bak sana bi örnek vereyim....
1.olay:
29 ağustos pıtırcığımız 5hafta 0 günlük kesenin göxükesi gerek özel hastaneye gittik kese gözükmedi boş gebelikten bahsetti moral yerlerde.....
1 eylül pıtrcığımız 5hafta 3 günlük araştırma hastanesimdeyiz... 3 gün önce gözükmeyen kese vardı ya.... 3 gün sonra kese oluşmuş içinde 2,5 mm bebek oluşmuş dr ben kalp atışlarını görüyorum dedi.... bu arada bi ultrason cihazı var son model.... ekranı plazma felan....
2.olay:
5eylül pıtırcığımız 6hafta 0 günlük yine araştırma hastanesindeyiz bebek 5,2 mm olmuş... dr kesenin de bebğinde gelişiminin gayet güzel olduğunu söyledi hatta ultrasonda 6hafta 2 günlük çıktı...
9eylül pıtırcığımız 6 hafta 4günlük acele bi işim olduğu için araştırma hstanesi yerine devlete gittim ultrason cihazının ekranı 37 ekran tüplü tv gibi.... doktor bebeğin 4,5mm olduğunu söyledi yani cumadan salıya bebek 0,7mm küçülmüş (güya)... gelişimi de 1 hafta gerideymiş.....
12 eylülde tekrar araştırma hastanesindeyim salı 4,5mm ölçülen embriyo cuma 11,2 mm çıktı....
ve ben anladım ki ultrason cihazının kalitesi o kadar çok önemli ki.....
farklı doktorların ufaldı büyüdü demesine aldırma kaliteli cihazı olan tek bi dr a git...
umarım yazdıklarım rahatlatır seni....