• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yine Beta HCG baktırdım:oops:
15eylül, 183.0
18eylül, 468.1
20eylül, 838.7

Kan vermekten kollarım morardı, artık 30 eylüle kadar beklemeyi düşünüyorum :) sabredebilirsem.:KK47:

Yine Beta HCG baktırdım:oops:
15eylül, 183.0
18eylül, 468.1
20eylül, 838.7

Kan vermekten kollarım morardı, artık 30 eylüle kadar beklemeyi düşünüyorum :) sabredebilirsem.:KK47:
Bence de artık hcg baktirma ;) gayet güzel seviyede yükselmiş. Ultrasonu bekle 1 haftaya kadar kese görünür allahın izni ile ;) hayırlı olsun bebişin :nazar:

İyi pazarlar kızlar akşam 8den beri uyuyoruz kızımla bir atlatsaydık şu hastalığımızı:(

KIZLAAAARR BİŞEY SORACAMM 8. HAFTAMA GIRICEM KONTROLUME 5 GUN VAR DAHA ... OOOFFFFF... AMA DUN AKSAM KOYU RENK BI LEKELENMEM OLDU.. PECETEYI ICERI DOGRU SOKTUM AZICIK BISEY KAN GELDI PEÇETEYE.. ANNEME GOSTERDIM O DA KORKTU... ANNEM 5 TANE DUSUK YAPMIS CUNKU... DÜŞÜK BAŞLANGICI OLABILIR MI ???? :(:( ALLAHHIIMM ... SABAH TEKRAR BAKTIM YINE KOYU KAHVERENGI PEÇETEYE SURULUYO BIRAZ ICINE DOGRU SILINCE VAJINAMDAN.. AMA KULOTUMA AKMADI.. AĞRIM SIZIMDA YOK... MIDE BULANTIM OLUYORDU SABAHLARI BU SABAH OLMADI.. :(:( DOKTORA DA GIDEMEM BU GUN NEYAPMALIYIM ?

KIZLAAAARR BİŞEY SORACAMM 8. HAFTAMA GIRICEM KONTROLUME 5 GUN VAR DAHA ... OOOFFFFF... AMA DUN AKSAM KOYU RENK BI LEKELENMEM OLDU.. PECETEYI ICERI DOGRU SOKTUM AZICIK BISEY KAN GELDI PEÇETEYE.. ANNEME GOSTERDIM O DA KORKTU... ANNEM 5 TANE DUSUK YAPMIS CUNKU... DÜŞÜK BAŞLANGICI OLABILIR MI ???? :KK43::KK43: ALLAHHIIMM ... SABAH TEKRAR BAKTIM YINE KOYU KAHVERENGI PEÇETEYE SURULUYO BIRAZ ICINE DOGRU SILINCE VAJINAMDAN.. AMA KULOTUMA AKMADI.. AĞRIM SIZIMDA YOK... MIDE BULANTIM OLUYORDU SABAHLARI BU SABAH OLMADI.. :KK43::KK43: DOKTORA DA GIDEMEM BU GUN NEYAPMALIYIM ?
benim de benzeri olmuştu 21 gün önce gittikçe azalıp bitti bir haftadır olmadı leke. doktora gitsen de yat dinlen der, uzan hep yorulma. pazartesi öğrenirsin bebeğin durumunu. ama bildiğim düşecek olursa düşerdi.

meraba kızlar geldik doktordan bebeği gördük canlı sağlıklı dedi doktor kalp atışıda vardı ama cihaz sesi dışarı çıkarmıyomuş duyamadık biz bayramdan sonra gel dedi tahlillerimi geçen hafta yapmıştık sonucu da gösterdim herşey yolunda 6 haftalık dedi ama doğum mayısta değil son tarih 24 nisan dedi
Gözün aydın canım hayırlısıyla kucağına almayi da nasip etsin insallah allahım valla sipalarin ne zaman geleceği belli olmuyor hayirlisiyla gelsinler :) :)

benim de benzeri olmuştu 21 gün önce gittikçe azalıp bitti bir haftadır olmadı leke. doktora gitsen de yat dinlen der, uzan hep yorulma. pazartesi öğrenirsin bebeğin durumunu. ama bildiğim düşecek olursa düşerdi.
bide düşük olsaa sancım olurdu yanı dımı ?? bıde akmıyo kan kulotuma. ben peceteye sılınce ıcını ole gelıyo.... :(

