• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar size birsey soracagim:KK17::KK17::KK17: bana Dr um Progestan verdi biliyorsunuz, bu akşam ben onu içerken açıldı içi, ben de öyle zararlı olur diye tukurdum hepsini başka hap içtim, bişey olmaz dimi, ay noluo bana neden bu kadar evhamliyimo_O:KK42:

Merhaba, benimde aynı şekilde 2 nokta halinde göründü ve normal olduğunu söyledi o görünen kafa ve ayak kısmı oluyormuş. Yalnız benim kafana takılan sizin bilgilerde 10 hafta yazıyor 10 haftada aynı mı göründü bir de kalp atışı almadınız mi arkadaşım henüz ?
canm benm sat 17 temmuz ama düzensizlik olduğu için bebek geç döllenmiş adetim 10 gün geçtikten sonra kanda bellı oldu 3 hafta falan geriden gidiyoruz sat tan hesaplayınca 9 haftalık ultrasonda 6 haftalık iki gün önce bbeği gördük kalp atışı vardı ama duyamadım makinadan dolayı sesi dışarı çıkarmıyomuş herşey yolunda dedi doktor yanlız bende çok akıntı var tahlildede çok iltihap çıkmış fitil yazdı böyle olan varmı acaba

Kızlar size birsey soracagim:KK17::KK17::KK17: bana Dr um Progestan verdi biliyorsunuz, bu akşam ben onu içerken açıldı içi, ben de öyle zararlı olur diye tukurdum hepsini başka hap içtim, bişey olmaz dimi, ay noluo bana neden bu kadar evhamliyimo_O:KK42:
bişey olcağını zannetmiyorum tükürmüşsün zaten sorun olmaz canm ya

Açık olarak içmedigin iyi olmuş canım tukurmekle en iyisini yapmışsın ee tabi tukurdugun için yenisini içmen iyi olmuş telaş yapma canım benim rahat ol bişi olmaz allahın izniyle :)

Kizlar iyi aksamlar. Birkac gundur grip oldugumdan bugun doktora gittim. Hamilelik ihtimalimi soyledim.oda ilac verebilmesi icin beta hcg istedi. Sonuc 12.935 cikti. Sat a gore 5+1 gunumdeyim.deger yuksek geldi biraz.ikiz gebelik olur mu.esim tarafinda da benim ailem tarafinda da ikiz hatta ucuz akrabalarimiz var. Bu konuda fikirlerinizi paylasabilir misiniz. Ilk doktor randevum ctesi gidecegim.tesekkurler
okurken heycanlandım gerçekten ikiz olabilir canm benm 4 haftalıkken hcg 1600 dü

Kizlar iyi aksamlar. Birkac gundur grip oldugumdan bugun doktora gittim. Hamilelik ihtimalimi soyledim.oda ilac verebilmesi icin beta hcg istedi. Sonuc 12.935 cikti. Sat a gore 5+1 gunumdeyim.deger yuksek geldi biraz.ikiz gebelik olur mu.esim tarafinda da benim ailem tarafinda da ikiz hatta ucuz akrabalarimiz var. Bu konuda fikirlerinizi paylasabilir misiniz. Ilk doktor randevum ctesi gidecegim.tesekkurler
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :) bthcg değeri ile alakası var mı tam bilmiyorum ama burdaki arkadaşlar alakası yok demişlerdi en iyi sonucu doktorun söyler hayırlı olsun tekrar insallah

Sağol canım, senin bebeğin de hayırlı olsun inş. :KK16:30ağustosa kadar beklemedeyim artık :)

Bence de artık hcg baktirma :KK66: gayet güzel seviyede yükselmiş. Ultrasonu bekle 1 haftaya kadar kese görünür allahın izni ile :KK66: hayırlı olsun bebişin :nazar:

Sağol canım,senin bebeğinde hayırlı olsun inş. :KK19:30ağustosa kadar beklemedeyim artık :).

Ne kadar zormuş telefondan yazmak beceremedim galiba :KK48:

selam guzel anneler:) nasılsıniz? benim hafif batmalarimjn disinda sktin yok ama cok endiselerim var herseyden korkar oldum bindigim araban I n sarsmasjndan egildigimde giren krampdan herseyden korkuyorum:(
canımm selam :) o kadar çok stres yapma buda zararlı,rahat olmaya çalış, tabi kendine dikkat et ama herşeyide kafana takma,Allaha emanet melekler :nazar:

Günaydın kızlar nNasılsıniz nasıl gidiyor. ... Ben sağlıklı beslenemiyorum sanırım et tavuk Balık çok severdim tiksinir oldum. . Gördüğümde bile midem kalkıyor. Badem ceviz fındık için de aynı şekilde. Süt yoğurt desen ağzıma suremiyorum ne yapacam ben öyle

günaydın herkeze nasılsınız bugün ben gayet iyiyim mide bulantısı yok bugün sütümü içtim kahvaltı oğlumu gönderdim okula kahvaltı yapacam şimdi

Günaydın kızlar . Bakıyorum mesajlara ara ara hepimizin soracak ne kadar sorusu var yaaa yapmayalim stres desek de kafamizda bir suru soru isareti ne olacak halimiz 3 aydan sonra azalir herhalde :110:üstelik eminim buraya yazıncaya kadar da epey bir internette bakıniyoruz. ..sorular elbet olacak ve birbirimize yardimci oluyoruz ama kötü yaklaşmayalim her duruma , bol bol dua edelim ve istirahat imize dikkat edelim hersey güzel olur inşallah. . :KK68: Tadını çıkaralım ya suan hamileliğimiz devam ediyorsa, nasibimizde varsa olacak yoksa olmayacak. .. en azından elimize geçen bu hamilelik fırsatını da stresle kötüye doğru goturmeyelim:KK12:

Y-Dilara canım ben bilgilerimi yazmamıştım sat 14 ağustos 27 mekke 21/05/2015

Selamun aleyküm canlarımm :KK25: herkese güzel bir hafta diliyorum bebişlerimizle beraber inşallahhh :KK36::KK36::KK36:

Günaydınlar herkese nasılsınız bakalım .Size iki sorum var ilk muayeneye nezaman gittiniz birde diş dolgusu yaptırmanın bir zararı var mıdır dolgum düştüde bende emaneten geri yerleştirdim oraya ne yapacağım bilemeiyorum netten baktım kimisi birşey olmaz diyor kimisi ilk 3 ay yaptırmayın diyor.

Back