- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım
Oh darısı başıma canım çok sevindim
Maşallah canım, Pazartesi aynı duyguları bende ysarim inş Rabbimin izniyle, bulantı bendede çok var çok fenayim ama acaba ilaca yuklenmesem mi diyorum? Zaten vitamin alıyorum bide progestan bide 3 günde iğne, fazlamı olurki
Yesin onu teyzesiiiiiiii
Al benden de o kadar ya of
Al benden de o kadar, vakit gecmiyorÇok sıkıcı bir gün ya...
Hadi bakalım çok sevindim senin için canımmeraba kızlar geldik doktordan bebeği gördük canlı sağlıklı dedi doktor kalp atışıda vardı ama cihaz sesi dışarı çıkarmıyomuş duyamadık biz bayramdan sonra gel dedi tahlillerimi geçen hafta yapmıştık sonucu da gösterdim herşey yolunda 6 haftalık dedi ama doğum mayısta değil son tarih 24 nisan dedi
Mide bulantısı insanı mahfediyor, bide afedersin ben çıkaramiyorum, garip garip kokular geliyor sanki burnuma, yaşam yatamiyorum yediklerim ağzıma geliyor, allahtan çalışmyorum ve Baskà evde çocuk yok, anca biraz is yptim attım kendimi koltugaDoktor vermedi verse içecektim ben nefes alamıyorum artık çünkü. Hayalet gibiyim yatıyorum ve öğürüyorum sürekli
Cuma kendi doktoruma gidicem inş o ilaç verir. Arkadaşım doktor, kendisi hamileyken metpamid -adını yanlış yazmadıysam- ve gaviscon içmiş. Sorun olamaz dedi ama gene de güvenemedim.
Çalışanlar nasıl dayanıyorsunuz ya, bu hafta artık okul da tam gaz başlar. Ders programım da kötü olmuş tam bunalımdayım anlıycanız
Allah dualarinizi kabul etsin canım inşallah hayırlı haberler olcak gönlünü ferah tut
meraba kızlar geldik doktordan bebeği gördük canlı sağlıklı dedi doktor kalp atışıda vardı ama cihaz sesi dışarı çıkarmıyomuş duyamadık biz bayramdan sonra gel dedi tahlillerimi geçen hafta yapmıştık sonucu da gösterdim herşey yolunda 6 haftalık dedi ama doğum mayısta değil son tarih 24 nisan dedi
Sorun devam ediyorum düzeldiği anda ekliycem inşallah çabuk geçer bulantılar yüzünden konuşamıyorum bile...Yaş 30 sat 4 ağustos BDT 11 mayıs şehir İzmir listeye eklenmek istiyorum bu arada umarım bulantılarımız çabuk geçer 2 gündür bende çok fenayım
Canım benim allah yardimcin olsun var var benim kuzenim suan 34. Haftasında allahım izniyle az kaldı aynen istirahat ile tamamladı sayılır içini ferah tut canım günler hiç geçmicek gibi geliyor ama bi bakmisiz bitmiş bile :)
Masallah bir sürü güzel haber var.. Bi haber de benden.. Biz de dun doktordaydik ve bebisimizi gorduk.. Daha dogrusu doktor gordu biz gorur gibi olduk.. O kadar minik ki..
Hukukçu, biz seninle aynı dönemde düşük yaptık yılbaşına yakın ben o Şifremi hatırlayamadıgim için başka bir kayıt yaptım gokce 353 idi. Şimdi aynı tarihlerde tekrar hamileliğiz eskisi hiç hatirlatmak istemem ama senin adına da çok sevindim canım.. ve sende görmüssun bebisini benimki de minicikti 2 nokta halinde.. benim bi dahaki randevu 3 ekim bakalım inşallah iyi olur her şey
amin canm biran önce görürler umarımgözün aydın canım inş. sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün
Darısı henüz göremeyenlere
iyi olmanıza sevindim canım...ne testi istedi canım?Selam kızlar nasılsınız
Biz sabah hastanedeydik bi kaç test istedi doktor çok şükür iyiyiz, gelir gelmez uyudum uyandığımda da bütün vücudum uyuşmuş gibi oldu sizde de oluyor mu böyle bişey ?
Kan ve idrar testi canım değerlere filan baktı çok şükür herşey normal, teşekkürler canımiyi olmanıza sevindim canım...ne testi istedi canım?
evet canim ben tam yilbasinda dusuk yapmistim.. Ondan sonra bir dusuk daha yaptim.. insallah bu sefer saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza.. Sen ne yaptin bi tedavi falan uyguluyo musun?..
Di mi ama kızımda boyle agrılarım olmazdı. mide bulantım bile azdı. bu sefer daha cok etkilendim hamilelikten.Ağrın Dayanilmaycaak şekilde olmadıkça korkma canım kolaymi içinde yeni bir canli oluşuyor