• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mytwin Mytwin canım tebrikler. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş:KK68:

tabi kişiye göre değişiklik olabilir de bilemiyorum ben sadece benimkine kıyaslayınca öyle dedim seni sevdirmiş olmayayım. Sadece fikrimi ve kendi değerimi söyledim. Sonra benim yüzümden hayal kırıklığına uğrarsan üzülürüm. Hayırlısı olsun diyelim:KK47:
Devlet hastanesine mi gidiyorsun genelde orda dr odasında ultrason cihazı olmuyor? :KK24:
:110:yok ben zaten pek istemiyorum, hayirlisi . Devlet sayilir, ama byranin en iyi hastanesi, baya da pahali :)

Arkadaşlar benim gebeliğim kimyasal gebelikmiş :KK43: sabah kanamam başladı... Hayırlısı, en azından hamile kalabildiğimi gördüm diye teselli ediyorum kendimi :KK43:
Çok uzuldum canım. Ama kimyasal gebeligin hemen sonrası bebek derler. İnsaallah saglıklı bir bebiş geliyordur. Zaten sen kendini teselli etcek seyi bulmussun.

Mytwin Mytwin canim hayirli olsun .ne guzel bir mutluluktur,Allah saglikla tamamlatsin..

kalp atisi duyan tum anneleri de tebrik ediyorum. Bnm randevum haftaya ama gitsem mi ki cok merak ediyorum

Canım yaa çok üzüldümm Rabbim en kısa zamanda tekrar nasib eder inşallah kesin kanama mı yoksa garklı bişey olabilir tahlil yaptın mı tekrar bhcg
bu sabah kanamam başladı yoğun olarak, acilen gittik beta hcg istedi 4 e düşmüş canım :(

bu sabah kanamam başladı yoğun olarak, acilen gittik beta hcg istedi 4 e düşmüş canım :KK43:
Geçmiş olsun canım hayırlısı böyleymiş ne diyceğimi bilemiyorum ama Rabbime sığın bol bol dua et inşallah en yakın zamanda sağlıklı bebeğin olur sağlıkla hayırla alırsın kucağına...

Mytwin Mytwin canim hayirli olsun .ne guzel bir mutluluktur,Allah saglikla tamamlatsin..

kalp atisi duyan tum anneleri de tebrik ediyorum. Bnm randevum haftaya ama gitsem mi ki cok merak ediyorum
Amin canım çok teşekkür ederim hepimize sağlıkla tamamlatsın Rabbim bu 9 ayı :)

Iyi akşamlar kızlar İbrahim saraçoğlunu seyrettim bugün hamilelik de amniyo sıvısı azalan kadınlar sabah akşam havuç suyu içsinler Allah'ın izniyle sıvıları tabi bebeğin içinde bulunan su artar Dr.bile şaşırır ne yaptın sen diye aklınızın bir köşesinde bulunsun

canım hiç üzülme geçen ay bende kimyasal gebelik geçirdim betahcg 52 çıkmıştı bu ay hamile kaldım hayırlısı olur inşallah.
inş canım benimki de sen gibi olur.. kanamam başlayınca çok üzüldüm ağladım ama sonrasında mantıklı düşününce rahatladım biraz, doktorda senn gibi dedi, bidaha ki ay kalırsın da görüşürüz inş felan deyince daha da rahatladım

Kızlar güzel anneler herkese iyi akşamlar, bugün topige ugrayamadim ama aklım sizdeydi, gelin çayı vardı oraya gittim malum Arnavut adetleri:KK45:
Başıma gelenleri anlatayım, 3 tane milfoyden börek yedim ay meğer maydanozluymus, maydanoz zararlı ya ay bir Tribe girdim kaynanam diyoyapma kızım etme kızım o kadardan olmaz bişey korkma kizim:KK17::KK54: hahaha neyse siz naptiniz bizim bugün 6. Haftamiz bitti:nazar::KK46:

doktora gittik bebeğin ayak kol çıkıntıları belli oluyor çok şükür sağlıklı. ama kanama alanım devam ediyor hala mevcut :(

Hadi gecmis olsun cnm korkma kanama cogu gebelikte oluyor eltim 3gebeligindede sakir sakir adet gordu
Bende buyuk oğlumda 13.haftada bayagi bildiğin adet gorur gibi kanama yasadim evet her zaman hayra yorulmaz ama kanama gebelikte sik gorulur oldu birde doktorum bana acik renkse kork ama kirli koyu renkli ise korkma demisti

SAT 18 ağustos
15 eylül BHCG 183.0
18 eylül bhcg 468.1
Değerler normal mi sizce :KK51:

Slm kızlar
Girmeye firsatim olmadı bazıları yazdığım süt ile ilgili yazmışlar. Kızlar ben yurtdışında kalıyorum ve burda araştırmalara göre çok süt içen hamile kadının bebeği daha büyük yani kemikli doguyormus. Burdaki doktorlar da ilk sordukları soru "süt istiyormusun? Yani demem şu ki hiç bisi yiyemezseniz bile süt için. Burdaki bir çoğu günde iki litre bile içiyorlar. Süt içmenin zararı değil yararı vardır
Not: yağlı sütten kacinin yağsız süt tercihniz olsun. ;)

Kızlar beş haftalik hamileyim kasık ağrısı vardı geçince korkmaya başladım ya çok evhamli oldum doktora gitmedim daha hic aradım bugün haftaya gel dedi

Kızlar güzel anneler herkese iyi akşamlar, bugün topige ugrayamadim ama aklım sizdeydi, gelin çayı vardı oraya gittim malum Arnavut adetleri:KK45:
Başıma gelenleri anlatayım, 3 tane milfoyden börek yedim ay meğer maydanozluymus, maydanoz zararlı ya ay bir Tribe girdim kaynanam diyoyapma kızım etme kızım o kadardan olmaz bişey korkma kizim:KK17::KK54: hahaha neyse siz naptiniz bizim bugün 6. Haftamiz bitti:nazar::KK46:
Kadını da panik yapmışsın canım:KK45:bende doktorun aradım haftaya gel garanti olsun dedi diken üstündeyim ya ağrı olsa korkuyorum olmasa korkuyorum ya

Back