Günaydın kızlar bende altı haftalik hamilyim cumadan beri arada açık kahverengi leke geliyor doktora gittim kese etrafında kanama yok hersey normal dedi iğne verdi kasık ağrısı da var böyle olup sağlıklı hamilelik yaşayan varmı
Günaydın kızlar bende altı haftalik hamilyim cumadan beri arada açık kahverengi leke geliyor doktora gittim kese etrafında kanama yok hersey normal dedi iğne verdi kasık ağrısı da var böyle olup sağlıklı hamilelik yaşayan varmı
günaydın kızlar nasılsınız ya ben hiç uykumu alamıyorum gece 3 ten sonra uyanıyorum yatakta bir o yana bir bu yana oğlumda arada gelip yanımızda yatıyo hiç yatamayıyorum sabah tam uykuya dalıyorum oğlum uyandırıyor beni gün içinde uyumayı seviyorum ama alışmak istemiyorum
yok canım son hız devam evdeyken daha az geliyor işe başladım dün daha çok geldi sanırım harekete de bağlı banada iğne yapmadı ve vermedi önümüzdeki hafta salı gidicem bende içim içime sığmıyor sanırım birz fazla evhamlıyım ama engel olamıyoyorum kendime
Selam kizlar :)
Bu ara mide bulantim, istahsizligim, bas agrilarim ve kasik agrilarim gittikce artiyor sanki ah hormonlar ahh ..
Bi yonden heyecan dorukta kaldi 3 gun :)
yok canım son hız devam evdeyken daha az geliyor işe başladım dün daha çok geldi sanırım harekete de bağlı banada iğne yapmadı ve vermedi önümüzdeki hafta salı gidicem bende içim içime sığmıyor sanırım birz fazla evhamlıyım ama engel olamıyoyorum kendime
Ay ben senden daha tedirginm yatıyorum sürekli korkma bişey olmaz inşallah yavrulara peki kalp atışı duydun mu ben duymadım perşembe giderim inşallah duyarm
Ay ben senden daha tedirginm yatıyorum sürekli korkma bişey olmaz inşallah yavrulara peki kalp atışı duydun mu ben duymadım perşembe giderim inşallah duyarm
benim yatma gibi bi şansım yok çalışıyorum:S yok daha duyamadım önümüzdeki hafta salı günü gidicem doktora kalp atışlarını duysak biraz daha duruluruz belki :S
Arkadaşlar günaydın,
Kanaması veya lekelenmesi olanlar, ne zaman başladı? Benim de bugün dr kontrolüm var. 5+2deyim. keseyi görmeyi umut ediyorum. Geçen sefer 5+4te görmüştük çünkü. Dün de alaturka tuvalete oturmuştum. Hafif zaten iki gündür bir batma oluyordu idrara çıkarken. Tuvalette de kağıda bi nokta şeklinde kan geldi. Sivilce gibi bişey var sandım. Baktım bişey de göremedim. Haziran ayında bi virüs çıkmıştı: tuvalet virisü demişti dr. fitil ve antibiyotik kullanmıştım. geçmişti. yine öyle bişey mi acaba? tedavisinden de geçtim cok fazla ilaç kullanıyor olacağım o zaman. dua edin de bir şey çıkmasın arkadaşlar bir de vajinit veya sistitin bebeğe zararı olur mu acaba? olmazsa ilaç almayı da reddedeceğim.
benim yatma gibi bi şansım yok çalışıyorum:S yok daha duyamadım önümüzdeki hafta salı günü gidicem doktora kalp atışlarını duysak biraz daha duruluruz belki :S