canm normal herşey sadece dikkat et benim bebek görünmeyene kadar sağlıklı bi gebelik diyemeyiz diyodu hep neden böyle diyo diyodum bende ama doktorda haklıydı ilacını aksatma canm dikkat et kendineslm kızlar. dr dan geldim şimdi.4 hafta 6 günlük ve dr keseyi gördü. bebeği görmek için haftaya gel dedi. lekelenmem var. onun için de progestan verdi. düşük riski var demektir leke geliyosa dedi. şuan biz buna gebelik bile diyemeyiz önce bi bebeği görelim kalp atışını duyalım felan dedi. söyledikleri içimi rahatlatan şeyler olmadı. sizce durum nasıl? herşey normal dimi?
ben 6 haftada gördümbirde siz bebeği kaçıncı haftada gördünüz? kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?
5 haftada kese yı gorduk 6 haftada kalp atısnı gördük cnmbirde siz bebeği kaçıncı haftada gördünüz? kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?
canm çok haklısın ben hep tek bakacam annem yakın ama evdeki durumlardan gelemez kayınvalidemde yok oğlum 37 aylık 44 aylık olunca doğum yapacam kreşe gidiyo ama o da insanı yoruyo 2.yi bir sene sonra düşünüyodum ama şimdi oldu üzülmedimde tabi bakacaz bir şekildeSelam kızlar çok şükür ben rahatım 1-2 gündür.şimdi kızımı okula götürcem şöyle bir baktım sayfalara kimse yanlış anlamasın ama ilk bebekleri daha2-3 yaşında anneler var aramızda nasıl büyük bir cesaret 2. Çocuk ikisi bir arada büyür gibi bir cümle kendi adıma hiç kabul etmiyorum çocuk kendi temel ihtiyaçlarını yapasıya kadar bence çok zor anneyi çok yıpratır ikisi de küçük sağlam psikoloji ister vallahi.arayı 4-5 yaş açmak en mantıklısı şimdi itiraz etse de bazı arkadaşlar yaşayınca anlayacaklar zorluklarını çevremden de edindiğim deneyim bu anneanne babaanneden yada birilerinden destek almak zorunda kalıyor tek balıma yetemiyorlar iki çocuğa
valla ben persembe gitcem tatlim gorcem ins. 8 hafta diye gecio ama 7+2 yken filan istebirde siz bebeği kaçıncı haftada gördünüz? kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?
Herkesin yapısı karekteri durumlarla baş etme tecrübesi farklıdır. Bende arada o kadar yaş farkına karşıyım hem anne baba tam düzene girerken yeni başa dönüyor hemde büyük çocuk için travmalar daha fazla olabiliyor ben de çevremde çok gördüm yaş farkı olan anneleri o yüzden oğlum bir yaşındayken yapıcam dedim ve isteyerek yaptım kaza falan değil allah herkese güç versin tabi herkesin görüşü bakış açısı farklıdır aynı zaman da yaş farkı az olunca arkadaş dost hersey olabiliyor kardeşler ki ben kardeşimle olayım iyi kide ole olmusSelam kızlar çok şükür ben rahatım 1-2 gündür.şimdi kızımı okula götürcem şöyle bir baktım sayfalara kimse yanlış anlamasın ama ilk bebekleri daha2-3 yaşında anneler var aramızda nasıl büyük bir cesaret 2. Çocuk ikisi bir arada büyür gibi bir cümle kendi adıma hiç kabul etmiyorum çocuk kendi temel ihtiyaçlarını yapasıya kadar bence çok zor anneyi çok yıpratır ikisi de küçük sağlam psikoloji ister vallahi.arayı 4-5 yaş açmak en mantıklısı şimdi itiraz etse de bazı arkadaşlar yaşayınca anlayacaklar zorluklarını çevremden de edindiğim deneyim bu anneanne babaanneden yada birilerinden destek almak zorunda kalıyor tek balıma yetemiyorlar iki çocuğa
kalp atışını mı duyucaksın canım?valla ben persembe gitcem tatlim gorcem ins. 8 hafta diye gecio ama 7+2 yken filan iste
slm kızlar. dr dan geldim şimdi.4 hafta 6 günlük ve dr keseyi gördü. bebeği görmek için haftaya gel dedi. lekelenmem var. onun için de progestan verdi. düşük riski var demektir leke geliyosa dedi. şuan biz buna gebelik bile diyemeyiz önce bi bebeği görelim kalp atışını duyalım felan dedi. söyledikleri içimi rahatlatan şeyler olmadı. sizce durum nasıl? herşey normal dimi?
