• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar süper dadı var TRT 1 de şimdi seyredin iki küçük çocukla baş etme
süper dadı iyi ama bazı şeyleri çok katı geliyor bana mesela mola köşesi kötü yaa ben Adem Güneşi tavsiye edeirm okuyun çok güzel yönlendirmeler var

arkadaşlar konuşuldu mu bilmiyorum ama kaçıncı çocuğunun yaş farkı ne kadar ve normal mi sezeyanmı ??

Senin kanaman kahverengi mi yoksa kirmizi mi?.. Benim daha once kahverengi olmustu ama bugun kirmizi oldu.. Dotora gitmeye cok korkuyorum..
canım benim kırmızı renkli kanamam oldu 3 gün üstüste sonra kesildi 2 gün sonra yine kırmızı oldu baya çamaşırım kandı sonra kesildi kahveringi olarak devam etti birkaç günde şimdi birkaç gündürde hiç yok cumartesi kontrole gittim bbebek çok iyi dedi ama tabiki ben içini rahatlatmak için yazıyorum sana sen yinede doktoruna git ben işten izin alamadığım için gidemedim hemen 2. hamileliğim kimseye söylemedim henüz o nedenle çıkıpta gidemedim doktora senin imkanın varsa hemen git

H.b canım,ben çok fenayım hep halsizlik yorgunluk mide bulantısı :KK43: ben 24 ünde gidicektim biliyosun ama bulantılar artınca bugün gidiyim dedim ilaç falan verir diye kısmet olmadı,yarın yada çarşamba artık,adım atıcak halim yok niye böyleyim anlamadım.Sende çarşamba gidicektin dimi
ben dayanamadım canım çarşamba gününü beklemeye geçen salı günü gittik duyduk çok şükür yeni başlamıştı henüz..bişey yiyemediğin için halsiz kalıyorsun demekki canım geçer inşallah..o_O

arkadaşlar konuşuldu mu bilmiyorum ama kaçıncı çocuğunun yaş farkı ne kadar ve normal mi sezeyanmı ??
benim 2. çocuğum olucak oğlum 1 yaşında kazayla hamile kaldım ilk doğumum normaldi canım bundan sonrası hayırlısı inş sağlıklı alırız evlatlarımızı kucağımıza

Kizlar bugun kirmizi gibi kanamam basladi.. Bu bebegimi de kaybedicem galiba.. Cok korkuyorum.. Dua edin nolur..
Hemen moralini bozma, 9 ay boyunca kanaması olup bebeğini kucağına alanlar bile var. Ama imkanın varsa biran evvel doktora git. İçinde şüphe kalmasın. Allah korusun olumsuz bir durum varsa da ona göre önlem alınır. Dualarım seninle canım

Kanaman varsa vakit kaybetme oyle doktirdan korkarim falan deme git ki hmn onlem alsin gec kalma pismsn olma devlet hastanekerinin acilinde uzmn kadin dogumcu olur gorun allah korusun

Hemen moralini bozma, 9 ay boyunca kanaması olup bebeğini kucağına alanlar bile var. Ama imkanın varsa biran evvel doktora git. İçinde şüphe kalmasın. Allah korusun olumsuz bir durum varsa da ona göre önlem alınır. Dualarım seninle canım
Saol canim imkanim var ama korkudan gidemiyorum.. Cok korkuyorum.. Agladim baya.. Doktorun yapacagi bisey de yok.. İgne hap ne varsa kullaniyorum zaten.. Hakkimizda hayirlisi..

Saol canim imkanim var ama korkudan gidemiyorum.. Cok korkuyorum.. Agladim baya.. Doktorun yapacagi bisey de yok.. İgne hap ne varsa kullaniyorum zaten.. Hakkimizda hayirlisi..
progestan kullanıyormun c anım sen?

benim 2. çocuğum olucak oğlum 1 yaşında kazayla hamile kaldım ilk doğumum normaldi canım bundan sonrası hayırlısı inş sağlıklı alırız evlatlarımızı kucağımıza
İnşallah sağlıkla alırız benimde 2 buçuk yaşında oğlum var isteyerek hamile kaldım ilk mecburi sezeryandı normal istiyorum kısmet olursa ilki sez. olup da ikinci normal olan çok var

Ağlama canım yaaa gerçekten çok üzüldüm. Hatta yanına gelip, destek olup götüresim geldi seni doktora. İnşallah boşuna üzülüyorsundur. böyle evde oturup beklemek daha zordur. Senin yerinde olsam hemen giderdim. Kanaman devam ediyormu?

Evet canim progestan.. Vajinal jel ve haftada bi igne kullaniyorum..
analdım canım...korkunu çok iyi anlayabiliyorum ama belki hastanede serum vs başka şekilde müdahale edebilirler..Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşAllah canım..inşAllah durur kanaman..:(

Ah ah bu annelik ne kadar zor zanaatmis, daha karninda iken başlıyor stresi, ay bunu yesem mi ? Ay yanlış hareket mi yaptım? Bebeğime bir şey olur mu? Kafamda deli sorular.
!!!o_O
He bir de şu var, kimisi ilk 3 ay riskli yat der bardak bile kaldırma, kimisi yap ev işini der, kimisi yürü birsey olmaz. Yahu ben hangi birini uyguluycam:KK17:
Birde zorla ağzıma tıkılan yemekler de cabasi, sen istemezsen bebeğin istermis, duba gibi olunca kim verecek o kiloları? :KK62:
Çokmu iç döktüm ne:KK60:

Sağol canım benim içime şu serptin:KK23:

Sağol bitanem iyiki varsınız:KK22:

Peynir ye canım günde 11 dilim ekmek ye, yumurta ye, sütlü tatlı ye böylelikle protein ihtiyacını karsilaayalim, :KK59: sonrasında lahmacun döner sote felan ye alternatif yarat kendine olmaz böyle kuzummm

Çok haklısın da ah bi söz geçirmek düşüncelerimizi ah caanim ah

Yok kız herkeste oluyo bence hamilesin hahahaha

Delirme kiz buna aglanirmi? Seni Allah napmasin, düzelecek hersey ne var bunda milletin neleri var umutlu sende birsey yok ağlıyon, döverim heee

Hiç korkma sen duani et, RabbiM görelim neyler, neylerse güzel eyler, o ol der ve olur

KIZLAR AKŞAM DR A GIDIYORRUM DUA EDINNNN
Hayırlı haberlerle gel canım benim ne güzel duycaksin inşallah miniginin sesini rahat ol mutlu :) :)

Cok saolun kizlar.. Daha once iki bebisimi kaybettim.. Doktorun soyleyeceklerini duymaya hazir degilim.. Allah insallah korktuguma ugratmaz.. Bu sefer bana bagislar bebegimi..

Kizlar bugun kirmizi gibi kanamam basladi.. Bu bebegimi de kaybedicem galiba.. Cok korkuyorum.. Dua edin nolur..
Canım benim Kıyamam ole düşünme sakin korkma serin kanlı ol gidebilirsen bence mutlaka doktora git serumun içine ilaç falan koyuyolar dua ediyorum :(

Cok saolun kizlar.. Daha once iki bebisimi kaybettim.. Doktorun soyleyeceklerini duymaya hazir degilim.. Allah insallah korktuguma ugratmaz.. Bu sefer bana bagislar bebegimi..
rabbim yardımcın olsun kanama devam ediyor mu yine de git istersen belki de boşuna ağlıyorsun üzme kendini

canım cokk uzuldum gercekten yaaa bol bol dua et rabbım buyuk ınsallah bunu sana bagıslıcak.. dualarımız senın ve bebegınle:(

Back