Kızlar günaydın çok mutsuzum
Yaklaşık 10 gün arayla dün ilişki oldu eşimle ve hemen sonrasında leke gördüm. Sanırım meniden dolayı yayıldı kan. Çok korktum sonra lavaboya gitti yine meniyle geldi. Dün ped taktım bu sabah bişey yok Allahtan. Ağrım da yok ve ilişkide hiç de zorlanmadım. Neden böyle oldu :( benzer durumu yaşayanlar varmı

Aa kızlar şimdi okudum hamilelik takvimimden. Dün adet günümdü. Ondan olabilir mi acaba

bide düşük olsaa sancım olurdu yanı dımı ?? bıde akmıyo kan kulotuma. ben peceteye sılınce ıcını ole gelıyo.... :KK43:
Düşük olsa çok kanarmış canım benzer durumu bende yaşadım dün gece ama ya belirtisiyse ya riskteyse diye korkuyorum. Ne güzel gidiyorduk sorunsuz :(

Düşük olsa çok kanarmış canım benzer durumu bende yaşadım dün gece ama ya belirtisiyse ya riskteyse diye korkuyorum. Ne güzel gidiyorduk sorunsuz :KK43:
aynen canım yaa :( offf...... ilişkiye falanda gırmedık kac gundur... esım nobete gıttı carsamba gunu gelecek ozamana kadar bekleyemem belkı yarın gıderım.. belkı onlem alınır.. ya da onemsız bıseydır herkeste olan bıseydır ama yanı gebelıkte kanama pekte hos bısey degıl dıye bılıorum :( korktumm yaa ıcıme ates dustu uyuyamadm hıc..

Canım ben ara verdim düşükken sonra, iki ay önce düşünmeye başladık doktor yumurtaliklarinda biraz tembellik olmuş dedi ama iki ay bekleyecek çatlama iğnesi falan uygulamayacam dedi ilk ay olmadı işte bu ay olmuş. Folik asit kullandım iki ay kan testi de pozitif çıkınca ilaç verdi 3 tane. Progestan, elevit ve coraspin. Şimdi de kese ve bebek göründü ama hafif kanamalı alan var dedi iğne verdi kalcadan 3 tane. Haftada bir. Sen ne yaptın ekstra bişey yapıyomusun canım ??

Ayy beraber uzulmustuk beraber seviniriz insallahhhhhh :KK68:

Ayy insallah canim ya.. Ben de pihtilasma cikti o yuzden igne kullaniyorum.. Progestan falan da kullaniyorum.. Bi suru ilac yani. napalim bebisler iyi olsun da insallah..

Gözün aydın canım hayırlısıyla kucağına almayi da nasip etsin insallah allahım valla sipalarin ne zaman geleceği belli olmuyor hayirlisiyla gelsinler :) :)
amin canm inşallah benm oğlumda doktor 20 eylül demişti ama 1 eyllde oldu 20 gün erken bakalım bunda nasıl olcak

KIZLAAAARR BİŞEY SORACAMM 8. HAFTAMA GIRICEM KONTROLUME 5 GUN VAR DAHA ... OOOFFFFF... AMA DUN AKSAM KOYU RENK BI LEKELENMEM OLDU.. PECETEYI ICERI DOGRU SOKTUM AZICIK BISEY KAN GELDI PEÇETEYE.. ANNEME GOSTERDIM O DA KORKTU... ANNEM 5 TANE DUSUK YAPMIS CUNKU... DÜŞÜK BAŞLANGICI OLABILIR MI ???? :KK43::KK43: ALLAHHIIMM ... SABAH TEKRAR BAKTIM YINE KOYU KAHVERENGI PEÇETEYE SURULUYO BIRAZ ICINE DOGRU SILINCE VAJINAMDAN.. AMA KULOTUMA AKMADI.. AĞRIM SIZIMDA YOK... MIDE BULANTIM OLUYORDU SABAHLARI BU SABAH OLMADI.. :KK43::KK43: DOKTORA DA GIDEMEM BU GUN NEYAPMALIYIM ?
Canim bende de oldu dün nöbetçi kadın doğumcu buldum iğne verdi yatıyorum ihmal etmeyin

canm ihmal etme gidebiliyosan yarın doktora git kötü birşey olacağını zannetmiyorum ama tedbirini almak lazım belki ilaç iğne falan verir ben hiç hamileliklerimde yaşamadım kanamayı sadece fazla akıntı oluyo oda hamilelik belirtisi ilk aylarda oluyo o yüzden bişey diyemiyorum çevremde var böyle olan yerleşme kanaması diyorlar doktora bile gitmiyorlar

Back