Sağol canım benim içime şu serptinbişey olcağını zannetmiyorum tükürmüşsün zaten sorun olmaz canm ya
Sağol bitanem iyiki varsınızAçık olarak içmedigin iyi olmuş canım tukurmekle en iyisini yapmışsın ee tabi tukurdugun için yenisini içmen iyi olmuş telaş yapma canım benim rahat ol bişi olmaz allahın izniyle :)
Peynir ye canım günde 11 dilim ekmek ye, yumurta ye, sütlü tatlı ye böylelikle protein ihtiyacını karsilaayalim,Günaydın kızlar nNasılsıniz nasıl gidiyor. ... Ben sağlıklı beslenemiyorum sanırım et tavuk Balık çok severdim tiksinir oldum. . Gördüğümde bile midem kalkıyor. Badem ceviz fındık için de aynı şekilde. Süt yoğurt desen ağzıma suremiyorum ne yapacam ben öyle
Çok haklısın da ah bi söz geçirmek düşüncelerimizi ah caanim ahGünaydın kızlar . Bakıyorum mesajlara ara ara hepimizin soracak ne kadar sorusu var yaaa yapmayalim stres desek de kafamizda bir suru soru isareti ne olacak halimiz 3 aydan sonra azalir herhaldeüstelik eminim buraya yazıncaya kadar da epey bir internette bakıniyoruz. ..sorular elbet olacak ve birbirimize yardimci oluyoruz ama kötü yaklaşmayalim her duruma , bol bol dua edelim ve istirahat imize dikkat edelim hersey güzel olur inşallah. . Tadını çıkaralım ya suan hamileliğimiz devam ediyorsa, nasibimizde varsa olacak yoksa olmayacak. .. en azından elimize geçen bu hamilelik fırsatını da stresle kötüye doğru goturmeyelim
Yok kız herkeste oluyo bence hamilesin hahahahaBirde sizlerde de bel ağrısı oluyo mu yoksa bende bel fıtığı olduğundan mı bel ağrısı oluyo
Delirme kiz buna aglanirmi? Seni Allah napmasin, düzelecek hersey ne var bunda milletin neleri var umutlu sende birsey yok ağlıyon, döverim heeeSmdi hastaneden geldim. 2 gun rapor verdiler, usutmusum. Parol ve mide bulantm icin surup verdi doktor. Bi de kan verdim. Kan degerlerime bakacaklarmis, demir eksikligi anemisi oldugu icin. Moralim bozuktu iyice bozuldu mide bulantisindan insan aglar mi
Hiç korkma sen duani et, RabbiM görelim neyler, neylerse güzel eyler, o ol der ve olurilkinde başında progestron değerim 1 haftada 21den 13e düşmüştü. dr da bu riskli deyip progestana başlatmıştı günde 2 kere, 200mg. sonra akıntı içinde ince kan gelmeye başlamıştı. buna da dr 8. haftadan sonra olmaması gerekır yerleşirken böyle şeyler olabiliyor demişti. sonrasında 9. haftada kanama oldu. 1 gece hastanede kaldım. rapor verdi yattım. sonra cok aşırı derecede ağrı oldu ve bebeği kaybettik. trombosit değeri de yüksekti bende. bastan sormuştum aslında pıhtılaşma olabilir mi diye. yok demişti. ama sonra test yapıldı ve bileşik mthfr cıktı. ve vitamin takviyesi başladı. elevit, zinco, dodex. hamile kalınca da zincoyu bırakacaksın ve coraspin baslıcaz demişti. oyle de oldu. bakalım nolcak bu sefer. tuvalete girmeye korkuyorum walla.
canım bende haftalardır oluyo o kanama ama doktora gittim bebeğim sağlıklı öyle düşünme bazıları kanamalı geçirir hamileliğini sen sadece dua et ve dikkat etKizlar bugun kirmizi gibi kanamam basladi.. Bu bebegimi de kaybedicem galiba.. Cok korkuyorum.. Dua edin nolur..
Amin canım benim sagolasinCanım güzel sonuçlarla gel inşallahhh
Günler çabucak geçer canım korkma progestan çok iyi geliyormerhaba kızlarrr
dün doktora gittik keseyi gördük ama bebek için haftaya dedi inşş kalp atışlarınıda duyarızzzz.içim bi garipp nasıl beklicem salıyı bilmiyorum
Benimde lekelenmelerim var progestan başladık bir haftadır
Korkma dualarımız seninle iyi düşün ama tamam miKizlar bugun kirmizi gibi kanamam basladi.. Bu bebegimi de kaybedicem galiba.. Cok korkuyorum.. Dua edin nolur..
İstiyordum akışına bırakmıştım ama ne zaman olursa diye şimdiki çizgiler belirgin kan testi yaptırmadım bir kaç güne yaptırırım adetim 5 gün gecikticanm kah tahlili yaptır o silik çizgi bende hep çıkardı 1 2 gün sonra adet olurdum kanda baktırmak en iyisi sen istiyomuydun 2.yi
Senin kanaman kahverengi mi yoksa kirmizi mi?.. Benim daha once kahverengi olmustu ama bugun kirmizi oldu.. Dotora gitmeye cok korkuyorum..canım bende haftalardır oluyo o kanama ama doktora gittim bebeğim sağlıklı öyle düşünme bazıları kanamalı geçirir hamileliğini sen sadece dua et ve dikkat et
H.b canım,ben çok fenayım hep halsizlik yorgunluk mide bulantısıh.g canım sende mayıs annesi olacaksin inşallah:) aslında rahat olmaya çalışıyorum ama yinede korku peşimi bırakmıyor Rabbime emanetler..senin nasıl geçiyor duydunmu kalp atışını
Selam kızlar çok şükür ben rahatım 1-2 gündür.şimdi kızımı okula götürcem şöyle bir baktım sayfalara kimse yanlış anlamasın ama ilk bebekleri daha2-3 yaşında anneler var aramızda nasıl büyük bir cesaret 2. Çocuk ikisi bir arada büyür gibi bir cümle kendi adıma hiç kabul etmiyorum çocuk kendi temel ihtiyaçlarını yapasıya kadar bence çok zor anneyi çok yıpratır ikisi de küçük sağlam psikoloji ister vallahi.arayı 4-5 yaş açmak en mantıklısı şimdi itiraz etse de bazı arkadaşlar yaşayınca anlayacaklar zorluklarını çevremden de edindiğim deneyim bu anneanne babaanneden yada birilerinden destek almak zorunda kalıyor tek balıma yetemiyorlar iki çocuğa
Kizlar bugun kirmizi gibi kanamam basladi.. Bu bebegimi de kaybedicem galiba.. Cok korkuyorum.. Dua edin nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?