• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım kusura bakma işte olduğum için biraz geç yazıyorum malum hastaların sonuçlarını bekletmek olmuyo. kadın doğumcuna söyle bakar o ama tsh ı onlar takip etmiyo ilacı ayarlamıo sen sabit tut yeter diyorlar. zaten ilk aylarda ani yükselme beklenmiyo bebek büyüdükçe iş zorlaşıyo. tek kafama takılan 2.945 zaten bebek için çok düşük bi değer deil diye biliyorum niye ilacını düşürdü ki? ilaç dozu düşünce tsh yükselir
Haklısın canım insan çalışınca hemen cvp yazamıyor. Bu sıralar benim işim rahat pek yoğun değilim oyüzden forumda biraz daha fazla zaman geçirebiliyorum.@aseba biran önce endokrinolojiye gitmemi önermişsin. Tedirgin oldum mhrs randevu sisteminden randevu almak için girdim siteye ama her hastanede endokrinoloji bölümü yok. Özel hastanelere baktım özelde hiç bulamadım. Büyük hastanelerde var sanırım. Daha geçen hafta gittim dr a . Çalıştığım için sık sık izin almak da istemiyorum. Acaba öncelikle yarın dahiliye doktorumu arayıp hamile olduğumu söylesem ilacın dozunda şimdilik bir ayarlama yapmak gereklimi değilmi diye sorsammı? En azından bir akıl verir.

Canim dr pro

Canim dr prof aslinda tecrubeliymis ama beni cok geriyor tartistik zaten ne oldugunu diyemiyor sacma sapan konusuyor kalbi duyduk sesi disari verdi ama emin degilim kalpmi atiyor damar olabilir dedi ayrica kesenin ortasindan gecen beyaz bir sey varkeseyi ayiriyor sanki onuda bilemeyiz ikixz gebeliktede olabilir sagliksiz gebeliktede olabilir dedi kafam iyce karisti aglayarak eve geldim:KK43:
Canim benim sen unvanına bakmiycan. Bazılarınin çok okumaktan böyle kafaları karışıyor. 3 ay öncede ben bi Prof a gidiyordum adam delirmis mesela ama ben bilmiyordum. Ciddi diyorum bak şaka değil. Adam beni gün aşırı çağırıyor du bi killandim hamile de değildim yani. Kanser olabilirsin o olabilirsin ameliyat olabilirsin diye diye benide delirti. Sen hemen başka doktora git derim bu stresle bebeğe de zarar verirsin. Şimdi ben de değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu. Hiçbir şey aciklamiuor ve insan halinden anlamıyor. Allah bu doktorlara biraz insanı duygu versin...

bende devamlı oturuyorum birde ilişkimi acaba diye benim eşim haftada bir geliyor eve dolayısıyla hamileliğimi öğrendiğimden beri yakınlaşma olmamıştı ama adam zaten yok hayır demek olmuyor bazen acaba ondan mı diyorum bilmiyorum erken diye gitmedi dra bakalım inş normaldir. kız veya erkek hiç önemli değil benim kızım var 3.5 yaşında yine kız olsa isterim ama önce hayırlısı eli kolu sağlam sağlıkla sıhhatle gelsinler de hiç önemli değil.
Merhaba... bence bu ağrılari lütfen normale indirgemeyin. Ben de normal diyordum hafta sonu başladı ağrılarım pazartesi kontrole gittiğimde bebeğin kesesi biraz aşağıya inmiş 1 hafta rapor verdi yatak istirahati. Benim de ikinci gebeligim oğlum 7 yaşında ve bende ilk gebelıgım de böyle bir sıkıntı yaşamadım. . Ve şunu öğrendim hamilelikte pimpirikli olmak gerekli...

Haklısın canım insan çalışınca hemen cvp yazamıyor. Bu sıralar benim işim rahat pek yoğun değilim oyüzden forumda biraz daha fazla zaman geçirebiliyorum.@aseba biran önce endokrinolojiye gitmemi önermişsin. Tedirgin oldum mhrs randevu sisteminden randevu almak için girdim siteye ama her hastanede endokrinoloji bölümü yok. Özel hastanelere baktım özelde hiç bulamadım. Büyük hastanelerde var sanırım. Daha geçen hafta gittim dr a . Çalıştığım için sık sık izin almak da istemiyorum. Acaba öncelikle yarın dahiliye doktorumu arayıp hamile olduğumu söylesem ilacın dozunda şimdilik bir ayarlama yapmak gereklimi değilmi diye sorsammı? En azından bir akıl verir.
Özelde hiç endokrin uzmanı yok, devlette de bazı yerlerde var, Universite hastanelerinde oluyor genelde. Şimdilik ayarlama için dahiliye ye de gidebilirsin ama bu işin esas uzmanı endokrin unutma.
Merhaba... bence bu ağrılari lütfen normale indirgemeyin. Ben de normal diyordum hafta sonu başladı ağrılarım pazartesi kontrole gittiğimde bebeğin kesesi biraz aşağıya inmiş 1 hafta rapor verdi yatak istirahati. Benim de ikinci gebeligim oğlum 7 yaşında ve bende ilk gebelıgım de böyle bir sıkıntı yaşamadım. . Ve şunu öğrendim hamilelikte pimpirikli olmak gerekli...
ayy öylemi diyorsun ben akşamdan beri bayağı kasık ağrısı çekiyorum gece öksürük baslayınca sancılarda azdı. dr randevum da cuma... cumaya kadar beklesem olmaz mı ama geçen gittiğimde de kasıklarımda ağrı vardı dr herhangi bir problem görmemişti

