Evet gazı vardır eğer doymuşsa. Bazen ben gaz sanıyorum meğer çocuk aç oluyor. Mama yiyip uyuyor. Ayakta sakinlestirme ben de yapıyorum da bu sefer sezeryan dikisim çok ağrıyor

kızlar gaz çıkarıcı damladan kaç tane damlatıyorsunuz bi de direk ağzına mı damlatıcaz

Kovaya su koyup vücudunu sokun sadece. Altı çok kirlenince biz öyle yapıyoruz. Su dökme, şampuanlama falan yok 😅 suya girince sakinleşiyorlar. Su dökülünce korkuyorlar galiba ama duran suya girince mutlu oluyorlar.
Ayy tek başıma olunca ben öyle yapcam çok.mantikli.sicsk.suyu da seviyorlar ☺️

Evet gazı vardır eğer doymuşsa. Bazen ben gaz sanıyorum meğer çocuk aç oluyor. Mama yiyip uyuyor. Ayakta sakinlestirme ben de yapıyorum da bu sefer sezeryan dikisim çok ağrıyor
Canım aslinsa alltran pırt da yapıyor ama kipkirmiizi olana kkadar ağlıyor bazen korkuyorum krize giriyor kucağımda zor sakinlestirdim konuşa.konusa

Hahaha🤣 2 çocukta da şöyle bir güzellik oluyor artık nasıl davranman gerektiğini biliyorsun çoğu acemiliği atlatmış oluyorsun ama tabii İlk çocuk çok önemli eğer o hayatını zorlaştırıyorsa işte o zaman ikisini de bırakıp kaçmak istiyorsun 🤣🤣
Sanırım sen ikinci kısımdasın 😁

Canım aslinsa alltran pırt da yapıyor ama kipkirmiizi olana kkadar ağlıyor bazen korkuyorum krize giriyor kucağımda zor sakinlestirdim konuşa.konusa
Evet evet aynen öyle oluyor. Belini köprü gibi de yapıyorsa direkt gaz yani. Biraz sakinleşince memeyi tutarsa dik şekilde memede tut. Daha sakin şekilde çıkarıyor gazı memede olunca. Yoksa morarana kadar ağlayıp ıkınıyor

Sizinki şu baby spa mantığı olmuş. Oğlum da pandemiye denk gelmişti ama kızımın kırkı çıktığında bir baby spa bulursam götürmek istiyorum ama suyu vesaire değiştiriyorlarmış her çocuk için ama yine de güvenemiyorum niyeyse hasta olur diye korkuyorum kış günü hele baby spa yüzünden hasta edersem ne annemin dilinden kurtulabilirim ne kocamın 🤣🤣🤣
Evet sayılır biz de düşünüyoruz baby spa ama dediğiniz gibi hastalık riski var. Kardeşim 4 5 yer ile konuşmuş bile 🤣
Ya gerçekten zormuş. Oğlunuz kaç yaşında? Kardeşler arası kıskançlık çok fena. Benim kedim bile bebeğimizi kıskanıyor. Bana saldırıyor, bebeğe saldırıyor. Her yere tuvaletini yapıyor
Bizim kedilerden biri de çok kıskanç ve bencil herkes benle ilgilensin ister. Bebeğe çok ilgili davrandı en yakın o duruyor hatta. Bebek ağlarken diğerleri kaçacak yer arıyor, yaren yanına geliyor.
Aa iyi fikir. Zaten hep çişi taşıyor

Ayy tek başıma olunca ben öyle yapcam çok.mantikli.sicsk.suyu da seviyorlar ☺️
Annemin fikriydi, kovada sakin duruyor. Ama şampuanlı falan yıkayınca yaygara koparıyor.

Sizinki şu baby spa mantığı olmuş. Oğlum da pandemiye denk gelmişti ama kızımın kırkı çıktığında bir baby spa bulursam götürmek istiyorum ama suyu vesaire değiştiriyorlarmış her çocuk için ama yine de güvenemiyorum niyeyse hasta olur diye korkuyorum kış günü hele baby spa yüzünden hasta edersem ne annemin dilinden kurtulabilirim ne kocamın 🤣🤣🤣
Bende çok istiyordum baby spa.ama burda yok ilcede..bide havalar çok soğudu.evin içinde bile korkuom hasta etcem die.
Mart 15te 4 yaş olcak.kiskanmaz diyordum.cunku hamisken çok istiyordu.kardesim ne zamn gelecek die.

