• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
slm kızlar. dr dan geldim şimdi.4 hafta 6 günlük ve dr keseyi gördü. bebeği görmek için haftaya gel dedi. lekelenmem var. onun için de progestan verdi. düşük riski var demektir leke geliyosa dedi. şuan biz buna gebelik bile diyemeyiz önce bi bebeği görelim kalp atışını duyalım felan dedi. söyledikleri içimi rahatlatan şeyler olmadı. sizce durum nasıl? herşey normal dimi?
canm normal herşey sadece dikkat et benim bebek görünmeyene kadar sağlıklı bi gebelik diyemeyiz diyodu hep neden böyle diyo diyodum bende ama doktorda haklıydı ilacını aksatma canm dikkat et kendine

Selam kızlar çok şükür ben rahatım 1-2 gündür.şimdi kızımı okula götürcem şöyle bir baktım sayfalara kimse yanlış anlamasın ama ilk bebekleri daha2-3 yaşında anneler var aramızda nasıl büyük bir cesaret 2. Çocuk ikisi bir arada büyür gibi bir cümle kendi adıma hiç kabul etmiyorum çocuk kendi temel ihtiyaçlarını yapasıya kadar bence çok zor anneyi çok yıpratır ikisi de küçük sağlam psikoloji ister vallahi.arayı 4-5 yaş açmak en mantıklısı şimdi itiraz etse de bazı arkadaşlar yaşayınca anlayacaklar zorluklarını çevremden de edindiğim deneyim bu anneanne babaanneden yada birilerinden destek almak zorunda kalıyor tek balıma yetemiyorlar iki çocuğa

Selam kızlar çok şükür ben rahatım 1-2 gündür.şimdi kızımı okula götürcem şöyle bir baktım sayfalara kimse yanlış anlamasın ama ilk bebekleri daha2-3 yaşında anneler var aramızda nasıl büyük bir cesaret 2. Çocuk ikisi bir arada büyür gibi bir cümle kendi adıma hiç kabul etmiyorum çocuk kendi temel ihtiyaçlarını yapasıya kadar bence çok zor anneyi çok yıpratır ikisi de küçük sağlam psikoloji ister vallahi.arayı 4-5 yaş açmak en mantıklısı şimdi itiraz etse de bazı arkadaşlar yaşayınca anlayacaklar zorluklarını çevremden de edindiğim deneyim bu anneanne babaanneden yada birilerinden destek almak zorunda kalıyor tek balıma yetemiyorlar iki çocuğa
canm çok haklısın ben hep tek bakacam annem yakın ama evdeki durumlardan gelemez kayınvalidemde yok oğlum 37 aylık 44 aylık olunca doğum yapacam kreşe gidiyo ama o da insanı yoruyo 2.yi bir sene sonra düşünüyodum ama şimdi oldu üzülmedimde tabi bakacaz bir şekilde

Herkesin yapısı karekteri durumlarla baş etme tecrübesi farklıdır. Bende arada o kadar yaş farkına karşıyım hem anne baba tam düzene girerken yeni başa dönüyor hemde büyük çocuk için travmalar daha fazla olabiliyor ben de çevremde çok gördüm yaş farkı olan anneleri o yüzden oğlum bir yaşındayken yapıcam dedim ve isteyerek yaptım kaza falan değil allah herkese güç versin tabi herkesin görüşü bakış açısı farklıdır aynı zaman da yaş farkı az olunca arkadaş dost hersey olabiliyor kardeşler ki ben kardeşimle olayım iyi kide ole olmus

slm kızlar. dr dan geldim şimdi.4 hafta 6 günlük ve dr keseyi gördü. bebeği görmek için haftaya gel dedi. lekelenmem var. onun için de progestan verdi. düşük riski var demektir leke geliyosa dedi. şuan biz buna gebelik bile diyemeyiz önce bi bebeği görelim kalp atışını duyalım felan dedi. söyledikleri içimi rahatlatan şeyler olmadı. sizce durum nasıl? herşey normal dimi?

