• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hak
merhaba mayıs anneleri, çok haklısınız endişelenmekte ama allahın izniyle hepimiz sağ salim alacağız kucağımıza bebişlerimizi, gönlünüzü ferah tutun lütfen.. hiç kolay değilmiş anne olmak, her gece saçma sapan kabuslarla uyanıyorum, ömrümde görmedim böyle korkunç şeyler.. hormon dengemiz alt üst, psikolojimiz de etkileniyor haliyle, en ufak problem oluyor sana kocaman.. allahım bebeklerimizi ve bizi korusun, yardımcımız olsun inşallah, dualarımdasınız..
Haklısın canım ya saçma sapanin sacmasi rüyalar uyaninca korkcagima gülüyorum artık :) allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba anneler nasılsınız ben hiç yi değilim hormonlarım tavan yapmış durumda psikolojik iyice bozuldu bulantı ve hazımsızlık beni mahvediyor hasta gibi yatıyorum evde ne yemek yapabiliyorum ne de günlük işlerimi birde oğlum var 3,5 yaşında en çok da onla ilgilenememek üzüyor beni :KK43: bu arada Dr a gittik keseyi gördük iyi yerleşmiş dedi 10 gün sonra kalp atışları için tekrar çağırdı bir de oğlum 36. Haftada gelmişti bu da erken olabilir hazırlıklı ol dedi gebelikler birbirine benzermiş
Seni çok iyi anlıyorum canım benim ben de aynı şekilde zar zor annem olmasa ne yapardım diye düşünüyorum hep allah razı olsun ondan :) ben de erken doğum yaptım ay ya allah korusun hepimizi

selamlar Allah kolaylık versin gerçekten zormuş ben ne yapıcam bi iki hafta sonra bakalım :) doktor keseyi normal karından bakılan ultrasonografi ile mi gördü yoksa benim en büyük korkum vaninal bakılanla mı ?
Sağol canım zor ama geçici neyseki normal ultrason baktı benim ilk çocuğum da da hiç alttan bakmadım taki doğuma kadar korkan gerek yok endişelenme

Seni çok iyi anlıyorum canım benim ben de aynı şekilde zar zor annem olmasa ne yapardım diye düşünüyorum hep allah razı olsun ondan :) ben de erken doğum yaptım ay ya allah korusun hepimizi
Ya evet anne desteği gerçekten önemli ilkinde annemin yanındaydım şimdi farklı şehirlerdeyiz allaha emanet iz

bende mayıs annesi olacağım inşallah. dün test yaptım yarın doktora gidicem

Maşallah nerdeyse hergün aramıza yenileri katılıyor cogaliriz da eksilmeyiz inşallah

Ben bugün yine ışteyim ve uykum geliyor yaa migdem de bi tuhaf. Bian önce saat on olsada evime gitsem

Ihlal etme tatlım. .. ama panikte yapma... geçen hafta bende aynı şeyi yaşadım doktor 1 hafta istirahat verdi yattım sadece. 2 günde de geçti o kahverengi akinti :) merak etme bebislerimiz iyi. Ama önlem amaçlı doktor hap falan veriyor. O kesiyor. .. korkma stres yapma....
canım nasılsın gittinmi doktora,bu arada herkese selamlar :) bulantısı olup ilaç kullansn varmı,mutfağa giremez oldum artık :(

merhaba mayıs anneleri, çok haklısınız endişelenmekte ama allahın izniyle hepimiz sağ salim alacağız kucağımıza bebişlerimizi, gönlünüzü ferah tutun lütfen.. hiç kolay değilmiş anne olmak, her gece saçma sapan kabuslarla uyanıyorum, ömrümde görmedim böyle korkunç şeyler.. hormon dengemiz alt üst, psikolojimiz de etkileniyor haliyle, en ufak problem oluyor sana kocaman.. allahım bebeklerimizi ve bizi korusun, yardımcımız olsun inşallah, dualarımdasınız..
Bunları yazan ellerine sağlık canım benim duanda unutma nolur, opuldun
Merhaba anneler nasılsınız ben hiç yi değilim hormonlarım tavan yapmış durumda psikolojik iyice bozuldu bulantı ve hazımsızlık beni mahvediyor hasta gibi yatıyorum evde ne yemek yapabiliyorum ne de günlük işlerimi birde oğlum var 3,5 yaşında en çok da onla ilgilenememek üzüyor beni :KK43: bu arada Dr a gittik keseyi gördük iyi yerleşmiş dedi 10 gün sonra kalp atışları için tekrar çağırdı bir de oğlum 36. Haftada gelmişti bu da erken olabilir hazırlıklı ol dedi gebelikler birbirine benzermiş
Ah bu hormon lar napicaz böyle ah ah

