2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
arkadaşlar merhaba, bu konuyu görmeden eylülde hamiş kalanlar diye bi konu açmıştım bende :) şuan tahmini doğum 30 mayıs görünüyor, yani ucundan da olsa bu gruba katılmış oldum :) sadece tahlilde çıktı benimki, ama daha ultrasonla bakılmadı, 1 hafta sonra gidicem inş Allah tamamına erdirir de mutluluğumuz yarım kalmaz... beni de eklermisiniz??

Hoşgeldin canım hayırlı ugurlu olsun

AA ben girmicem vallahi kimse ciddiye alıp da konuşmuyor benimle alınganlığım tam da üstümde zaten

AA ben girmicem vallahi kimse ciddiye alıp da konuşmuyor benimle alınganlığım tam da üstümde zaten
Ayyyy bi ara bende öyleydim tatlım :) ben oğluma ders calistiriyorum da arada hı bakıyorum okuyorum cevap yazmadan çıkıyorum. .. Sonradan yazarım diye :) ikinci kez anne olucam allahim nasip ederse :)

iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim keseyi gördük ama şekli ovaldi doktor bebek gidebilir dedi.Durumu benim gibi olanlar var mı.Bu arada belimde çok ağrıyor

iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim keseyi gördük ama şekli ovaldi doktor bebek gidebilir dedi.Durumu benim gibi olanlar var mı.Bu arada belimde çok ağrıyor
Bu konuda bir bilgim yok tatlım. Yanlış yönlendirmek istemem ama Alyans şeklinde olması gerektiğini biliyorum. E seninde oval aynı şekilde. Ben mi yanlış biliyorum? Bilen arkadaşlar var ise ...

Bu konuda bir bilgim yok tatlım. Yanlış yönlendirmek istemem ama Alyans şeklinde olması gerektiğini biliyorum. E seninde oval aynı şekilde. Ben mi yanlış biliyorum? Bilen arkadaşlar var ise ...
Yuvarlak değil canım uzundu yatay bir şekildeydi

:) benim 2 bebeğim olacak canım nasipse
Şükür kavuşturuna doğum tarihimi aynı gözüküyor büyük ihtimal Allah nasip ederse Nisan'ın sonu olur doğumlar kızım sezaryanla oldu normal doğum tarihinden11 gün önce aldı Dr

Ayyyy bi ara bende öyleydim tatlım :) ben oğluma ders calistiriyorum da arada hı bakıyorum okuyorum cevap yazmadan çıkıyorum. .. Sonradan yazarım diye :) ikinci kez anne olucam allahim nasip ederse :)
Hayırlısı olsun tatlım bilgi alışverişi yapalım istiyorum bir sürü üye çevrimini cevap yazan yok kaç yaşında oğlun

canım endişelenme lütfen... sağlıklıdır...
rabbim dilerse dikdörtgen keseye bile can üfler...
bennde ara ara kaamsarlığa düşüyorumm ama sonra diyorum alacak nefesi varsa gerisi boş....
Mutlaka öyle zaten ama işte aklıma gelince üzülüyorum.Sen keseyi bebeği ne zaman gördün canım

Amin canım inşallah ben de oğlum da inanılmaz baş ağrıları çektim şimdilik bişi yok inşallah olmaz vala naparim o zaman bilmiyorum benim tatlı canavarimla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…