Selam sevgili Mayıs anneleri
Uzun zamandır yazmaya fırsatım olmadı. Biz de pazartesi kesemizi gördük. Doktora giderken çok tedirgindim çünkü geçen cuma gününden doktora gidene kadar çok hafif lekelenmelerim oldu. Öncesinde bir kimyasalım olduğu için heh dedim bu da gidiyo
Ama çok şükür ki lekelenme devam etmedi doktora gittiğimiz gün de bitti. Doktorun bana tavsiyelerini sizinle paylaşiyim. Öncelikle, lekelenme olsa da olmasa da sen istediğin kadar dikkat et, istersen 7/24 yat gebelik sağlıksızsa zaten bi şekilde düşer. Lakin gebelik sağlıklı bir gebelikse sen ne yaparsan yap ona istesende zarar veremezsin dedi. Tabiiki ne yaparsan yaptan kasıtı saçma sapan atlamalı zıplamalı sporlar hareketler hariç...
Yani öyle ev işi yapmakla bütün gün ayakta kalmakla rutin hayatına devam etmekle bebeğe istesende zarar veremezsin dedi.
Şuan içim çok rahat, kendimi hiç kasmıyorum. Bebeğim sağlıklıysa zaten benimle kalacak Allahın izniyle. Değilse de zaten bi şekilde gidecek ona engel olamam. Bu arada benim de kesem yuvarlak değil böyle ince uzun muz gibi. Ama doktor hiç bir problemden bahsetmedi. Herşey normal görünüyor dedi. Kalbini duyamadık ama pıt pıt hareketini gördük çok şükür... 2 Hafta sonra tekrar çağırdı... Yine sabırla beklemeye başlamış bulunuyorum
Bakalım herşey Allahtan
Bu arada benimde hep sağ kasığım ağrıyo arada bir batıyor kendini hatırlatıyor bebiş