Canım ben 5+2 de gördüm bebişi 6+5 e rndevu verdi kalp atışı için sende panikleme banada doktor demişti thlil sonucumu aldığımda keseyi hatta kalp atışını duymadan herşey için erken diye inşallahh sende sırasıyla hepsini görürsün duyarsın merk etme

Ah ah bu annelik ne kadar zor zanaatmis, daha karninda iken başlıyor stresi, ay bunu yesem mi ? Ay yanlış hareket mi yaptım? Bebeğime bir şey olur mu? Kafamda deli sorular.
!!!o_O
He bir de şu var, kimisi ilk 3 ay riskli yat der bardak bile kaldırma, kimisi yap ev işini der, kimisi yürü birsey olmaz. Yahu ben hangi birini uyguluycam:KK17:
Birde zorla ağzıma tıkılan yemekler de cabasi, sen istemezsen bebeğin istermis, duba gibi olunca kim verecek o kiloları? :KK62:
Çokmu iç döktüm ne:KK60:

bişey olcağını zannetmiyorum tükürmüşsün zaten sorun olmaz canm ya
Sağol canım benim içime şu serptin:KK23:

Açık olarak içmedigin iyi olmuş canım tukurmekle en iyisini yapmışsın ee tabi tukurdugun için yenisini içmen iyi olmuş telaş yapma canım benim rahat ol bişi olmaz allahın izniyle :)
Sağol bitanem iyiki varsınız:KK22:

Günaydın kızlar nNasılsıniz nasıl gidiyor. ... Ben sağlıklı beslenemiyorum sanırım et tavuk Balık çok severdim tiksinir oldum. . Gördüğümde bile midem kalkıyor. Badem ceviz fındık için de aynı şekilde. Süt yoğurt desen ağzıma suremiyorum ne yapacam ben öyle
Peynir ye canım günde 11 dilim ekmek ye, yumurta ye, sütlü tatlı ye böylelikle protein ihtiyacını karsilaayalim, :KK59: sonrasında lahmacun döner sote felan ye alternatif yarat kendine olmaz böyle kuzummm
Günaydın kızlar . Bakıyorum mesajlara ara ara hepimizin soracak ne kadar sorusu var yaaa yapmayalim stres desek de kafamizda bir suru soru isareti ne olacak halimiz 3 aydan sonra azalir herhalde :110:üstelik eminim buraya yazıncaya kadar da epey bir internette bakıniyoruz. ..sorular elbet olacak ve birbirimize yardimci oluyoruz ama kötü yaklaşmayalim her duruma , bol bol dua edelim ve istirahat imize dikkat edelim hersey güzel olur inşallah. . :KK68: Tadını çıkaralım ya suan hamileliğimiz devam ediyorsa, nasibimizde varsa olacak yoksa olmayacak. .. en azından elimize geçen bu hamilelik fırsatını da stresle kötüye doğru goturmeyelim:KK12:
Çok haklısın da ah bi söz geçirmek düşüncelerimizi ah caanim ah

Birde sizlerde de bel ağrısı oluyo mu yoksa bende bel fıtığı olduğundan mı bel ağrısı oluyo
Yok kız herkeste oluyo bence hamilesin hahahaha
Smdi hastaneden geldim. 2 gun rapor verdiler, usutmusum. Parol ve mide bulantm icin surup verdi doktor. Bi de kan verdim. Kan degerlerime bakacaklarmis, demir eksikligi anemisi oldugu icin. Moralim bozuktu iyice bozuldu mide bulantisindan insan aglar mi :KK43:
Delirme kiz buna aglanirmi? Seni Allah napmasin, düzelecek hersey ne var bunda milletin neleri var umutlu sende birsey yok ağlıyon, döverim heee

ilkinde başında progestron değerim 1 haftada 21den 13e düşmüştü. dr da bu riskli deyip progestana başlatmıştı günde 2 kere, 200mg. sonra akıntı içinde ince kan gelmeye başlamıştı. buna da dr 8. haftadan sonra olmaması gerekır yerleşirken böyle şeyler olabiliyor demişti. sonrasında 9. haftada kanama oldu. 1 gece hastanede kaldım. rapor verdi yattım. sonra cok aşırı derecede ağrı oldu ve bebeği kaybettik. trombosit değeri de yüksekti bende. bastan sormuştum aslında pıhtılaşma olabilir mi diye. yok demişti. ama sonra test yapıldı ve bileşik mthfr cıktı. ve vitamin takviyesi başladı. elevit, zinco, dodex. hamile kalınca da zincoyu bırakacaksın ve coraspin baslıcaz demişti. oyle de oldu. bakalım nolcak bu sefer. tuvalete girmeye korkuyorum walla.
Hiç korkma sen duani et, RabbiM görelim neyler, neylerse güzel eyler, o ol der ve olur

