2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet canım . Ben annemi anladigimi sanıyordum ilk çocuktan sonra ama şimdi daha iyi anladım. .. cennet boşuna annelerin ayakları altında değil. Bu günlerde geçecek :) ikinci trimester bekle bize geliyoruz
Kesinlikle geçecek 9. Haftaya girdik bile bu arada sloganı çok sevdim :) ikinci trimester bekle bizi geliyoruz

Ay canım benim ya valla içim rahatladi cuma doktora gidicez eğer bir sorun yoksa hemen tekrar başlıcam ya valla şu an çok mutlu oldum inşallah bir sorun yoktur da emzirebilirim zaten aksamdan aksama :)

E artık lahmacun köfte felan yemecezmi saltada bile yeyin diyo kimisi, suyu zararliymis bide avuç avuç yemek öyle çiğ çiğ, ama korkuyo insan ya yediğim pismanim
:) :) sen bilerek yemedin bişey olmaz,bende kasılmayı tetikler düşüğü tetikler diye duymuştum yani direk düşüğe yol açmaz Allahın izniyle,ilk hamileliğimde bende bilmiyodumki kimbilir kaç kere yemişimdir :) :)bundan sonra ceviz fındık fıstık boşverelim maydanozu :)

Gözün aydın canım çok sevindim darısı bizim başımıza :)

ben yakınım canım sağlıklı hamilelişk geçirip inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız..benim 22 ağustos tahmini doğumda 29mayıs
bahçelievlerde berra hanım vardı yıllar önce doktorumdu.mükemmel bir kadın.hiçbirşey sormana gerek kalmıyor herşeyi anlatıyor.ayrıca çok güler yüzlü sıcak kanlı sevecen bir kadın.bu yaşıma kadar görüp göreceğim en mükemmel doktordu.şimdi ne yazıkkı uzagım gidemiyorum.yakın olan arkadaşlara tavsiyemdir.pişman olmayacağınıza %100 garanti bile verebilirim.berra özsoy gidemez dr adı.

banada uzak yoksa düsünürdüm G.O.P DA varmı bildiğin doktor canım ben daha doktora gitmedim cünkü kızımda gittiğimde daha kese var kalp atımı olmadan kesin birsey söylemiyorlar oyüzden haftaya gitmek istiyorum tabi sabredebilirsem

Küçükköyde asya sağlık die biryer vardı.arkadaşım 13 yıldır ne sorunu olsa oraya gider hala.doğumunuda orda yapmıştı.doktorunun adı hakandı galiba yanlış hatırlamıyorsam.o cok severdi doktorunu cok iyi biri olduğunu soylemişti.her konudada uzmanmış.birkaç operasyonunu hep ona yaptırdı.üsküdardan sırf ona giderdi muayene için.tdene istersen cnm

CANIM erkek doktor istemiyorum benim genelde vajinadan da bakıyorlar bayanda dahi zor oluyo vajinal ultroson oyuzden erkek doktor istemiyorum
senle aynı anda mı hamile kalmısız sat 19 agustos senin?

BeylikdüzüNe 10 dk mesafedeyim ben de :) herseyi göze alarak yakın bir yerler bakıyorum.

Kizlar bugun kirmizi gibi kanamam basladi.. Bu bebegimi de kaybedicem galiba.. Cok korkuyorum.. Dua edin nolur..

Canım şimdi gördüm yazdığını ne durumdasin bugün ? Panik yapmasaydin.Inşallah bişey olmaz ama hiç kıpirdama uzandigin yerden ayaklarını da yukarı kaldır yastiklarla falan tamam mı ...

Aaaa çok sevindim canım Bundan sonrada sıra cinsiyet merakında :) inşallah bakalım şu 2 3 ay bi geçsede,bu günlerde geçer elbet sağlık olsun
inşAllah canım doktorum beni 3 hafta sonra çağırdı ama zaman hiç geçmiyor

Günaydın kızlar. .. eşim islerini halledebilirse bugün doktora gidecez çok heyecanlıyım

Günaydın inşallah güzel haberler alırsınız. ... 1 gün var yakın tarihlerde gebeliğimiz keseyi ve bebeği gördünüz mü siz daha önce ?

Günaydın inşallah güzel haberler alırsınız. ... 1 gün var yakın tarihlerde gebeliğimiz keseyi ve bebeği gördünüz mü siz daha önce ?

Keseyı gördüm canım çoksşükür. . Kalp atışını ve bebegimi görmeye gidiyorum çok korkuyorum nedense. Dua edin kızlar ggidiyorum

Birde kızlar size bir şey sorabilir miyim ? Ben geceleri dikkat etmeye çalışıyorum ama gece uyandigimda bazen kendimi yüzüstü yatarken buluyorum ya... zararı var mıdır bunun ? Nasıl bir zararı olabilir bebeğe acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…