Sağlıkla gelsin bebişinKızlar bugün saat 13:00'te sezaryene gireceğim, çok heyecanlıyım. İnşallah oğlumu sağlıkla kucağıma alırım, dualarınızı bekliyorum
Suya 20 damla damlatıp tüketiyorum.Sütün ilk başta az gelebilir veya gelmeyebilir bebişini yine de emzir sütün gelecek Bol su iç güzel şeyler düşüngünaydınlar yarın sabah 7 gibi sezaryene giricem sütün çabuk gelmesi için bestlak damla aldım ama ne zaman ve nasıl kullanmaya başlayayım bilemedim. Onun dışında kuru meyve hoşafı yaptım içmeye başladım. Tecrübeli annelerden öneri bekliyorum
rengini bilmiyorum ama sütün gelecek sabırlı olKızlar dün doğum yaptım 38 hafta boy 52 cm kilo 3.350 ama sütüm gelmiyor sadece bir iki damla o da yeşil renkli mecburen mamaya başladık çocuk kilo kaybetti ama neden bu renk geliyor sizce
canım benim de aynen böyle ben dün krem sürdüm doğru mu yanlış mı bilmiyorumKızlar benim.bebisler doğumdan bi hafta sonra böyle soyulmaya başlıyor . Büyüyor deri genişliyor diye düşünüyorum. Nemlendirici kullanmak gereklidir mıdır acaba içeriği temiz nemlendirici önerisi olan var mi
Eki Görüntüle 3541144
önceden duruyordu 12 günlük olduk gaz sancıları başladı ben mi çıkartamıyorum anlamadımKızlar sizin bebeler ağlamadan duruyomu bizimki ya emiyor ya uyuyor ya ağlıyor geceleri çok ikiniyor bu sira