• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Net konusmadi canim acikcasi kalp atislarini duyana kadar dedi tedbir bi nevi. Kasik agrilarim iliskiden once oluyodu farkli bi durum yok acikcasi.. Aaa yuh 5 kez :)
O zaman bişey olmaz. Ama dediğim gibi tedbiri elden bırakmamak gerekli.

Valla 5 kez dedi eşim bile beni Abaza sandı galiba diye utandı. Ayyyy çok güldüm ama :)

Ayy inşallahh canım yaa yükselir inşallahh beni rahatlattın inanki iyiki varsınız Bende 3,5 senelik evliyim evlendiğimden beri bekliyorum bebişimi ilk defa gebe kaldım sonuda hepimizin ki güzel olur inşallahh
insAllah canim benim. .sen rahat ol kafan rahat olsun gerisi Rabbimin takdiri..

Ay canimsin at stresini at at

Ben 5 buçuk hftada gördüm

Kasiklarinda ağrı olmasi normal, Dayanilmaycaak kadar olursa sknti cnm

Normal biliyorum o yuzden sukuurr :)

O zaman bişey olmaz. Ama dediğim gibi tedbiri elden bırakmamak gerekli.

Valla 5 kez dedi eşim bile beni Abaza sandı galiba diye utandı. Ayyyy çok güldüm ama :)
Oyle tabi :) Ahahaaa ay cok guldum ya :KK53:

Iyi akşamlar kızlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz benim Dr.şimdilik folicplus verdi 3 tane günde

2 gündür bulantım oluyordu sabahları bu sabah yataktan kalkmadan tuzlu haşlanmış patates yedim hiç bulantım olmadı bugün yarında yatağın başına leblebi koycam hiç kalmadan yicem bakalım oda aynı tesiri göstercekmi kızımda canım birşey istemiyordu tatlı yiyordum tiksinmiyordum şimdikinde tatlıyı görmek istemiyorum ekşi turşu şalgam suyu tuhaf tuhaf istekler yok aşerme gibi bir şey diyordum allahım öyle olmaz böyle olur dedi:-)

selam kızlar netim bağlandı çok şükür...
nasılsınız bakalım....
maşallah ne çok yazmışsınız....
okuyamadım hepsini umarım herşey yolundadır..

Alababam , ege85, edatuccar sagolun arkadaslar iyim yada iyi sayilirirm benim migren atakları basladi ogullarimda aksam tutarda bunda saat 12=1 gibi basliyor butun otelden sonra iptal bnm kafa
Bundan sonra sabah uyanır uyanmak yemeğimi pişiricem yoksa ac kaliyoruz bugun kaaaaahvaltilikla gecistirecegiz mesela .
Sohbetleriniz cok Hos kalabalik olduğumuzdan takibi zor birde telefonum bozuldu PC de benim elime pek geçmiyor o yuzden kopuk kopuk yazıyorum bi varım bi yokum
OFF OFF 8 Haftaliklari gorunce bana afakanlar basiyo biz daha 5 İ bitiremedik neyse saglik olsun hayirlisi olsun
Cinsiyetimizi cok ama cok merak ediyorum bekliyorum annem yada esim ben bi ruya gorsek yani kesin olmaz ama bi fikir verir belirtileri surekli takip ediyorum bi fikir verir diye
Neyse Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin Allah dostlarına evlat olsunlar insallah

Alababam , ege85, edatuccar sagolun arkadaslar iyim yada iyi sayilirirm benim migren atakları basladi ogullarimda aksam tutarda bunda saat 12=1 gibi basliyor butun otelden sonra iptal bnm kafa
Bundan sonra sabah uyanır uyanmak yemeğimi pişiricem yoksa ac kaliyoruz bugun kaaaaahvaltilikla gecistirecegiz mesela .
Sohbetleriniz cok Hos kalabalik olduğumuzdan takibi zor birde telefonum bozuldu PC de benim elime pek geçmiyor o yuzden kopuk kopuk yazıyorum bi varım bi yokum
OFF OFF 8 Haftaliklari gorunce bana afakanlar basiyo biz daha 5 İ bitiremedik neyse saglik olsun hayirlisi olsun
Cinsiyetimizi cok ama cok merak ediyorum bekliyorum annem yada esim ben bi ruya gorsek yani kesin olmaz ama bi fikir verir belirtileri surekli takip ediyorum bi fikir verir diye
Neyse Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin Allah dostlarına evlat olsunlar insallah
Iyi dileklerin için cook sagol canım benim hoşgeldin tekrardan, o günler de gelecek dualar edelimmm

