Canım benim ne güzel yazmissin tabi ki herseyden önce saglikli sihatli olsunlar allahım korusun onları :) benim de oğlum kopya babası valla kız da olsa erkekte olsa bana benzese ne güzel olur valla :)ege85 ve semraanne bende sağlıklı, hayırlı bir kızım olmasını istiyorum. Oğlum babasının kopyası. Bir tane de kızım olsun o da bana benzesin istiyorum. Bir oğlum daha olsa sevmezmiyim? Üzülürmüyüm? Tabii ki hayır. İki erkek annesi olmuş olurum :) ilk isteğim bebeğimin sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir evlat olması ama biz yinede gönlümüzden geçeni isteyelim Allah' dan. Rabbim hangisini uygun görürse onu verir.
hayırlı olsun bebeğiniz inşallah..Rabbim sağlıklı sıhhatli kuçagınıza almayı nasip etsin..ilkinde kanamanzmı olmuştuMerhaba ben de foruma yeni katıldım. En son adet tarihim 17 Ağustos 2014. Ankaradayım. Bu ikinci hamileliğim. İlkini mayıs ayında 10. haftanın basında kaybetmiştim. Bu nedenle bu sefer cok tedirginim. Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
5+1 deyim bugün ve halsizlik dışında bir belirtim yok. sizin bulantılarınız ne zaman olmuştu? gecen seferkinde de belirti yoktu bende gerçi ama bakalım bu sefer olur inşallah:) sanki belirti olmayınca normal gitmiyormuş gibi geliyor. alakası yok biliyorum ama yine de endişe işte:)
biraz doktor ihmarkarlığı var o zmanilkinde başında progestron değerim 1 haftada 21den 13e düşmüştü. dr da bu riskli deyip progestana başlatmıştı günde 2 kere, 200mg. sonra akıntı içinde ince kan gelmeye başlamıştı. buna da dr 8. haftadan sonra olmaması gerekır yerleşirken böyle şeyler olabiliyor demişti. sonrasında 9. haftada kanama oldu. 1 gece hastanede kaldım. rapor verdi yattım. sonra cok aşırı derecede ağrı oldu ve bebeği kaybettik. trombosit değeri de yüksekti bende. bastan sormuştum aslında pıhtılaşma olabilir mi diye. yok demişti. ama sonra test yapıldı ve bileşik mthfr cıktı. ve vitamin takviyesi başladı. elevit, zinco, dodex. hamile kalınca da zincoyu bırakacaksın ve coraspin baslıcaz demişti. oyle de oldu. bakalım nolcak bu sefer. tuvalete girmeye korkuyorum walla.
Hoş bulduk canım.İnşallah sorun çıkmaz en büyük derdim bu olsun da bende işe geidim kahvaltı yapamadım canım da istemedi zaten acıktım amaHepinize Günaydın kızlar :) öncelikle herkese sorunsuz, bulantısız, ağrısız, lekelenmesiz güzeeeel bir hafta diliyorum :) biz miniciğimle geldik yine işe, çalışıyoruz :) bir sorunumuz yok Allah'a şükürler olsun... Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :)htcydmr ve @Kimyagerrr arkadaşlarım ilk 3 ay idare edebilirseniz dolgu yaptrmayın bence. Zararlı diye biliyorum. Sırf bu yüzden hamile kalmadan önce geçen ay yenilettim tüm dolgularımı. Gerçi diş bu belli olmaz başka bir sorunda çıkabilir. Hamilelikte dişler çok problem çıkarıyor.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah evham yapma çok bu da böyle olacak diye düşünme sakın akışına bırak bol bol dua et ama üzme kendini birşey olacak diyeöğrenir öğrenmez ğittim 3 haftalıktı zannedersem sonra 10 gün sonra gittim 4 5 haftalıktı gene kese falan yoktu sonra 1hafta sonra gittim kese vardı bebek yoktu sonra gene 1 hafta sonra gittim bebekte vardı eşim bu konuda çok sabırsız daha önce karnımda bebeğim ölmüştü korkuyo o yüzden tedirgin kalp atışını duymayana kadar içi rahat etmiyo ama bana kalırsa çok acele etme bi 10 gün daha geçsin sonra git derim bence dişin içinde git doktora uyuşturmadan sana bi geçici dolgu yapsın hamile olduğunu söylersin
