Ah ah bu annelik ne kadar zor zanaatmis, daha karninda iken başlıyor stresi, ay bunu yesem mi ? Ay yanlış hareket mi yaptım? Bebeğime bir şey olur mu? Kafamda deli sorular.
!!!
He bir de şu var, kimisi ilk 3 ay riskli yat der bardak bile kaldırma, kimisi yap ev işini der, kimisi yürü birsey olmaz. Yahu ben hangi birini uyguluycam
Birde zorla ağzıma tıkılan yemekler de cabasi, sen istemezsen bebeğin istermis, duba gibi olunca kim verecek o kiloları?
Çokmu iç döktüm ne
bişey olcağını zannetmiyorum tükürmüşsün zaten sorun olmaz canm ya
Sağol canım benim içime şu serptin
Açık olarak içmedigin iyi olmuş canım tukurmekle en iyisini yapmışsın ee tabi tukurdugun için yenisini içmen iyi olmuş telaş yapma canım benim rahat ol bişi olmaz allahın izniyle :)
Sağol bitanem iyiki varsınız
Günaydın kızlar nNasılsıniz nasıl gidiyor. ... Ben sağlıklı beslenemiyorum sanırım et tavuk Balık çok severdim tiksinir oldum. . Gördüğümde bile midem kalkıyor. Badem ceviz fındık için de aynı şekilde. Süt yoğurt desen ağzıma suremiyorum ne yapacam ben öyle
Peynir ye canım günde 11 dilim ekmek ye, yumurta ye, sütlü tatlı ye böylelikle protein ihtiyacını karsilaayalim,
sonrasında lahmacun döner sote felan ye alternatif yarat kendine olmaz böyle kuzummm
Günaydın kızlar . Bakıyorum mesajlara ara ara hepimizin soracak ne kadar sorusu var yaaa yapmayalim stres desek de kafamizda bir suru soru isareti ne olacak halimiz 3 aydan sonra azalir herhalde
üstelik eminim buraya yazıncaya kadar da epey bir internette bakıniyoruz. ..sorular elbet olacak ve birbirimize yardimci oluyoruz ama kötü yaklaşmayalim her duruma , bol bol dua edelim ve istirahat imize dikkat edelim hersey güzel olur inşallah. .
Tadını çıkaralım ya suan hamileliğimiz devam ediyorsa, nasibimizde varsa olacak yoksa olmayacak. .. en azından elimize geçen bu hamilelik fırsatını da stresle kötüye doğru goturmeyelim
Çok haklısın da ah bi söz geçirmek düşüncelerimizi ah caanim ah
Birde sizlerde de bel ağrısı oluyo mu yoksa bende bel fıtığı olduğundan mı bel ağrısı oluyo
Yok kız herkeste oluyo bence hamilesin hahahaha
Smdi hastaneden geldim. 2 gun rapor verdiler, usutmusum. Parol ve mide bulantm icin surup verdi doktor. Bi de kan verdim. Kan degerlerime bakacaklarmis, demir eksikligi anemisi oldugu icin. Moralim bozuktu iyice bozuldu mide bulantisindan insan aglar mi
Delirme kiz buna aglanirmi? Seni Allah napmasin, düzelecek hersey ne var bunda milletin neleri var umutlu sende birsey yok ağlıyon, döverim heee
ilkinde başında progestron değerim 1 haftada 21den 13e düşmüştü. dr da bu riskli deyip progestana başlatmıştı günde 2 kere, 200mg. sonra akıntı içinde ince kan gelmeye başlamıştı. buna da dr 8. haftadan sonra olmaması gerekır yerleşirken böyle şeyler olabiliyor demişti. sonrasında 9. haftada kanama oldu. 1 gece hastanede kaldım. rapor verdi yattım. sonra cok aşırı derecede ağrı oldu ve bebeği kaybettik. trombosit değeri de yüksekti bende. bastan sormuştum aslında pıhtılaşma olabilir mi diye. yok demişti. ama sonra test yapıldı ve bileşik mthfr cıktı. ve vitamin takviyesi başladı. elevit, zinco, dodex. hamile kalınca da zincoyu bırakacaksın ve coraspin baslıcaz demişti. oyle de oldu. bakalım nolcak bu sefer. tuvalete girmeye korkuyorum walla.
Hiç korkma sen duani et, RabbiM görelim neyler, neylerse güzel eyler, o ol der ve olur
KIZLAR AKŞAM DR A GIDIYORRUM DUA EDINNNN