2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sabredebildiginiz kadar sabredin kizlar allah korusun ilaclarin bi zarari olur bebislere hic bi doktor onermiyo bi arkadasra iltihap oldu disinde ne cejti habire sogan yedi faydada etti

Canım benim ne güzel yazmissin tabi ki herseyden önce saglikli sihatli olsunlar allahım korusun onları :) benim de oğlum kopya babası valla kız da olsa erkekte olsa bana benzese ne güzel olur valla :)

Merhaba ben de foruma yeni katıldım. En son adet tarihim 17 Ağustos 2014. Ankaradayım. Bu ikinci hamileliğim. İlkini mayıs ayında 10. haftanın basında kaybetmiştim. Bu nedenle bu sefer cok tedirginim. Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
5+1 deyim bugün ve halsizlik dışında bir belirtim yok. sizin bulantılarınız ne zaman olmuştu? gecen seferkinde de belirti yoktu bende gerçi ama bakalım bu sefer olur inşallah:) sanki belirti olmayınca normal gitmiyormuş gibi geliyor. alakası yok biliyorum ama yine de endişe işte:)

hayırlı olsun bebeğiniz inşallah..Rabbim sağlıklı sıhhatli kuçagınıza almayı nasip etsin..ilkinde kanamanzmı olmuştu

ilkinde başında progestron değerim 1 haftada 21den 13e düşmüştü. dr da bu riskli deyip progestana başlatmıştı günde 2 kere, 200mg. sonra akıntı içinde ince kan gelmeye başlamıştı. buna da dr 8. haftadan sonra olmaması gerekır yerleşirken böyle şeyler olabiliyor demişti. sonrasında 9. haftada kanama oldu. 1 gece hastanede kaldım. rapor verdi yattım. sonra cok aşırı derecede ağrı oldu ve bebeği kaybettik. trombosit değeri de yüksekti bende. bastan sormuştum aslında pıhtılaşma olabilir mi diye. yok demişti. ama sonra test yapıldı ve bileşik mthfr cıktı. ve vitamin takviyesi başladı. elevit, zinco, dodex. hamile kalınca da zincoyu bırakacaksın ve coraspin baslıcaz demişti. oyle de oldu. bakalım nolcak bu sefer. tuvalete girmeye korkuyorum walla.

biraz doktor ihmarkarlığı var o zman Rabbim tekrarını yaşatmasın inşAllah..benimde iki kere kimyasal gebelik olmuştu bu doktorum onları göz önünde bulundurarak asprin başlattı günde bir kere her gecede progstan içiyorum 200mg bir tane

Hoş bulduk canım.İnşallah sorun çıkmaz en büyük derdim bu olsun da bende işe geidim kahvaltı yapamadım canım da istemedi zaten acıktım ama

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah evham yapma çok bu da böyle olacak diye düşünme sakın akışına bırak bol bol dua et ama üzme kendini birşey olacak diye

Hayırlı olsun sende stres yapma arkadaşım bol bol dinlen dua ett kendine dikkat et ben ilk hamileliğimde hiç hamile olduğumu anlamadım ne bulantı ne birşey için rahat olsun

walla bilmiyorum ihmalkarlık var mı da. yine aynı dr a gidiyorum aslında. ama aklım da karışık yine de. ben muayeneden cok korkuyorum hala da asamadım bu sorunu. bu anlamda sabırlı davranacak zamanı bol ve iyi bi dr a ihtiyacım var aslında ama iyi olan yoğun oluyor işte. napcaz bakalım. Ankarada olanlar hangi dr lara gidiyorsunuz? memnun musunuz?

beni de ekler misiniz ? sat 20 Ağustos yaş 27 2. bebiş bdt:27 Mayıs bulunduğum yer Iğdır ama Ankarada yapabilirim doğumu allah nasip ederse

canm ben rahatım zaten eşim stres yapıyodu dikkat edecez ama herşey olacağına varır tevekkül Allah onun dışında 3 yaşında bi oğlumda var

canm ben rahatım zaten eşim stres yapıyodu dikkat edecez ama herşey olacağına varır tevekkül Allah onun dışında 3 yaşında bi oğlumda var
Maşallah ilk de değilmiş bu ne evham canım eşininde :) BEnim de 2buçuk yaşında bir oğluşum var .2ay önce ikinci çizgi çok silik çıtı hamileyim havalarına girdim sonra 5.gün regl oldum düşük mü yoksa hamile değilmiydim bilmiyorum şimdi de öyle karnım ağrıyor yine hastamı olacam acaba diyorum ama bu sefer testte 2 çizgi de belirgindi yani bilmiyorum ya

Kızlar meleginizin olduğu bölgede kalp atışı gibi bişey hissediyor musunuz? ben bugun farklı şeyler hissettim sanki. .. kalp atışı sanki içimde şişen bi balon gibi.. kafayı mi yedim yoksa :)

canm kah tahlili yaptır o silik çizgi bende hep çıkardı 1 2 gün sonra adet olurdum kanda baktırmak en iyisi sen istiyomuydun 2.yi

Kızlar meleginizin olduğu bölgede kalp atışı gibi bişey hissediyor musunuz? ben bugun farklı şeyler hissettim sanki. .. kalp atışı sanki içimde şişen bi balon gibi.. kafayı mi yedim yoksa :)
ben 4 aya kadar hiç birşey hissetmiyorum

Bende de oluyor canım bel fıtığı yok ama inanılmaz belim ağrıyor tutulcak kalcam sanki ole gibi

Bendede başından beri vardı ama bu iki gündür baya sanki dedim bi sıkıntı olur mu acaba Rabbim hepimize şifalar versin evet yürüyüşle sanki azalıyo ağrı

kızlar nasılsınız sızlere bısey sormak ıstıyorum ben pregeton kullanıyorum g.2 defa bebe asprını g.1 defa ve folik asıt g.1 defa dun sabah ıctım bunları aksamda pregestonu içtim dalgınlıkla asprın ve folık asıtte ıctım yanı gunde 2 defa içmiş oldum sakıncası olurmu bıde bu sabah ıcmedım bebe asprını ve folık asıtı sadece pregestonu ıctım acaba içmelimiydim

slm kızlar. dr dan geldim şimdi.4 hafta 6 günlük ve dr keseyi gördü. bebeği görmek için haftaya gel dedi. lekelenmem var. onun için de progestan verdi. düşük riski var demektir leke geliyosa dedi. şuan biz buna gebelik bile diyemeyiz önce bi bebeği görelim kalp atışını duyalım felan dedi. söyledikleri içimi rahatlatan şeyler olmadı. sizce durum nasıl? herşey normal dimi?

canm bir şeycik olmaz allhın izniyle folik asitin zararı olmaz bebe aspirini bende içiyorum günde bir kere kan iyice sulansın diye bi arkadaşıma normal aspirin vermişti ama kısa bir süreliğine 5 bebe aspirini 1 normal aspirinle eşittir hem üst üste almamışsın sabah akşam içmiçsin bugün de iç bence

canlarimmm nasilsinizzz ?? :)
kac gundur yazmiyorum biliyorum. tatildeyim esimle bodruma geldik.
donuste ayni gun kontrolumuzde var kalp atislarini gorcrz ins.
benim bulantilarim vardi ama dun ogle vevaksam yemeginde istifra ettim. bugunde vardi limon ictim tuzlu. bende kan pihtilasmasida var limon sulandiriyor biliyorum ama n yapayim. cok kotuydum.
kusmalarim basladi sanirim. yuzumde isiliklerde basladi. opuyorum sizleri :))

birde siz bebeği kaçıncı haftada gördünüz? kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…