Hayırlı olsun sende stres yapma arkadaşım bol bol dinlen dua ett kendine dikkat et ben ilk hamileliğimde hiç hamile olduğumu anlamadım ne bulantı ne birşey için rahat olsunMerhaba ben de foruma yeni katıldım. En son adet tarihim 17 Ağustos 2014. Ankaradayım. Bu ikinci hamileliğim. İlkini mayıs ayında 10. haftanın basında kaybetmiştim. Bu nedenle bu sefer cok tedirginim. Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
5+1 deyim bugün ve halsizlik dışında bir belirtim yok. sizin bulantılarınız ne zaman olmuştu? gecen seferkinde de belirti yoktu bende gerçi ama bakalım bu sefer olur inşallah:) sanki belirti olmayınca normal gitmiyormuş gibi geliyor. alakası yok biliyorum ama yine de endişe işte:)
canm ben rahatım zaten eşim stres yapıyodu dikkat edecez ama herşey olacağına varır tevekkül Allah onun dışında 3 yaşında bi oğlumda varHoş bulduk canım.İnşallah sorun çıkmaz en büyük derdim bu olsun da bende işe geidim kahvaltı yapamadım canım da istemedi zaten acıktım ama
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah evham yapma çok bu da böyle olacak diye düşünme sakın akışına bırak bol bol dua et ama üzme kendini birşey olacak diye
Hayırlı olsun sende stres yapma arkadaşım bol bol dinlen dua ett kendine dikkat et ben ilk hamileliğimde hiç hamile olduğumu anlamadım ne bulantı ne birşey için rahat olsun
Maşallah ilk de değilmiş bu ne evham canım eşininde :) BEnim de 2buçuk yaşında bir oğluşum var .2ay önce ikinci çizgi çok silik çıtı hamileyim havalarına girdim sonra 5.gün regl oldum düşük mü yoksa hamile değilmiydim bilmiyorum şimdi de öyle karnım ağrıyor yine hastamı olacam acaba diyorum ama bu sefer testte 2 çizgi de belirgindi yani bilmiyorum yacanm ben rahatım zaten eşim stres yapıyodu dikkat edecez ama herşey olacağına varır tevekkül Allah onun dışında 3 yaşında bi oğlumda var
canm kah tahlili yaptır o silik çizgi bende hep çıkardı 1 2 gün sonra adet olurdum kanda baktırmak en iyisi sen istiyomuydun 2.yiMaşallah ilk de değilmiş bu ne evham canım eşininde :) BEnim de 2buçuk yaşında bir oğluşum var .2ay önce ikinci çizgi çok silik çıtı hamileyim havalarına girdim sonra 5.gün regl oldum düşük mü yoksa hamile değilmiydim bilmiyorum şimdi de öyle karnım ağrıyor yine hastamı olacam acaba diyorum ama bu sefer testte 2 çizgi de belirgindi yani bilmiyorum ya
ben 4 aya kadar hiç birşey hissetmiyorumKızlar meleginizin olduğu bölgede kalp atışı gibi bişey hissediyor musunuz? ben bugun farklı şeyler hissettim sanki. .. kalp atışı sanki içimde şişen bi balon gibi.. kafayı mi yedim yoksa :)
Bende de oluyor canım bel fıtığı yok ama inanılmaz belim ağrıyor tutulcak kalcam sanki ole gibi
canm hamilelik bel fıtığını azdırır daha ağrı yapar bende de var bazen yerimden kalkamıyorum hatta sabahları daha kötü oluyo biraz hareket edince daha iyi bizim için yürüyüş çok iyi aslında çıkabilirsek tabi
canm bir şeycik olmaz allhın izniyle folik asitin zararı olmaz bebe aspirini bende içiyorum günde bir kere kan iyice sulansın diye bi arkadaşıma normal aspirin vermişti ama kısa bir süreliğine 5 bebe aspirini 1 normal aspirinle eşittir hem üst üste almamışsın sabah akşam içmiçsin bugün de iç bencekızlar nasılsınız sızlere bısey sormak ıstıyorum ben pregeton kullanıyorum g.2 defa bebe asprını g.1 defa ve folik asıt g.1 defa dun sabah ıctım bunları aksamda pregestonu içtim dalgınlıkla asprın ve folık asıtte ıctım yanı gunde 2 defa içmiş oldum sakıncası olurmu bıde bu sabah ıcmedım bebe asprını ve folık asıtı sadece pregestonu ıctım acaba içmelimiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?