• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Kızlar bugün saat 13:00'te sezaryene gireceğim, çok heyecanlıyım. İnşallah oğlumu sağlıkla kucağıma alırım, dualarınızı bekliyorum 🥹❤️🙏🏻
Sağlıkla gelsin bebişin🌺
günaydınlar ☀️ yarın sabah 7 gibi sezaryene giricem 🥹 sütün çabuk gelmesi için bestlak damla aldım ama ne zaman ve nasıl kullanmaya başlayayım bilemedim. Onun dışında kuru meyve hoşafı yaptım içmeye başladım. Tecrübeli annelerden öneri bekliyorum 🥰
Suya 20 damla damlatıp tüketiyorum.Sütün ilk başta az gelebilir veya gelmeyebilir bebişini yine de emzir sütün gelecek 🌺Bol su iç güzel şeyler düşün
Kızlar dün doğum yaptım 38 hafta boy 52 cm kilo 3.350 ama sütüm gelmiyor sadece bir iki damla o da yeşil renkli mecburen mamaya başladık çocuk kilo kaybetti ama neden bu renk geliyor sizce :(
rengini bilmiyorum ama sütün gelecek sabırlı ol
Kızlar benim.bebisler doğumdan bi hafta sonra böyle soyulmaya başlıyor . Büyüyor deri genişliyor diye düşünüyorum. Nemlendirici kullanmak gereklidir mıdır acaba içeriği temiz nemlendirici önerisi olan var mi
Eki Görüntüle 3541144
canım benim de aynen böyle ben dün krem sürdüm doğru mu yanlış mı bilmiyorum
Kızlar sizin bebeler ağlamadan duruyomu bizimki ya emiyor ya uyuyor ya ağlıyor 🙁geceleri çok ikiniyor bu sira
önceden duruyordu 12 günlük olduk gaz sancıları başladı ben mi çıkartamıyorum anlamadım

Kızlar ben bebeği emzirirken uyuya kalıyor direk yatağına koyuyorum yanlışmi yapıyorum acaba 🙁gazını almam gerrrkmi her seferinde uyanmasın diye yatiriyom ben
Evet her defasında gazını almak lazımmış.
Sezeryan doğum yapanlar sütünüz ne zaman geldi mamayi günde kac defa verdiniz
sütüm ilk gün damla damla geldi bebişi memede en az yarım saat tuttum sonra doymuyor gibiyse ilk 30 luk mama hazırladık.Eğer onu emince hala aranıyorsa 60 verin dedi hemşire.3.günden sonra mama vermedim sütüm ilk günden itibaren arttı.Ama bebeği hep memeye aldım her ikisinde de tuttum

Gazını mutlaka çıkar arkadaşım. Sonra o gaz onu uyandırıyor zaten.☹️ Bende ilk çocuğumda uyanmasın diye onu çok yapıyordum sonra çok gaz sıkıntısı çektik şimdi kızımda çıkarana kadar yatirmiyorum
Nasıl bir masaj yapıyorsun ben beceremiyorum galiba🥲

Kızlar benim.bebisler doğumdan bi hafta sonra böyle soyulmaya başlıyor . Büyüyor deri genişliyor diye düşünüyorum. Nemlendirici kullanmak gereklidir mıdır acaba içeriği temiz nemlendirici önerisi olan var mi
Eki Görüntüle 3541144
Bizim ki de aynı boynu filan bu şekilde küçük kertenkelem🙈 ben incia vücut yağı aldım. Suanlik memnunum doğal içerikli hatta instagram da bur kadın vardı adı prema ve anneliği tarzı bir şeydi onun sayfasında çok çok güzel bilgiler var oraya bir bak canım 🌸

Eki Görüntüle 3541144
Bizim ki de aynı boynu filan bu şekilde küçük kertenkelem🙈 ben incia vücut yağı aldım. Suanlik memnunum doğal içerikli hatta instagram da bur kadın vardı adı prema ve anneliği tarzı bir şeydi onun sayfasında çok çok güzel bilgiler var oraya bir bak canım 🌸

Etkilemek istemem kızlar ama pek iyi ilerlemedi. O ip bir anda sancıları aralıksız başlattı ve olmadı yani dayanamadım sezeryan oldum. Çok şükür ki bebeğim de ben de iyiyiz en önemlisi bu unuttum acıları🙏🏽

