- 29 Ağustos 2014
- 1.534
- 1.948
- 178
Sat yaş yaşadığınız şehir ve bdt bilgilerinizi yazarsanız listeye ekleyebilirim :) Hoşgeldiniz bu arada hayırlı olsun inşallahbende bendeeee bende mayis annesi olacagim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat yaş yaşadığınız şehir ve bdt bilgilerinizi yazarsanız listeye ekleyebilirim :) Hoşgeldiniz bu arada hayırlı olsun inşallahbende bendeeee bende mayis annesi olacagim :)
canm benm sat 17 temmuz ama düzensizlik olduğu için bebek geç döllenmiş adetim 10 gün geçtikten sonra kanda bellı oldu 3 hafta falan geriden gidiyoruz sat tan hesaplayınca 9 haftalık ultrasonda 6 haftalık iki gün önce bbeği gördük kalp atışı vardı ama duyamadım makinadan dolayı sesi dışarı çıkarmıyomuş herşey yolunda dedi doktor yanlız bende çok akıntı var tahlildede çok iltihap çıkmış fitil yazdı böyle olan varmı acabaMerhaba, benimde aynı şekilde 2 nokta halinde göründü ve normal olduğunu söyledi o görünen kafa ve ayak kısmı oluyormuş. Yalnız benim kafana takılan sizin bilgilerde 10 hafta yazıyor 10 haftada aynı mı göründü bir de kalp atışı almadınız mi arkadaşım henüz ?
bişey olcağını zannetmiyorum tükürmüşsün zaten sorun olmaz canm yaKızlar size birsey soracagim bana Dr um Progestan verdi biliyorsunuz, bu akşam ben onu içerken açıldı içi, ben de öyle zararlı olur diye tukurdum hepsini başka hap içtim, bişey olmaz dimi, ay noluo bana neden bu kadar evhamliyim
Açık olarak içmedigin iyi olmuş canım tukurmekle en iyisini yapmışsın ee tabi tukurdugun için yenisini içmen iyi olmuş telaş yapma canım benim rahat ol bişi olmaz allahın izniyle :)Kızlar size birsey soracagim bana Dr um Progestan verdi biliyorsunuz, bu akşam ben onu içerken açıldı içi, ben de öyle zararlı olur diye tukurdum hepsini başka hap içtim, bişey olmaz dimi, ay noluo bana neden bu kadar evhamliyim
okurken heycanlandım gerçekten ikiz olabilir canm benm 4 haftalıkken hcg 1600 düKizlar iyi aksamlar. Birkac gundur grip oldugumdan bugun doktora gittim. Hamilelik ihtimalimi soyledim.oda ilac verebilmesi icin beta hcg istedi. Sonuc 12.935 cikti. Sat a gore 5+1 gunumdeyim.deger yuksek geldi biraz.ikiz gebelik olur mu.esim tarafinda da benim ailem tarafinda da ikiz hatta ucuz akrabalarimiz var. Bu konuda fikirlerinizi paylasabilir misiniz. Ilk doktor randevum ctesi gidecegim.tesekkurler
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :) bthcg değeri ile alakası var mı tam bilmiyorum ama burdaki arkadaşlar alakası yok demişlerdi en iyi sonucu doktorun söyler hayırlı olsun tekrar insallahKizlar iyi aksamlar. Birkac gundur grip oldugumdan bugun doktora gittim. Hamilelik ihtimalimi soyledim.oda ilac verebilmesi icin beta hcg istedi. Sonuc 12.935 cikti. Sat a gore 5+1 gunumdeyim.deger yuksek geldi biraz.ikiz gebelik olur mu.esim tarafinda da benim ailem tarafinda da ikiz hatta ucuz akrabalarimiz var. Bu konuda fikirlerinizi paylasabilir misiniz. Ilk doktor randevum ctesi gidecegim.tesekkurler
Bence de artık hcg baktirma gayet güzel seviyede yükselmiş. Ultrasonu bekle 1 haftaya kadar kese görünür allahın izni ile hayırlı olsun bebişin
canımm selam :) o kadar çok stres yapma buda zararlı,rahat olmaya çalış, tabi kendine dikkat et ama herşeyide kafana takma,Allaha emanet meleklerselam guzel anneler:) nasılsıniz? benim hafif batmalarimjn disinda sktin yok ama cok endiselerim var herseyden korkar oldum bindigim araban I n sarsmasjndan egildigimde giren krampdan herseyden korkuyorum