Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oğlumda 2 ocak ta gelcekti kordon falan dolandı 3 aralıkta sağlıkla kucagimiza aldık inşallah zamanin da hayirlisiyla sağlıkla gelirler miniklerimiz :) senin de oğlun varmış belki kız olurlar :) :)amin canm inşallah benm oğlumda doktor 20 eylül demişti ama 1 eyllde oldu 20 gün erken bakalım bunda nasıl olcak
bide düşük olsaa sancım olurdu yanı dımı ?? bıde akmıyo kan kulotuma. ben peceteye sılınce ıcını ole gelıyo....
bence de benim bu süreçte bebek büyüdü çok şükür kalbi atıyo. ama leke bitene kadar hiç huzurum yoktu. şimdi huzurluyum ama ultrasonda hala kanama bölgesi görülüyor.bide düşük olsaa sancım olurdu yanı dımı ?? bıde akmıyo kan kulotuma. ben peceteye sılınce ıcını ole gelıyo....
canm ilk haftalarda doktorlar iliskiyi yasakliyor. ins onemli birsey yoktur.Kızlar günaydın çok mutsuzum
Yaklaşık 10 gün arayla dün ilişki oldu eşimle ve hemen sonrasında leke gördüm. Sanırım meniden dolayı yayıldı kan. Çok korktum sonra lavaboya gitti yine meniyle geldi. Dün ped taktım bu sabah bişey yok Allahtan. Ağrım da yok ve ilişkide hiç de zorlanmadım. Neden böyle oldu benzer durumu yaşayanlar varmı
Canim senle ayni seyleri yasadim hemen acile gittik hicbirsey yok dedi bu haftalarda vajinada kan akisi fazla oliyormus zorlanma olmasada hassasliktan lekelenmeler olabilirmis yatip dinlenmek lazimKızlar günaydın çok mutsuzum
Yaklaşık 10 gün arayla dün ilişki oldu eşimle ve hemen sonrasında leke gördüm. Sanırım meniden dolayı yayıldı kan. Çok korktum sonra lavaboya gitti yine meniyle geldi. Dün ped taktım bu sabah bişey yok Allahtan. Ağrım da yok ve ilişkide hiç de zorlanmadım. Neden böyle oldu benzer durumu yaşayanlar varmı
canm ilk haftalarda doktorlar iliskiyi yasakliyor. ins onemli birsey yoktur.
Canim senle ayni seyleri yasadim hemen acile gittik hicbirsey yok dedi bu haftalarda vajinada kan akisi fazla oliyormus zorlanma olmasada hassasliktan lekelenmeler olabilirmis yatip dinlenmek lazim
yarın gıdıcem yaa esımın bekleyemıcem sanırım carsamba gunu sabah gelcek esımCanim bende de oldu dün nöbetçi kadın doğumcu buldum iğne verdi yatıyorum ihmal etmeyin
ama canım yerlesmeyı gectık artık yaa . 2 ay oldu artık. ınternetten baktım bıraz adet kanaması seklıdne olursa tehlıkelı olabılırmıs. allaha sukur oyşe deıl ama yıne de bı kan var yanı ortada... bebek buyurken damarlar genıslerken olurmus boyle arada... yarın gıdıcem ınsallahhcanm ihmal etme gidebiliyosan yarın doktora git kötü birşey olacağını zannetmiyorum ama tedbirini almak lazım belki ilaç iğne falan verir ben hiç hamileliklerimde yaşamadım kanamayı sadece fazla akıntı oluyo oda hamilelik belirtisi ilk aylarda oluyo o yüzden bişey diyemiyorum çevremde var böyle olan yerleşme kanaması diyorlar doktora bile gitmiyorlar
gidicem canım evet... varsada yoksada bellı olacak...Canim ya doktorunu ara ya da acile git. Ihmale gelmez
yok canım zaten gırmıyoruz ılıskıye esımde nobete gıttı carsamba gunu gelcek yıne de bı gıdıcem bellı olmaz yaa ınsallah bısey yokturbence de benim bu süreçte bebek büyüdü çok şükür kalbi atıyo. ama leke bitene kadar hiç huzurum yoktu. şimdi huzurluyum ama ultrasonda hala kanama bölgesi görülüyor.
bu arada ilişkiye girmek yasak aklında olsun.
Merhaba anneler nasılsınız ben hiç yi değilim hormonlarım tavan yapmış durumda psikolojik iyice bozuldu bulantı ve hazımsızlık beni mahvediyor hasta gibi yatıyorum evde ne yemek yapabiliyorum ne de günlük işlerimi birde oğlum var 3,5 yaşında en çok da onla ilgilenememek üzüyor beni bu arada Dr a gittik keseyi gördük iyi yerleşmiş dedi 10 gün sonra kalp atışları için tekrar çağırdı bir de oğlum 36. Haftada gelmişti bu da erken olabilir hazırlıklı ol dedi gebelikler birbirine benzermiş
Ihlal etme tatlım. .. ama panikte yapma... geçen hafta bende aynı şeyi yaşadım doktor 1 hafta istirahat verdi yattım sadece. 2 günde de geçti o kahverengi akinti :) merak etme bebislerimiz iyi. Ama önlem amaçlı doktor hap falan veriyor. O kesiyor. .. korkma stres yapma....yok canım zaten gırmıyoruz ılıskıye esımde nobete gıttı carsamba gunu gelcek yıne de bı gıdıcem bellı olmaz yaa ınsallah bısey yoktur
sagol canımmm sanırım senınle aramızda 4 gun var yanı bende senın yasadgıın zamanla aynı yasıyorum ınsallah gecer...Ihlal etme tatlım. .. ama panikte yapma... geçen hafta bende aynı şeyi yaşadım doktor 1 hafta istirahat verdi yattım sadece. 2 günde de geçti o kahverengi akinti :) merak etme bebislerimiz iyi. Ama önlem amaçlı doktor hap falan veriyor. O kesiyor. .. korkma stres yapma....