bilmiyorum bir dr bulayım önce en kısa zamanda giderim umarım normaldir bu gün başladı zaten su an yok mesela arada oldu bugün devamlı değildi yani bakalım devam ederse giderim zaten hemen

Özelde hiç endokrin uzmanı yok, devlette de bazı yerlerde var, Universite hastanelerinde oluyor genelde. Şimdilik ayarlama için dahiliye ye de gidebilirsin ama bu işin esas uzmanı endokrin unutma.

ayy öylemi diyorsun ben akşamdan beri bayağı kasık ağrısı çekiyorum gece öksürük baslayınca sancılarda azdı. dr randevum da cuma... cumaya kadar beklesem olmaz mı ama geçen gittiğimde de kasıklarımda ağrı vardı dr herhangi bir problem görmemişti
Şükürler olsun bebeğimde bir problem yoktu kalp atisini da duyduk kesede de bir bozulma yoktu... bir önceki gittiğimde de bir problem yoktu. Ama 3 gün çok agrim oldu kontrole gideceğim günde kahverengi akinti oldu. Şimdi ben sana normal desem olmaz yaşadığım tecrübe lere nazaran. Doktorunu ara sor ...akintilarinin rengi ve kokusu degistiyse Ağrıların hareket halinde oluyor ve artıyorsa hemen doktora gitmeni tavsiye ederim...

selamlar kızlara ranızda çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı yoksa çok mu erken?
Canım 4-5 aydan sonra kullaniliyor ben oğlumda neler neler yaptım ama neler neler son ay göbeğim çatır çatır çatladi valla biraz yapıyla alakalı sanırım :):KK6:

kızlar merhabalar nasılsınız sürekli takip ediyorum fakat yazamıyorum işten güçten bugün benim kasıklarımda ince ince sızlamalar oluyor özellikle sağ tarafta aklıma bir kaç sebep geliyor ama? iş yerinde devamlı oturuyorum, üşütüyor olabilirim, hamilelikten normal olabilir diye düşünüyorum birde ilişki faktörü geliyor aklıma. sizler böyle bir durum yaşıyor musunuz bu benim 2. gebeliğim 3.5 yaşında kızım var onda böyle oldu mu hatırlamıyorum leke yada kanama yok şükür 5+1 deyim ben dr a daha gitmedim erken diye gitmişken hem kalp atışı hem keseyi görelim diye birde olduğumuz yere yeni geldik dr araştırıyorum. Allahım bütün yavruları korusun hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım bu kasik ağrısı normal yerleşiyor bebis ne tarafın ağrıyor sa o tarafa yerleşiyor :) benim ilk bebeğim de de ağrıdı şimdi de ağrıyor :) benim doktorum 3 ay yasakladi ilişkiyi :)

Selam sevgili Mayıs anneleri:KK46:
Uzun zamandır yazmaya fırsatım olmadı. Biz de pazartesi kesemizi gördük. Doktora giderken çok tedirgindim çünkü geçen cuma gününden doktora gidene kadar çok hafif lekelenmelerim oldu. Öncesinde bir kimyasalım olduğu için heh dedim bu da gidiyo :KK43: Ama çok şükür ki lekelenme devam etmedi doktora gittiğimiz gün de bitti. Doktorun bana tavsiyelerini sizinle paylaşiyim. Öncelikle, lekelenme olsa da olmasa da sen istediğin kadar dikkat et, istersen 7/24 yat gebelik sağlıksızsa zaten bi şekilde düşer. Lakin gebelik sağlıklı bir gebelikse sen ne yaparsan yap ona istesende zarar veremezsin dedi. Tabiiki ne yaparsan yaptan kasıtı saçma sapan atlamalı zıplamalı sporlar hareketler hariç...:KK73: Yani öyle ev işi yapmakla bütün gün ayakta kalmakla rutin hayatına devam etmekle bebeğe istesende zarar veremezsin dedi.
Şuan içim çok rahat, kendimi hiç kasmıyorum. Bebeğim sağlıklıysa zaten benimle kalacak Allahın izniyle. Değilse de zaten bi şekilde gidecek ona engel olamam. Bu arada benim de kesem yuvarlak değil böyle ince uzun muz gibi. Ama doktor hiç bir problemden bahsetmedi. Herşey normal görünüyor dedi. Kalbini duyamadık ama pıt pıt hareketini gördük çok şükür... 2 Hafta sonra tekrar çağırdı... Yine sabırla beklemeye başlamış bulunuyorum:KK49: Bakalım herşey Allahtan:nazar:
Bu arada benimde hep sağ kasığım ağrıyo arada bir batıyor kendini hatırlatıyor bebiş:D