Önemli olan sen ve bebeğinin iyi olması🌺Bende o ip işe yaramamıştı 5 saatten fazla durmuştu.Üstüne suni sancı da denedim sancıları hissetmedim.Bebiş stres olunca sezaryen oldum.Şimdi yanımızdalar ya en önemlisi o🙏🏻

Evet benimde öyle oldu. Ilerlemedi ve doktor suyumu açtı bebek stres oldu sonrası sezeryan ama sağlıkliyiz şükür önemli olan bu 🥰

Evet aynısı oldu hatta bende 12 saat durdu ama zaten bebek kanalda da değildi
Kizlar ben bugun tam 41 hafta olunca yatis yaptim su suni sanciyi bir de ben deneyecegim😊 insallah hakkimda hayirlisi olsun eger bebegime stres olursa sezaryen tabi ki😊 Insallah bebegim iyidir mutludur zarar gormez daha beklemek istiyordum ama 4 kiloyu gececekti. Dualariniza talibim🙏🏼 1 cm acilma ile fitil takildi bakalim sabaha acilma olacak mi… Sabaha acilma olursa suni sanci verecekler herhalde.

Kızlar bizim bugün son kontrolumuz vardı 37 hafta 2.900 kilo bebek haftaya sali dogum nasip olursa. Doktora sordum ultrasondaki gibi mi olur kilosu doğunca. 400 gr eksik veya fazla çıkabilir dedi.doğum yapan anneler sizin bebeklerinizin kilosu ultrasondaki gibi mi çıktı farklı mi 2500 e düşerse sarılık falan diyor ya ama üstü doğar diyor tahminim
Umarım hayırlısı ile doğumunızu yapıp bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır ❤️ Biz de bugün 37 haftalık kontrole gittik 2770gr dı kilosu ve haftaya Çarşamba ya gün verdi doktorumuz. Benzer durum olduğu için sormak isterim bebeğiniz kaç kg doğdu?

Z zeynepthevideographer sarılık nasıl oldu sizin bende iki gündür süt sağıp veriyorum yarın tekrar kan vereceğiz sınırda demisti doktor insallah düşmüştür
Biz 8. Günde 18.75 ile fototerapi aldık. 10 a düştü. 3 gün geçti 14.34 olmuş tekrar. Uzamış sarılık dediler. Sebebini araştırıyorlar. Bir ton tahlil verdik. Sonuç bekliyoruz.

Kızlar topuk kanı sonuçlarını e nabizdan nasıl görüyoruz
Kendi e nabizina gir.orda eşin ve sen onay vermeniz gerek.e nabizda paylaşım die başlık var ordan girip onay işlemini yapabilirsin kuzum.
Kızlar ben bebeği emzirirken uyuya kalıyor direk yatağına koyuyorum yanlışmi yapıyorum acaba 🙁gazını almam gerrrkmi her seferinde uyanmasın diye yatiriyom ben
Gazını muhakkak çıkar cnm.yoksa sıkıntı oluyor uyanıyor bebisler☺️

Bu pıt pıt vurma işini uyurken yapsak, çıkmaz mı gaz? 😂 Acemi anne soruları

Çıkar çıkar 🥰😅 göğsüne yatırırsan hem uyur hem gaz çıkar😘

Ben uyurken uyanacak daha uyumayacak diye fısır fısır geziyorum ortalıkta😂
Bu yöntem işe yaradı. Memede uyuyunca göğsüme aldım pıt pıt değil de pat pat vurdum 😂 doktor bizim vurmamızı yavaş bulmuştu daha sert vurun demişti o yüzden pat pat oluyor 🤣 iki kere ağızdan gaz çıkarttı. Bi yüzünü falan buruşturdu ama devam etti uykuya. Yatağına yatmayı hak etti.

Merhaba arkadaşlar yumurtlamadan 11 12 gün geçti dün lavaboya gittim kendimi temizlerken selpağa 2 damla nokta şeklinde kan vardı ama küçüktü ondan önce miğde yanması vardı ne yesem yanıyordu bugün idrar testi yaptım ama çıkmadı lütfen bilgi verirmisiniz acaba erken mi yaptım bilmiyorum lütfen bilgi verirmisiniz

Back