• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar kasık agrısından bahsetmıssınız bugun acık ıs yaptım bnm kasıklar bel öldürdü zaten agrıyorduda bugun cok arttı yemek yaparkende cok ayakta kaldım iyice arttı esım gelınce hemen masaj yaptırdım ama bana mısın demedı sımdı cocuklarıuyuttum bende dınlenıyorum işim de var ama yapmayacagım napıyım yarın bakarım artık!

Hemen pazartesi olsun da Rabbimin izniyle yavrumun kalp atışlarını duyayim rahatlıyim,3 ayi atlatsak bide uuf her hareketimde her yedigimde korkmak (bugünkü borekteki maydanoz gibi) amma zorrrrrrr

kızlar kasık agrısından bahsetmıssınız bugun acık ıs yaptım bnm kasıklar bel öldürdü zaten agrıyorduda bugun cok arttı yemek yaparkende cok ayakta kaldım iyice arttı esım gelınce hemen masaj yaptırdım ama bana mısın demedı sımdı cocuklarıuyuttum bende dınlenıyorum işim de var ama yapmayacagım napıyım yarın bakarım artık!
Sen ve bebegin den kiymetlimi sallaaaaa

Hemen pazartesi olsun da Rabbimin izniyle yavrumun kalp atışlarını duyayim rahatlıyim,3 ayi atlatsak bide uuf her hareketimde her yedigimde korkmak (bugünkü borekteki maydanoz gibi) amma zorrrrrrr
Canim ben hiç bi iş yapmıyorum inan gündüz okulda yoruluyorm zaten sende dikkat et kendine

edacım evim küçük eşimde yardım ediyor sagolsun, kadınada gerek yok gibi sadece mutfağı temızlemeye cagırım kadını gerisinide ağır ağır yaparım artık

ziyaretci cok (17kişiyiz) ama yazan yok bacılar naber nasılsınız?

Benim yarin 3te randevum var.. Cumartesiydi ama yarina aldirdim.. Cokkk korkuyorum.. Bi de bu aksam belirtilerim birden kesildi.. Yorgunluk bulanti falan.. Simdi de buna korkuyorum.. Nolur dua edin..

Benim yarin 3te randevum var.. Cumartesiydi ama yarina aldirdim.. Cokkk korkuyorum.. Bi de bu aksam belirtilerim birden kesildi.. Yorgunluk bulanti falan.. Simdi de buna korkuyorum.. Nolur dua edin..
yok cnm o öle bi gecede değişecek birsey degil sen günündesin demekki evham yapma Yarına hayırlı öı haberlerini bekliyoruz

CANIM hemen korkma, her an biyerin agriycak değil ya, kötü birsey olsaydı o beli ederdi bi şekilde duani et bak yavrun seninle bol bol ya musavvir de

bu sabah kanamam başladı yoğun olarak, acilen gittik beta hcg istedi 4 e düşmüş canım :KK43:

Canım benim Rabbim daha sağlıklısını nasib etsin inşallah önümüzdeki ay güzel haberler gelir yada en hayırlı en yakın zamanda

Kızlar beş haftalik hamileyim kasık ağrısı vardı geçince korkmaya başladım ya çok evhamli oldum doktora gitmedim daha hic aradım bugün haftaya gel dedi

Canım benimde öyle ağrı vardı benimde kesildi inşallah normal şeylerdir bunlar düşünmekten tadını çıkaramıyorum hamileliğin :(

Canım benim Rabbim daha sağlıklısını nasib etsin inşallah önümüzdeki ay güzel haberler gelir yada en hayırlı en yakın zamanda

Canım benimde öyle ağrı vardı benimde kesildi inşallah normal şeylerdir bunlar düşünmekten tadını çıkaramıyorum hamileliğin :KK43:
Ay canım bende öyle ya çok korkuyorum ağrı kesildi arada bi kasık ağrısı girip çıkıyor doktora gittin mi hiç ben haftaya salı gidiyorum çok korkuyorum ama

Korkmayin kızlar kimisinde bulantı geç olur kimisinde hiç olmaz kimisi kasık ağrısı çeker kiminin göğsü sizler, kendinizi dinlemeyim (diyene de bak)

Back