• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Özell sektör mü kamu mu nasıl alınıyor presedür nasıl aslında annem bakabilir ama ek gIda olayını beraber yaşamak istiyorum 4,5 aylık olunca işe dönmem lazım normal de
Bankacıyım...insan kaynaklarına dilekçe veriyoruz genel müsürlüğün onayına sunuluyor genelde kabul ediliyor zaten...o ek gıda da ayrı bır sorun 4. Ayda başla dedi sağlık ocağı ve doktor

Kızlar size komik gelecek ama iki gündür kızım salondaki ahizeye takmış durumda gözünü bir dakika ayırmıyor salondaki yatagında yatarken sırf bu yüzden uyuyamıyor sağa sola ceviriyorum hala bakcam diye uğraşıyor uyanır uyanmaz yine oraya bakıp gülüyor:-) dakikalrca lambayla konusuyor gülüyor sonrada oraya baka baka ağlıyor hep böyle bütün gün takıntı oldu bende normal mi sizce çünkü neredeyse bütün gün gözü orada

Kızlar size komik gelecek ama iki gündür kızım salondaki ahizeye takmış durumda gözünü bir dakika ayırmıyor salondaki yatagında yatarken sırf bu yüzden uyuyamıyor sağa sola ceviriyorum hala bakcam diye uğraşıyor uyanır uyanmaz yine oraya bakıp gülüyor:-) dakikalrca lambayla konusuyor gülüyor sonrada oraya baka baka ağlıyor hep böyle bütün gün takıntı oldu bende normal mi sizce çünkü neredeyse bütün gün gözü orada
Normal canım benim minik sıpamda öyle:) Bayılıyor avizelere, salon avizesiyle sohbet ediyor, yatak odasındaki avizeyeyse bakmadan asla uyumuyor;)

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]DOĞUM TARİHİ[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[td]DOĞUM KİLOSU-BOY[/td]
[td]1.AY KİLO-BOY[/td]
[td]2.AY KİLO-BOY[/td]
[td]3.AY KİLO-BOY[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shine-15[/td]
[td]07.05.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]3960-52[/td]
[td]4770-55[/td]
[td]5300-57[/td]
[td]6180-60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizkaan[/td]
[td]04.05.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]2800-47[/td]
[td]3800-52[/td]
[td]4800-56[/td]
[td]5800-60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fat_mat[/td]
[td]27.04.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]2230-45[/td]
[td]3500-50[/td]
[td]4800-54[/td]
[td]5500- 57[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nur dilara[/td]
[td]23.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3260-50[/td]
[td]4390-54[/td]
[td]5250-57[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pandora 1903[/td]
[td]12.05.2015[/td]
[td]kız[/td]
[td]3050-50[/td]
[td]3950-54[/td]
[td]5260-57[/td]
[/tr]
[tr]
[td]miss claire[/td]
[td]07.05.2015[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3.200-50[/td]
[td]4.100-58[/td]
[td]5800-63[/td]
[/tr]
[tr]
[td]evrenim[/td]
[td]14.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3500-51[/td]
[td]4900-57[/td]
[td]6000-63[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fairy_1985[/td]
[td]25.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3300-50[/td]
[td]4950-53[/td]
[td]6350-58,5[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asikiz2020[/td]
[td]12.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3250-50[/td]
[td]4500-55[/td]
[td]5500-60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sela76[/td]
[td]12.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3060-51[/td]
[td]4150-54[/td]
[td]5800-58[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pinhan16[/td]
[td]20.05.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]2080-44[/td]
[td]3200-49[/td]
[td]4750-54[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hatcegul[/td]
[td]27.05.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]3600-51[/td]
[td]4800-55[/td]
[td]5800-58[/td]
[/tr]
[tr]
[td]emirgul[/td]
[td]01.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3550-53[/td]
[td]4450-58[/td]
[td]6060-61[/td]
[td]6630-64[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Loafer[/td]
[td]05.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3010-51[/td]
[td]4150-56[/td]
[td]5350-60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozlemsenem[/td]
[td]28.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3300-50[/td]
[td]5300-55[/td]
[td]6700-62[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kalbiminsahibio[/td]
[td]09.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3250[/td]
[td]3500-53[/td]
[td]6000-58[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elf21[/td]
[td]-[/td]
[td]erkek[/td]
[td]4100-[/td]
[td]5950-58[/td]
[td]7550-61[/td]
[td]8735-65[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aycicegi10[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]3405-51[/td]
[td]4500-56[/td]
[td]5500 -61[/td]
[/tr]
[/table]
Canım bizimde 28.05.2015 kız doğum 3180 kilo 49 cm 1. Ay 4060 54 cm 2. Ay 4620 60 cm

Canim ayni sey bebim oglandada var nereye gidersem godiyim gozler direk avizede konusup guluyor :-) bide kayu oyuncagini gorunce cildiriyor :-)

Kum dokme olayini bilmiyorum canim ama okzalit illettini duyar duymaz geriliyorum. Allah kimseye yasatmasin. Karacigerin urettigi kristaller vucutta organlari yok ediyor. Erken tani konsaydi kucuk bir karaciger nakliyle hersey yoluna girecekti. Ama su an canimiz solunum cihazina bagli ve hic umut yok.
Cok gecmis olsun. Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin. Okzalit ile idrardaki kalsiyum oksalat farkli sanirim. Bizimkisinw sadece kum dedi xunku dr.

