• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
meraba kızlar geldik doktordan bebeği gördük canlı sağlıklı dedi doktor kalp atışıda vardı ama cihaz sesi dışarı çıkarmıyomuş duyamadık biz bayramdan sonra gel dedi tahlillerimi geçen hafta yapmıştık sonucu da gösterdim herşey yolunda 6 haftalık dedi ama doğum mayısta değil son tarih 24 nisan dedi

Doktor vermedi verse içecektim ben nefes alamıyorum artık çünkü. Hayalet gibiyim yatıyorum ve öğürüyorum sürekli :KK61:

Cuma kendi doktoruma gidicem inş o ilaç verir. Arkadaşım doktor, kendisi hamileyken metpamid -adını yanlış yazmadıysam- ve gaviscon içmiş. Sorun olamaz dedi ama gene de güvenemedim.

Çalışanlar nasıl dayanıyorsunuz ya, bu hafta artık okul da tam gaz başlar. Ders programım da kötü olmuş tam bunalımdayım anlıycanız :KK61:
Selam canım:KK54:

Oh darısı başıma canım çok sevindim:KK51:

Maşallah canım, Pazartesi aynı duyguları bende ysarim inş Rabbimin izniyle, bulantı bendede çok var çok fenayim ama acaba ilaca yuklenmesem mi diyorum? Zaten vitamin alıyorum bide progestan bide 3 günde iğne, fazlamı olurki:KK17:

Yesin onu teyzesiiiiiiii:KK46:

Al benden de o kadar ya of:KK61:

Çok sıkıcı bir gün ya...
Al benden de o kadar, vakit gecmiyoro_O

meraba kızlar geldik doktordan bebeği gördük canlı sağlıklı dedi doktor kalp atışıda vardı ama cihaz sesi dışarı çıkarmıyomuş duyamadık biz bayramdan sonra gel dedi tahlillerimi geçen hafta yapmıştık sonucu da gösterdim herşey yolunda 6 haftalık dedi ama doğum mayısta değil son tarih 24 nisan dedi
Hadi bakalım çok sevindim senin için canım:KK49:
Doktor vermedi verse içecektim ben nefes alamıyorum artık çünkü. Hayalet gibiyim yatıyorum ve öğürüyorum sürekli :KK61:

Cuma kendi doktoruma gidicem inş o ilaç verir. Arkadaşım doktor, kendisi hamileyken metpamid -adını yanlış yazmadıysam- ve gaviscon içmiş. Sorun olamaz dedi ama gene de güvenemedim.

Çalışanlar nasıl dayanıyorsunuz ya, bu hafta artık okul da tam gaz başlar. Ders programım da kötü olmuş tam bunalımdayım anlıycanız :KK61:
Mide bulantısı insanı mahfediyor, bide afedersin ben çıkaramiyorum, garip garip kokular geliyor sanki burnuma, yaşam yatamiyorum yediklerim ağzıma geliyor, allahtan çalışmyorum ve Baskà evde çocuk yok, anca biraz is yptim attım kendimi koltuga:KK43:

gözün aydın canım inş. sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün:KK36:
Darısı henüz göremeyenlere:KK51:

Yaş 30 sat 4 ağustos BDT 11 mayıs şehir İzmir listeye eklenmek istiyorum bu arada umarım bulantılarımız çabuk geçer 2 gündür bende çok fenayım
Sorun devam ediyorum düzeldiği anda ekliycem ;) inşallah çabuk geçer bulantılar yüzünden konuşamıyorum bile...

Canım benim allah yardimcin olsun var var benim kuzenim suan 34. Haftasında allahım izniyle az kaldı aynen istirahat ile tamamladı sayılır içini ferah tut canım günler hiç geçmicek gibi geliyor ama bi bakmisiz bitmiş bile :)

Inşallah canım inşallah yaaa.. bu asamada onemli olan dis veya bos gebelik olmamasiydi cok sukur olmadi da. Surekli istirahat etsem ne olur ki, hayirlisiysa olur zaten istirahat halinde de dusuk olursa artik hayirlisi boyleymis diyecem artik :110:bugün herkes güzel haberler almış inanin okudukça öyle mutlu oluyorum ki çünkü nasıl ağır stres altındayiz ve iyi haberlere nasıl ihtiyacimiz var çok iyi biliyorum ...:KK51:

Masallah bir sürü güzel haber var.. Bi haber de benden.. Biz de dun doktordaydik ve bebisimizi gorduk.. Daha dogrusu doktor gordu biz gorur gibi olduk.. O kadar minik ki..