Uzun zamandır yazmaya fırsatım olmadı. Biz de pazartesi kesemizi gördük. Doktora giderken çok tedirgindim çünkü geçen cuma gününden doktora gidene kadar çok hafif lekelenmelerim oldu. Öncesinde bir kimyasalım olduğu için heh dedim bu da gidiyo :KK43: Ama çok şükür ki lekelenme devam etmedi doktora gittiğimiz gün de bitti. Doktorun bana tavsiyelerini sizinle paylaşiyim. Öncelikle, lekelenme olsa da olmasa da sen istediğin kadar dikkat et, istersen 7/24 yat gebelik sağlıksızsa zaten bi şekilde düşer. Lakin gebelik sağlıklı bir gebelikse sen ne yaparsan yap ona istesende zarar veremezsin dedi. Tabiiki ne yaparsan yaptan kasıtı saçma sapan atlamalı zıplamalı sporlar hareketler hariç...:KK73: Yani öyle ev işi yapmakla bütün gün ayakta kalmakla rutin hayatına devam etmekle bebeğe istesende zarar veremezsin dedi.
Şuan içim çok rahat, kendimi hiç kasmıyorum. Bebeğim sağlıklıysa zaten benimle kalacak Allahın izniyle. Değilse de zaten bi şekilde gidecek ona engel olamam. Bu arada benim de kesem yuvarlak değil böyle ince uzun muz gibi. Ama doktor hiç bir problemden bahsetmedi. Herşey normal görünüyor dedi. Kalbini duyamadık ama pıt pıt hareketini gördük çok şükür... 2 Hafta sonra tekrar çağırdı... Yine sabırla beklemeye başlamış bulunuyorum:KK49: Bakalım herşey Allahtan:nazar:
Bu arada benimde hep sağ kasığım ağrıyo arada bir batıyor kendini hatırlatıyor bebiş:D
Canim benim sevindim senin adına... herhangi bir ilaç verdi mi lekelenmelerim için? Bir de İstanbul Avrupa da ikamet ediyorsan hastane ve doktor adı alabilir miyim? Böyle açıklayıcı doktor bulmak zor gerçekten. .. seni kıskandım şu an :)

Merhaba hanımlar, bat 18 ağustos
15 eylül beta hcg 183.0 :110: 15 gün sonra gel dedi doktor :KK51:
inş hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. :KK46:
Kabul ederseniz ve bir aksilik olmazsa ben de buradayım :oops:

Canim sen harika şeyler yazmışsın insanın içini rahatlattin yazdıklarnla inan. Ama işte benim ilk gebeligim, hatta bilir misin burda eşimi asker beklerken şafak sayardik, 7 yıllık bekleyişin ardından evliligimden 3 ay sonra rabbim yavrumu verdi, dualarimla koruyorum onu biliyorum ama, insan endişe ediyor, inan acaba koltuğa çıktım bişey olmusmudur, cok cok cok hafif uzndim, ay bir an yanlış hareket yaptım, oy korktum birsey olmusmudur, Kasım gözüm derken,6. Hafta da bitiyor işte, Allah razı olsun senden canım

Canim benim sevindim senin adına... herhangi bir ilaç verdi mi lekelenmelerim için? Bir de İstanbul Avrupa da ikamet ediyorsan hastane ve doktor adı alabilir miyim? Böyle açıklayıcı doktor bulmak zor gerçekten. .. seni kıskandım şu an :)

Canım çok isterdim sana yardımcı olabilmek ama ben yurtdışındayım..
Yabancı doktorlar biraz rahat oluyorlar sanırım :KK24: Herşeyi doğal akışına bırakmaktan yanalar. Ama açıklamaları beni çok rahatlattı. Artık birşey olsa bile ne bunun için kendimi suçlicam ne de hayatımı kısıtlicam aman birşey olmasın diye. Hayır canım herhangi bir ilaç iğne vs vermedi. Sadece bizim kan uyuşmazlığımız olduğu için onun iğnesini yaptı o kadar :)

Güzelim ben avrupadayim, Bağcılar medipol hastanesine gidiyorum şimdilik memnunum geçen acile bile gittim çok ilgilendiler sagolsunlar

Back