2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim keseyi gördük ama şekli ovaldi doktor bebek gidebilir dedi.Durumu benim gibi olanlar var mı.Bu arada belimde çok ağrıyor
Hiç bilmiyorum canım ama dua et allah büyük nelere kadir kötü düşünme bol bol istirahat et bence

Canım hayırlı olsun bebeğin.Bende bugün doktora gittim benim kesede seninki gibi uzundu doktor gidebilir dedi.İlerleyen zamanlarda belli olur dedi.Bizdede kan uyuşmazlığı var iğne için erken değilmi.

Şükür kavuşturuna doğum tarihimi aynı gözüküyor büyük ihtimal Allah nasip ederse Nisan'ın sonu olur doğumlar kızım sezaryanla oldu normal doğum tarihinden11 gün önce aldı Dr
Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin canım inş. Benim kızımda 2 hfta önce doğmuştu normal doğumla

2.kere anne olacaklar varmı aranızda
ben de varım.. 2014 mayıs annesıyım.. ılk bebegım tup bebek sorunlu bır hamılelık gecırdım süreklı kanamam oldu altı bucuk ay sürdü hep yattım. bebegımı sagsalım kucagıma aldım. zaten cocugumuz olmuyor dusuncesıyle korunmadık ve kendılıgınden hamıle kaldım.. cok mutluyum ınsallah bu bebegımı de sagsalım kucagıma alırım. herkesın hamılelıgı sorunusz gecsın kendınızı fazla uzneyın ben gecen yıl cok yıprattım kendımı her dr bu bebek duser dedı ama rabbım ıstedıkten sonra hersey oluyor

Kızlar madem 3. Bekleyenlerde var bişey sorucam sizlere. Ikinci çocuğu beklerken sanki birinci kadar sevemiycekmissiniz gibi geliyormuydu size de. Birde iline haksızlık olacakmış gibi geliyor bana garip bir duygu gerçi düşük tehlikem var ama düşük tehlikesi ni düşünmeyince bu sorular geliyor aklıma :)

Dr. Hangi vitaminleri kullanmanızı tavsiye etti kızlar balık yağı falan kullanan var mu kilo yapıyor mu acaba

Çok değişik duygular içindeyim sanki ikisine yetemicem oğlumu daha mı çok severim acaba bir sürü şey şu an mesela oğlum ağladığı zaman daha sabirliyim ve onla daha çok çok çok oynuyorum :)

Biri 5 yaşında diğeri 20 aylık canım ya sizin
Oooo ben buyutmusum cnm sana göre bnm buyuk 8 kucuk 5.5 yasinda ALLAH BAGISLASIN CNM SENIN BI KIZ BI OgLAN ANLADIGIM KADARIYLA
aslinda evet oluyor ama o karnında buyudukce oynadikca azalıyor hele dogunca sanki yine ilk mis gibi oluyor ornegin ben kucuk oğlumda sabaha kadar uyuyamamis onu seyretmistim ilk oglum eşimin ailesi tarafından cok sevilen el ustunde tutulan bi torundu kayinbiraderlerim kardesi olunca biz aliyi kimseye degismeyiz ikinciyi bu kadar sevemeyiz dedilerdi ama kucugum ole sevdirdi ki kendini amcalari simdi gunluk arayip rapor alıyorlar

2.kere anne olacaklar varmı aranızda
benim de 2. Bebegim olcak kismetse. 2 yasinda bi kizim var.

bugun de giremedim, son 2-3 sayfaya baktim, skintisi olanlara Rabbim ferahlik versin insaallah. Gecen bir haber okumustum, dis gebelikle dogum yapan bir kadin. Bebek rahime gitmeden tuplerin sonunda mi ne buyuyor, doktorlsr farketmiyor, ve sapasaglam bir kizi oluyor. Dunyada cok azmis boylesi. O yuzden morallerimizi yuksek tutalim. Rabbim isterse her seye ragmen kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Hayirlo geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…