Kizlar benim kiz gunduz derin uyumuyo bi turlu kus uykusu gibi. Sik sik uyaniyi sallayarak hidahabdevam ediyo uyumaya. Emzik atuyk agzindan bidaha veriyoz. Butun gun basindayim hicbisey yapamiyorum. Bide ellerini sallayarak uyandiriyo kendini. Sizin uykular nasik kac saatte bir ne kadar uyuyo. Nasilbuyutuyorsujuz. Bizimkisi bazen besiginde bazen ayagimda salliyorum ama salladigima degmiyor hemen uyaniveriyor. Eskiden araba koltugujun icindenuyuyodu rahatyi sallamasida..yuzustu yatmayi daha cok seviyor ama ben yalniz birakamiyorum oyle korkuyorum..

Kizlar benim kiz gunduz derin uyumuyo bi turlu kus uykusu gibi. Sik sik uyaniyi sallayarak hidahabdevam ediyo uyumaya. Emzik atuyk agzindan bidaha veriyoz. Butun gun basindayim hicbisey yapamiyorum. Bide ellerini sallayarak uyandiriyo kendini. Sizin uykular nasik kac saatte bir ne kadar uyuyo. Nasilbuyutuyorsujuz. Bizimkisi bazen besiginde bazen ayagimda salliyorum ama salladigima degmiyor hemen uyaniveriyor. Eskiden araba koltugujun icindenuyuyodu rahatyi sallamasida..yuzustu yatmayi daha cok seviyor ama ben yalniz birakamiyorum oyle korkuyorum..
Benim kızım da az uyuyor ve derin uykuya dalamiyor sessiz ortam arıyor uyutuyorum ufacık çıtırtıya geri uyanıyor ben de zorlamiyorum ne zaman uykusu gelirse o zaman uyusun diyorum çünkü uyusun işimi yapayım diyorum uyutmak için kendimi heba ediyorum ama en fazla uyuduğu yarım saat maalesef! Şimdi ise uyumadan önce ılık bir duş alıyor karnını iyice doyuruyorum tabi uyanık olduğu vakiti uzatiyorum yoruluyo sonra yatırıyorum yine 1 saat falan uyuyor

Canim ayni sey bebim oglandada var nereye gidersem godiyim gozler direk avizede konusup guluyor :-) bide kayu oyuncagini gorunce cildiriyor :-)
Tam donemleri demekki:-) bide bisey degil belli bi sure sonra kavga edip aglamaya basliyor:-) ona bakarken uyuyamayip.sinirleniyor onun orda oldugunu unutsun diye dua ediyorum :-( :-)

Canimm tam beni anlatmissin evde yanlizim o kadar zor uykuya daliyorki salliyorum olmuyor emzigi surekli dusuyor zaten hep basindayim kahvalti bile yapamiyorum cogu zamann uyudugundada on bes dk en fazla yarim saat ustelik birkac gundur gecede boyle yapmaya basladi dortten sonra hic uyumuyoruz neredeyse butun gun basindayim uykusu var deli gibi agliyor ama uyuyamiyor karni da tok eminim emmeyi kendi birakiyor cunku

Günaydın bu çocuklara bi haller oldu demek ki bizimkinin de gündüz uykusu nerdeyse yok geceleri mışıl mışıl uyuyan çocuk gitti gece Kalkıp oyun istiyor bi de biz dün 3 aylık olduk ama hala gaz Sürüyor sadece yüzüstü uyuyor sırtüstü ya da yan çevirince yarım saate kalkıyor

Bu arada AdaisyLove AdaisyLove cok geçmiş olsun ben de dün ilk kez yalnız yıkadım senden sonra duşa güvenmedim kovaya doldurup yıkadım kıyamam bebişe iyi ki Kalıcı hasar kalmamış

Benim oğlumunda hiç gündüz uykusu yok:(
Ömümüzdeki hafta annemlerde tatile gidecek temizlige gelen kadinda köyüne gidecekmiş, şimdiden kara kara ne yapıcam diye düşünüyorum:'( bütün gün yarımşar saat ya ayağimda sallarsam ya da memede uyuyor, biraktiğim anda gözlerini açiyor hep kucak istiyor bırakın ev işini yemek yapmayı tuvalete bile zorla gidiyorum bazen okadar ağlıyor küçük sıpam:( öğlenleri yıkıyorum hergün emziriyorum sonra belki biraz uyur bende yemek falan yaparım diyorum ama yok ne yaptıysam uyutmayı başaramıyorum

Ben buaralar ayagimda salliyorum birakinca 10 dk sonra uyaniyo. Suan yarim saatir ayagimda uyuyo.Rahatsız diye cok aglatmak istemiyorum yorulana kadar duruyo

Kizlar merhaba ben yeni uye oldum size bisey sormak istiyorum bebegim 2 aylik oldu 2 haftadir kakasi cok civik.fiskirir tarzda gürültülü kaka yapiyor yag gibi kakasi bu normalmi.kokusuda var..lutfen beni bilgilendirin

Bu arada AdaisyLove AdaisyLove cok geçmiş olsun ben de dün ilk kez yalnız yıkadım senden sonra duşa güvenmedim kovaya doldurup yıkadım kıyamam bebişe iyi ki Kalıcı hasar kalmamış
Teşekkürederim canım aman çok dikkat et ben de artık kovaya su koyup yikicam
Çok şükür ucuz atlattik.ev kazaları çok büyük sonuçlara sebep oluyor hastalıktan daha kötü daha dikkatliyim artık her konuda

ay buna çok güldüm bizimki doğdu doğalı avize ye takık orda melaklekerleri var diye düşünüyorum birgün ters yöne çevirdim öfkelenip ağladı çok şaşırdım

Teşekkürederim canım aman çok dikkat et ben de artık kovaya su koyup yikicam
Çok şükür ucuz atlattik.ev kazaları çok büyük sonuçlara sebep oluyor hastalıktan daha kötü daha dikkatliyim artık her konuda
Canım çok geçmiş olsun bebiş iyidir inşallah

Back