Bugün 26 günlük olduk. Ama benim alttaki dikişlerim sızlıyor. Üşüttüm mü yoksa zorladım mı bilmiyorum. Bir kaç gündür böyle. Hala annemlerdeyiz yatak yüksek ve ters tarafta kendi yatağımıza göre Tunişle yatağa inerken çıkarken zorlamış olabilirim. Evimi çok özledim, istediğim her yerde bebemi emzirme özgürlüğümü en çok. Bide tuvalete 2 3 günde bir çıkıyorum, yemem içmem de normal. Kabız da değilim. Ama çıkamıyorum. İshal yapan demir ilacından bile içtim bana mısın demedi. Bağırsaklarım daha yerleşemedi herhalde 🤦🏼‍♀️ karnımda ayva göbeği gibi kaldı, ama biraz buruşuk tabi. Korse büyük gelmişti yenisini almadım, zaten dikişlerim sızladığı için takmam şimdilik. Sanırım baya zayıfladım burda tartı da yok tartılamıyorum. Bacaklarım çok ince görünüyor gözüme özellikle alt bacaklarım üst bacaklarım da sarkmış gibi 🤦🏼‍♀️ bi dışarı çıksam yarım saat 40 dk yürüsem toparlarım herhalde 1 ayda. Ama bazen hiç dışarı çıkamayacakmışım gibi geliyor. Aklımda Tuna olmadan yan odada oturamıyorum. Dışarı nasıl çıkacağım bilmiyorum 🤦🏼‍♀️🥹

Bugün 26 günlük olduk. Ama benim alttaki dikişlerim sızlıyor. Üşüttüm mü yoksa zorladım mı bilmiyorum. Bir kaç gündür böyle. Hala annemlerdeyiz yatak yüksek ve ters tarafta kendi yatağımıza göre Tunişle yatağa inerken çıkarken zorlamış olabilirim. Evimi çok özledim, istediğim her yerde bebemi emzirme özgürlüğümü en çok. Bide tuvalete 2 3 günde bir çıkıyorum, yemem içmem de normal. Kabız da değilim. Ama çıkamıyorum. İshal yapan demir ilacından bile içtim bana mısın demedi. Bağırsaklarım daha yerleşemedi herhalde 🤦🏼‍♀️ karnımda ayva göbeği gibi kaldı, ama biraz buruşuk tabi. Korse büyük gelmişti yenisini almadım, zaten dikişlerim sızladığı için takmam şimdilik. Sanırım baya zayıfladım burda tartı da yok tartılamıyorum. Bacaklarım çok ince görünüyor gözüme özellikle alt bacaklarım üst bacaklarım da sarkmış gibi 🤦🏼‍♀️ bi dışarı çıksam yarım saat 40 dk yürüsem toparlarım herhalde 1 ayda. Ama bazen hiç dışarı çıkamayacakmışım gibi geliyor. Aklımda Tuna olmadan yan odada oturamıyorum. Dışarı nasıl çıkacağım bilmiyorum 🤦🏼‍♀️🥹
Bnm 2 ay oldu hala dikis yerlerim geçmedi uyuşuk.ilk bı ay kabızlık çok kötü oluyor.Annen bakarken bı yarım saat çıkabilirsin aslında.bende oğlumda öyleydim. ilk çocuk olunca genelde öyle oluyor.kimseye guvenip WC bile gidemion.kendi evin gibisi olmuyor ya valla.hele emzirirken asla başka yere gidesin gelmiyor.misafirlik çarşı pazar alışveriş vs.

Tuvalet konusu gayet normal bence ben hala düzenli çıkamıyorum. Ama kabızlık için sabah aç karnına kuru kayısı veya gün kurusu ye üstüne su iç bolca.

Bnm 2 ay oldu hala dikis yerlerim geçmedi uyuşuk.ilk bı ay kabızlık çok kötü oluyor.Annen bakarken bı yarım saat çıkabilirsin aslında.bende oğlumda öyleydim. ilk çocuk olunca genelde öyle oluyor.kimseye guvenip WC bile gidemion.kendi evin gibisi olmuyor ya valla.hele emzirirken asla başka yere gidesin gelmiyor.misafirlik çarşı pazar alışveriş vs.
Ruhani güçleri var bebeğin 😅 ben boş boş oturayım uyuyor ben tuvalete, duşa gireyim ağlıyor. Beni en zor anımda yakalayıp köşeye sıkıştırıyor🤣 tuvalet konusunda da bu baskıdan mı çıkamıyorum acaba diye düşünüyorum.

Ben daha iki gün önce gidebildim kadın doğuma emzirdikce gider dedi alt göbek sarkma gibi duruyor benim rahim toparlayici korse siparis verdim digerleride alti toplamiyor insallah ise yarar

Back
X