- 5 Eylül 2010
- 1.019
- 257
- 148
- 31
Yok be güzelim onlar normal bebeğin yerlesiyo korkmaDeğer düştü mu diye bile korkuyorum yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok be güzelim onlar normal bebeğin yerlesiyo korkmaDeğer düştü mu diye bile korkuyorum yani
Sen ve bebegin den kiymetlimi sallaaaaakızlar kasık agrısından bahsetmıssınız bugun acık ıs yaptım bnm kasıklar bel öldürdü zaten agrıyorduda bugun cok arttı yemek yaparkende cok ayakta kaldım iyice arttı esım gelınce hemen masaj yaptırdım ama bana mısın demedı sımdı cocuklarıuyuttum bende dınlenıyorum işim de var ama yapmayacagım napıyım yarın bakarım artık!
cnm mecburen sallıycam cunku agrım cok 2 cocukla zor oluyor ama napalım. kızlar ben hıc bır seye zorlayamıyorum evi süpüremiyorum sanki zorlayınca göbeğimden birşey cekiyor napıcam deli olucamSen ve bebegin den kiymetlimi sallaaaaa
Yapma ayda bir kadın cagircnm mecburen sallıycam cunku agrım cok 2 cocukla zor oluyor ama napalım. kızlar ben hıc bır seye zorlayamıyorum evi süpüremiyorum sanki zorlayınca göbeğimden birşey cekiyor napıcam deli olucam
Canim ben hiç bi iş yapmıyorum inan gündüz okulda yoruluyorm zaten sende dikkat et kendineHemen pazartesi olsun da Rabbimin izniyle yavrumun kalp atışlarını duyayim rahatlıyim,3 ayi atlatsak bide uuf her hareketimde her yedigimde korkmak (bugünkü borekteki maydanoz gibi) amma zorrrrrrr
Güzelim ediyorum da ben galiba çok evhamliyim her hareketimden korkar oldumCanim ben hiç bi iş yapmıyorum inan gündüz okulda yoruluyorm zaten sende dikkat et kendine
Burdayiz bacim iyi işte uğraşıyorum kendimle, senziyaretci cok (17kişiyiz) ama yazan yok bacılar naber nasılsınız?
ziyaretci cok (17kişiyiz) ama yazan yok bacılar naber nasılsınız?
Anladim canim tamam o zamanedacım evim küçük eşimde yardım ediyor sagolsun, kadınada gerek yok gibi sadece mutfağı temızlemeye cagırım kadını gerisinide ağır ağır yaparım artık
yok cnm o öle bi gecede değişecek birsey degil sen günündesin demekki evham yapma Yarına hayırlı öı haberlerini bekliyoruzBenim yarin 3te randevum var.. Cumartesiydi ama yarina aldirdim.. Cokkk korkuyorum.. Bi de bu aksam belirtilerim birden kesildi.. Yorgunluk bulanti falan.. Simdi de buna korkuyorum.. Nolur dua edin..
CANIM hemen korkma, her an biyerin agriycak değil ya, kötü birsey olsaydı o beli ederdi bi şekilde duani et bak yavrun seninle bol bol ya musavvir deBenim yarin 3te randevum var.. Cumartesiydi ama yarina aldirdim.. Cokkk korkuyorum.. Bi de bu aksam belirtilerim birden kesildi.. Yorgunluk bulanti falan.. Simdi de buna korkuyorum.. Nolur dua edin..
bu sabah kanamam başladı yoğun olarak, acilen gittik beta hcg istedi 4 e düşmüş canım
Kızlar beş haftalik hamileyim kasık ağrısı vardı geçince korkmaya başladım ya çok evhamli oldum doktora gitmedim daha hic aradım bugün haftaya gel dedi
Canim bende beşinci haftadayim bulantı falan başlamadı sende varmı bulantıyok cnm o öle bi gecede değişecek birsey degil sen günündesin demekki evham yapma Yarına hayırlı öı haberlerini bekliyoruz
Ay canım bende öyle ya çok korkuyorum ağrı kesildi arada bi kasık ağrısı girip çıkıyor doktora gittin mi hiç ben haftaya salı gidiyorum çok korkuyorum amaCanım benim Rabbim daha sağlıklısını nasib etsin inşallah önümüzdeki ay güzel haberler gelir yada en hayırlı en yakın zamanda
Canım benimde öyle ağrı vardı benimde kesildi inşallah normal şeylerdir bunlar düşünmekten tadını çıkaramıyorum hamileliğin
Bak şimdi aklıma maydanoz geldiKorkmayin kızlar kimisinde bulantı geç olur kimisinde hiç olmaz kimisi kasık ağrısı çeker kiminin göğsü sizler, kendinizi dinlemeyim (diyene de bak)