Günaydınlar herkese nasılsınız bakalım .Size iki sorum var ilk muayeneye nezaman gittiniz birde diş dolgusu yaptırmanın bir zararı var mıdır dolgum düştüde bende emaneten geri yerleştirdim oraya ne yapacağım bilemeiyorum netten baktım kimisi birşey olmaz diyor kimisi ilk 3 ay yaptırmayın diyor.
h.g canım sende mayıs annesi olacaksin inşallah:) aslında rahat olmaya çalışıyorum ama yinede korku peşimi bırakmıyor Rabbime emanetler..senin nasıl geçiyor duydunmu kalp atışını
Günaydınlar herkese nasılsınız bakalım .Size iki sorum var ilk muayeneye nezaman gittiniz birde diş dolgusu yaptırmanın bir zararı var mıdır dolgum düştüde bende emaneten geri yerleştirdim oraya ne yapacağım bilemeiyorum netten baktım kimisi birşey olmaz diyor kimisi ilk 3 ay yaptırmayın diyor.
Canım bir arkadaşım dolgu yaptirmisti ama beş aylık falan hamileydi uyusturmadan yaptirdi. Kuzenim de dışı kötüydü dış çekti yapmiyolar antibiyotik icmisti dolgu yapılıyor ama ilk üç yapilmiyor sanırım
Hepinize Günaydın kızlar :) öncelikle herkese sorunsuz, bulantısız, ağrısız, lekelenmesiz güzeeeel bir hafta diliyorum :) biz miniciğimle geldik yine işe, çalışıyoruz :) bir sorunumuz yok Allah'a şükürler olsun... Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :) htcydmr
ve KKimyagerrr
arkadaşlarım ilk 3 ay idare edebilirseniz dolgu yaptrmayın bence. Zararlı diye biliyorum. Sırf bu yüzden hamile kalmadan önce geçen ay yenilettim tüm dolgularımı. Gerçi diş bu belli olmaz başka bir sorunda çıkabilir. Hamilelikte dişler çok problem çıkarıyor.
ege85
ve semraanne
bende sağlıklı, hayırlı bir kızım olmasını istiyorum. Oğlum babasının kopyası. Bir tane de kızım olsun o da bana benzesin istiyorum. Bir oğlum daha olsa sevmezmiyim? Üzülürmüyüm? Tabii ki hayır. İki erkek annesi olmuş olurum :) ilk isteğim bebeğimin sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir evlat olması ama biz yinede gönlümüzden geçeni isteyelim Allah' dan. Rabbim hangisini uygun görürse onu verir.
öğrenir öğrenmez ğittim 3 haftalıktı zannedersem sonra 10 gün sonra gittim 4 5 haftalıktı gene kese falan yoktu sonra 1hafta sonra gittim kese vardı bebek yoktu sonra gene 1 hafta sonra gittim bebekte vardı eşim bu konuda çok sabırsız daha önce karnımda bebeğim ölmüştü korkuyo o yüzden tedirgin kalp atışını duymayana kadar içi rahat etmiyo ama bana kalırsa çok acele etme bi 10 gün daha geçsin sonra git derim bence dişin içinde git doktora uyuşturmadan sana bi geçici dolgu yapsın hamile olduğunu söylersin
ege85
ve semraanne
bende sağlıklı, hayırlı bir kızım olmasını istiyorum. Oğlum babasının kopyası. Bir tane de kızım olsun o da bana benzesin istiyorum. Bir oğlum daha olsa sevmezmiyim? Üzülürmüyüm? Tabii ki hayır. İki erkek annesi olmuş olurum :) ilk isteğim bebeğimin sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir evlat olması ama biz yinede gönlümüzden geçeni isteyelim Allah' dan. Rabbim hangisini uygun görürse onu verir.
allah gönlümüze göre versin benm oğlumda aynı babası beni tanımayan oğlumdan tanıyo siz onun eşisiziz diye böyle benzerlik olamaz herkez şaşırıyo kızım olursa bana benzesin yoksa kıskanırım artık
canm hamilelik bel fıtığını azdırır daha ağrı yapar bende de var bazen yerimden kalkamıyorum hatta sabahları daha kötü oluyo biraz hareket edince daha iyi bizim için yürüyüş çok iyi aslında çıkabilirsek tabi
Bnimde bugun hic halim yok sabah kalkamadim ise gelmek eziyt gibi geldi bacaklarim bni tasimiyo canim hic bise istemiyo 2 kilo vermisim bn hamileykn zayifliyorum tam tersi etki yapiyo bnde
Smdi hastaneden geldim. 2 gun rapor verdiler, usutmusum. Parol ve mide bulantm icin surup verdi doktor. Bi de kan verdim. Kan degerlerime bakacaklarmis, demir eksikligi anemisi oldugu icin. Moralim bozuktu iyice bozuldu mide bulantisindan insan aglar mi
canm hamilelik bel fıtığını azdırır daha ağrı yapar bende de var bazen yerimden kalkamıyorum hatta sabahları daha kötü oluyo biraz hareket edince daha iyi bizim için yürüyüş çok iyi aslında çıkabilirsek tabi
Bendede var bel fitigi. Biraz yurumek gercekten iyi geliyo. Ben geceleri cok uyaniyorum bacaklarima kramp giriyo uyusuyo. Ayrica sag bacagmda damar tikanikligida var. Ne sorunlu bir anne adayiyim. Rabbim yardimcimiz olsun
Smdi hastaneden geldim. 2 gun rapor verdiler, usutmusum. Parol ve mide bulantm icin surup verdi doktor. Bi de kan verdim. Kan degerlerime bakacaklarmis, demir eksikligi anemisi oldugu icin. Moralim bozuktu iyice bozuldu mide bulantisindan insan aglar mi
Bendede var bel fitigi. Biraz yurumek gercekten iyi geliyo. Ben geceleri cok uyaniyorum bacaklarima kramp giriyo uyusuyo. Ayrica sag bacagmda damar tikanikligida var. Ne sorunlu bir anne adayiyim. Rabbim yardimcimiz olsun
Canım bir arkadaşım dolgu yaptirmisti ama beş aylık falan hamileydi uyusturmadan yaptirdi. Kuzenim de dışı kötüydü dış çekti yapmiyolar antibiyotik icmisti dolgu yapılıyor ama ilk üç yapilmiyor sanırım
Diş çekimi önerilmiyormuş da antibiyotik ne kadar az zararalı bilemem ama uyuşturmadan daha kötü olurum herhalde ya şimdilik dayanaılmayacak gibi değil ama ön diş kanal tedavisine gitsin istemiyorum