kızlar bişey soracam ya kafama takldı şimdi sat tan hesaplayınca ben 9 haftalık hamileyim ama adetim 10 gün geçti sonra kanda belli oldu geç döllenmiş hatta adetten 1 gün önce olduğunu düşünüyorum bende düzensizlik vardı ilk hcg 47.11 bir gün sonra 63 tü 1 hafta sonra dokyora gittim 1600 olmuş ama kese görönmedi 10 gün sonra gel dedi geçen cumartesi gittim kese göründü 5 haftalık dedi ama bebek te yok kalp atışı da yoktu pazartesi bidaha gidecez benim kafama takılan kalp atışı olmasada bebek görünmezmi dış gebelikmi acaba kızlar cevap nolur 5 haftalık bebeği gören varmı

kızlar acil bi soru....
afedersiniz ama büyük abdesti çıkarmak için ıkınmak bebeğe zarar verir mi???

kızlar bişey soracam ya kafama takldı şimdi sat tan hesaplayınca ben 9 haftalık hamileyim ama adetim 10 gün geçti sonra kanda belli oldu geç döllenmiş hatta adetten 1 gün önce olduğunu düşünüyorum bende düzensizlik vardı ilk hcg 47.11 bir gün sonra 63 tü 1 hafta sonra dokyora gittim 1600 olmuş ama kese görönmedi 10 gün sonra gel dedi geçen cumartesi gittim kese göründü 5 haftalık dedi ama bebek te yok kalp atışı da yoktu pazartesi bidaha gidecez benim kafama takılan kalp atışı olmasada bebek görünmezmi dış gebelikmi acaba kızlar cevap nolur 5 haftalık bebeği gören varmı
canımmm haftaya takılma cihazdan cihaza değişiyor...
ben 5+0 da bi hastaneye gittim keseye benzer bişi var dedi...
5+3 ken başka bi hastane hem keseyi hem bebeği hem de kalp atımlarının başladığını gördü...

6+0 iken gittim bebek 5.2mm idi
6+4 te başka bi dr gittim bebek 4,5mm dedi
tekrar 7+0 da 6+0 iken gittiğim dr a gittim bebek 11mm dedi
yani tamamen cihazla alakalı..
araştırma hastanesinin cihazı çok kaliteli burda

canımmm haftaya takılma cihazdan cihaza değişiyor...
ben 5+0 da bi hastaneye gittim keseye benzer bişi var dedi...
5+3 ken başka bi hastane hem keseyi hem bebeği hem de kalp atımlarının başladığını gördü...

6+0 iken gittim bebek 5.2mm idi
6+4 te başka bi dr gittim bebek 4,5mm dedi
tekrar 7+0 da 6+0 iken gittiğim dr a gittim bebek 11mm dedi
yani tamamen cihazla alakalı..
araştırma hastanesinin cihazı çok kaliteli burda
canım burda gidebileceğim pek seçenek yok kesede tam yuvarlak değildi böyle daha uzuncaydı sanki kese şekli güzel dedi birsürü tahlil istedi sonra ama tedirgin oldum şimdi ya pazatesi nsıl gelcek olmadı haftasonu gideyim ya

canım burda gidebileceğim pek seçenek yok kesede tam yuvarlak değildi böyle daha uzuncaydı sanki kese şekli güzel dedi birsürü tahlil istedi sonra ama tedirgin oldum şimdi ya pazatesi nsıl gelcek olmadı haftasonu gideyim ya
allah yardımcın olsun...
zaman geçmez bilirim...
umarım bi an önce kafandaki soru işaretlerinden krtulur rahatlarsın

Back