Doktor aralıklı sorun olmaz demişti zaten hamileliği öğrendiğimden beri 3. Ydu :KK43:

Şimdi zeynep kamilden geldik canım doktor çok ilgilendi önce karnımdan baktı sonra kepçeyle alttan kanama aktif değil dedi tamamen ilişkiye bağlı dedi
Şuanlık sorun yok dedi akıntım için ilaç verdi o da ilişkide tetiklemiş olabikir dedi. Bugün dinlen dedi rahatladım baya :) umarım senin de için rahatlar biran önce
Senin için çok sevindim cnm bak boş korktun

İyi akşamlar kızlar ben zaten İnternet'e girmek için eşimi beklemek zorundayım. Ama kimse bana cvp yazmıyor

Benim oğlumda 2 ocak ta gelcekti kordon falan dolandı 3 aralıkta sağlıkla kucagimiza aldık inşallah zamanin da hayirlisiyla sağlıkla gelirler miniklerimiz :) senin de oğlun varmış belki kız olurlar :) :)
evet ya kız olsun ben kız olmasını kız istiyorum

canım nasılsın gittinmi doktora,bu arada herkese selamlar :) bulantısı olup ilaç kullansn varmı,mutfağa giremez oldum artık :KK43:
Tesekkur ederim sordugun icin...Benim randevum çarşamba günü... o zaman nasıl gelecek bilmiyorum. Yarın bir de iş var nasıl olacak. Allahima emanet gidicem mecburen. Ama korku yok mu? 1 hafta da düşük tehlikem geçmiştir umarım. ..

ama canım yerlesmeyı gectık artık yaa . 2 ay oldu artık. ınternetten baktım bıraz adet kanaması seklıdne olursa tehlıkelı olabılırmıs. allaha sukur oyşe deıl ama yıne de bı kan var yanı ortada... bebek buyurken damarlar genıslerken olurmus boyle arada... yarın gıdıcem ınsallahh
bişey yokyur inşallah canm ya

canım nasılsın gittinmi doktora,bu arada herkese selamlar :) bulantısı olup ilaç kullansn varmı,mutfağa giremez oldum artık :KK43:
Bu arada ben ilk hamileliğimde kullandım emedur vermişti doktorum. Hiçbir zarari olmadı. Ama dayanamıyorum ben. Şimdi çok fazla bulanmiyor en azından kusmuyorum. Eğer çok fazla etkiliyorsa doktoruna danışarak alabilirsin. ... ;)

Teşekkür ederim canım devlete gittim kese 12 mm dedi özele gittim 5 mm dedi bu konuda bir fikriniz varmı acaba arasında çok fark var demi
Makineler arasındaki marka farkından dolayı bu yanlislik. Ama bildiğim kadarıyla araştırma ve devlet Hastanesindeki makineler daha donanımlı. Korkulacak birsey yok ;)

Teşekkür ederim canım devlete gittim kese 12 mm dedi özele gittim 5 mm dedi bu konuda bir fikriniz varmı acaba arasında çok fark var demi
bebek gözüktümü peki,tehlikeli bi durum olsa doktor söylerdi bence,yanlış anlaşılma olmasın belki bebeğin boyutudur o,çünkü bu haftalarda 4–8 mm arası olurmuş boyutu,belki heyecandan yanlış anlamışsındır canım telaşlanma,yarın ara bi sor istersen

Bu arada ben ilk hamileliğimde kullandım emedur vermişti doktorum. Hiçbir zarari olmadı. Ama dayanamıyorum ben. Şimdi çok fazla bulanmiyor en azından kusmuyorum. Eğer çok fazla etkiliyorsa doktoruna danışarak alabilirsin. ... ;)
Allah yardımcın olsun canım,hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah,stres yapma...Emeduru sormadan almak istemedim yarın gidicem kısmetse,kusmuyorum ama hiç durmadan bulanıyor,ilk hamileliğimde bu kadar olmamıştı

Back