Hukukçu, biz seninle aynı dönemde düşük yaptık yılbaşına yakın ben o Şifremi hatırlayamadıgim için başka bir kayıt yaptım gokce 353 idi. Şimdi aynı tarihlerde tekrar hamileliğiz eskisi hiç hatirlatmak istemem ama senin adına da çok sevindim canım.. ve sende görmüssun bebisini benimki de minicikti 2 nokta halinde.. benim bi dahaki randevu 3 ekim bakalım inşallah iyi olur her şey :KK68:

Hukukçu, biz seninle aynı dönemde düşük yaptık yılbaşına yakın ben o Şifremi hatırlayamadıgim için başka bir kayıt yaptım gokce 353 idi. Şimdi aynı tarihlerde tekrar hamileliğiz eskisi hiç hatirlatmak istemem ama senin adına da çok sevindim canım.. ve sende görmüssun bebisini benimki de minicikti 2 nokta halinde.. benim bi dahaki randevu 3 ekim bakalım inşallah iyi olur her şey :KK68:

evet canim ben tam yilbasinda dusuk yapmistim.. Ondan sonra bir dusuk daha yaptim..:( insallah bu sefer saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza.. Sen ne yaptin bi tedavi falan uyguluyo musun?..

Selam kızlar nasılsınız :KK25:
Biz sabah hastanedeydik bi kaç test istedi doktor çok şükür iyiyiz, gelir gelmez uyudum uyandığımda da bütün vücudum uyuşmuş gibi oldu sizde de oluyor mu böyle bişey ?

kızlar bu gün çok fenayım ya böyle ağzımda acı bir tat iştahsızlık ve aç kaldığım için fenalaşıyorum zaten kanda şeker düşüklüğü olduğu için normalde de açıkınca elim ayağım titrer şimdi acıktığım zaman daha fena aynı anda hem midem bulanıyor hem fenalaşıyorum kalbim hızlı hızlı çapmaya başlıyor elim ayağım tutmuyor çok kötü bir his yemek yesem bile hemen düzelemiyorum yatıp uzanıyorum kendim gelmek için aranızda bu durumda olan var mı varsa bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz kızımda 8 haftadan 12 haftaya kadar olmuştu yine böyle şimdi erken başladı şimdi çalışıyorum bir de bu halde işe nasıl gidicem bilmiyorum çok kötüyüm ya.

5 çesit ilaç içiyorum gözler cin gibi ama 9 oldummu uykum geliyo aralıksz uyuyorum midesi kötü arkadaslar doktorunuza deseydınız keske ilac veriyolar bu durumda midenizi bos bırakmayın

Selam kızlar nasılsınız :KK25:
Biz sabah hastanedeydik bi kaç test istedi doktor çok şükür iyiyiz, gelir gelmez uyudum uyandığımda da bütün vücudum uyuşmuş gibi oldu sizde de oluyor mu böyle bişey ?
iyi olmanıza sevindim canım...ne testi istedi canım?

evet canim ben tam yilbasinda dusuk yapmistim.. Ondan sonra bir dusuk daha yaptim..:KK43: insallah bu sefer saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza.. Sen ne yaptin bi tedavi falan uyguluyo musun?..

Canım ben ara verdim düşükken sonra, iki ay önce düşünmeye başladık doktor yumurtaliklarinda biraz tembellik olmuş dedi ama iki ay bekleyecek çatlama iğnesi falan uygulamayacam dedi ilk ay olmadı işte bu ay olmuş. Folik asit kullandım iki ay kan testi de pozitif çıkınca ilaç verdi 3 tane. Progestan, elevit ve coraspin. Şimdi de kese ve bebek göründü ama hafif kanamalı alan var dedi iğne verdi kalcadan 3 tane. Haftada bir. Sen ne yaptın ekstra bişey yapıyomusun canım ??

Ayy beraber uzulmustuk beraber seviniriz insallahhhhhh :KK68:

Back