- 8 Nisan 2014
- 1.497
- 1.073
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyı gördüm canım çoksşükür. . Kalp atışını ve bebegimi görmeye gidiyorum çok korkuyorum nedense. Dua edin kızlar ggidiyorum
Keseyı gördüm canım çoksşükür. . Kalp atışını ve bebegimi görmeye gidiyorum çok korkuyorum nedense. Dua edin kızlar ggidiyorum
Merhaba CanımGünaydın kızlar bende altı haftalik hamilyim cumadan beri arada açık kahverengi leke geliyor doktora gittim kese etrafında kanama yok hersey normal dedi iğne verdi kasık ağrısı da var böyle olup sağlıklı hamilelik yaşayan varmı
Bana vermedi ondan sadece haftalik bi iğne verdi düşük önleyici onu yaptı perşembe tekrar gideceğim o zaman isterim bende peki geçti mi canım lekeMerhaba Canım
aynı belirtiler bendede oldu progestan başladım bende 6+5 haftalık hamileyim.
günaydın canm dikkat et kendine doktor ilaç falan verdiyse kullan aksatmaGünaydın kızlar bende altı haftalik hamilyim cumadan beri arada açık kahverengi leke geliyor doktora gittim kese etrafında kanama yok hersey normal dedi iğne verdi kasık ağrısı da var böyle olup sağlıklı hamilelik yaşayan varmı
yok canım son hız devam evdeyken daha az geliyor işe başladım dün daha çok geldi sanırım harekete de bağlı banada iğne yapmadı ve vermedi önümüzdeki hafta salı gidicem bende içim içime sığmıyor sanırım birz fazla evhamlıyım ama engel olamıyoyorum kendimeBana vermedi ondan sadece haftalik bi iğne verdi düşük önleyici onu yaptı perşembe tekrar gideceğim o zaman isterim bende peki geçti mi canım leke
Ay ben senden daha tedirginm yatıyorum sürekli korkma bişey olmaz inşallah yavrulara peki kalp atışı duydun mu ben duymadım perşembe giderim inşallah duyarmyok canım son hız devam evdeyken daha az geliyor işe başladım dün daha çok geldi sanırım harekete de bağlı banada iğne yapmadı ve vermedi önümüzdeki hafta salı gidicem bende içim içime sığmıyor sanırım birz fazla evhamlıyım ama engel olamıyoyorum kendime
Olmuş canımoldu mu ki
benim yatma gibi bi şansım yok çalışıyorum:S yok daha duyamadım önümüzdeki hafta salı günü gidicem doktora kalp atışlarını duysak biraz daha duruluruz belki :SAy ben senden daha tedirginm yatıyorum sürekli korkma bişey olmaz inşallah yavrulara peki kalp atışı duydun mu ben duymadım perşembe giderim inşallah duyarm
inşallah duyarsın bebişin kalp atışlarını :) bana da haber ver tamam mı :)benim yatma gibi bi şansım yok çalışıyorum:S yok daha duyamadım önümüzdeki hafta salı günü gidicem doktora kalp atışlarını duysak biraz daha duruluruz belki :S
merhabalar bende mayıs annesi olucam benide aranıza alırmısınız :)
çok tşkler hoşbulduk benim ilk gebeliğim ve çok bilgisizimtabiki alırız aramıza hoş geldinnnnnn :)