KIZLAR AKŞAM DR A GIDIYORRUM DUA EDINNNN

merhaba kızlarrr
dün doktora gittik keseyi gördük ama bebek için haftaya dedi inşş kalp atışlarınıda duyarızzzz.içim bi garipp nasıl beklicem salıyı bilmiyorum
Benimde lekelenmelerim var progestan başladık bir haftadır

Kizlar bugun kirmizi gibi kanamam basladi.. Bu bebegimi de kaybedicem galiba.. Cok korkuyorum.. Dua edin nolur..

Kizlar bugun kirmizi gibi kanamam basladi.. Bu bebegimi de kaybedicem galiba.. Cok korkuyorum.. Dua edin nolur..
canım bende haftalardır oluyo o kanama ama doktora gittim bebeğim sağlıklı öyle düşünme bazıları kanamalı geçirir hamileliğini sen sadece dua et ve dikkat et

Canım güzel sonuçlarla gel inşallahhh
Amin canım benim sagolasin

merhaba kızlarrr
dün doktora gittik keseyi gördük ama bebek için haftaya dedi inşş kalp atışlarınıda duyarızzzz.içim bi garipp nasıl beklicem salıyı bilmiyorum
Benimde lekelenmelerim var progestan başladık bir haftadır
Günler çabucak geçer canım korkma progestan çok iyi geliyor
Korkma dualarımız seninle iyi düşün ama tamam mi

canm kah tahlili yaptır o silik çizgi bende hep çıkardı 1 2 gün sonra adet olurdum kanda baktırmak en iyisi sen istiyomuydun 2.yi
İstiyordum akışına bırakmıştım ama ne zaman olursa diye şimdiki çizgiler belirgin kan testi yaptırmadım bir kaç güne yaptırırım adetim 5 gün gecikti

canım bende haftalardır oluyo o kanama ama doktora gittim bebeğim sağlıklı öyle düşünme bazıları kanamalı geçirir hamileliğini sen sadece dua et ve dikkat et
Senin kanaman kahverengi mi yoksa kirmizi mi?.. Benim daha once kahverengi olmustu ama bugun kirmizi oldu.. Dotora gitmeye cok korkuyorum..

h.g canım sende mayıs annesi olacaksin inşallah:) aslında rahat olmaya çalışıyorum ama yinede korku peşimi bırakmıyor Rabbime emanetler..:KK46:senin nasıl geçiyor duydunmu kalp atışını o_O
H.b canım,ben çok fenayım hep halsizlik yorgunluk mide bulantısı :( ben 24 ünde gidicektim biliyosun ama bulantılar artınca bugün gidiyim dedim ilaç falan verir diye kısmet olmadı,yarın yada çarşamba artık,adım atıcak halim yok niye böyleyim anlamadım.Sende çarşamba gidicektin dimi

Kızlar süper dadı var TRT 1 de şimdi seyredin iki küçük çocukla baş etme

tabiki çok zor olacak bunun farkındayım ama arkadaş olsunlar istiyorum aralarındaki yaş farkıarttıkça ortak yönleri de azalıyor birbirlerini kıskannçlık desem büyüdükçe daha çok kıskanıyorlar sanki depresyona giriyorlar daha dün akşam misafirimiz geldi abi 8 yaşında kardeş bir yaşında hiç anlaşamıyorlar anneye bakıyorum tüm ilgi bebekte çocuğu dinlemiyor geçiştiriyor. çocuklar büyüdükce dertleri de büyüyor.

Korkma canım inşallah kötü birşey olmaz Allah yardımcın olsun.

Back