• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben içiyorum canım ama 4 bardak olmuyor. sabah ve akşam içiyorum. ama yoğurt ve peynir de yiyorum. yeterli demişti asında doktorum. az mı acaba?
4 bardak mıııı ?? Ben ilk iki üç ay 1 bardak ikinci 3 aylık dönem 2 bardak üçüncü 3 aylık dönem ise 3 e cıkartmayı düşünüyordum günde. 4 bardak kabızlık sorunu yapar tatlım.

Kızlar bana yardım edin, yalvaririim, herseyden korkar oldum ben, ya dolaptan elbise alınca uzanmm diye yatağa çıktım yavaşça, onu bile kafaya takiyorsun, bana pazartesi olurmu ya cldrcm
Canim esirgenen goze cop batar bebegini allaha emanet edicen dua etcn takma stres kotu

Bende de tiroit sorunu var 4 aydır euthyrox adlı ilacı kullanıyorum. Doktoruma hamile kalmadan sormuştum."bebek yapmayı planlıyoruz bir yan etkisi olurmu??" Diye. Dr da esas hamileyken kullancaksın bu ilacı esas kullanmazsan sorun olur dedi. Bunu söyleyen dahiliyedoktoruydu. Bir jinekoloğa sormadım. Henüz dr a da gtmedim hamile olduğumu öğrendikten sonra. 3 hafta sonra randevum. Ben bu ilacı kullanmaya devam ediyorum. Aranızda tiroit ilacı kullanan varmı?
bende de var canım haşimatoyum ve bende euthyrox kullanıyorum. bunu ömür boyu kullanıcaz bırakma şansımız yok heleki hamilelikte. mutlaka doktoruna git ve bence bi endokrin uzmanına git. ne olursa olsun dahiliyeden daha iyi anlıyor onlar. benim dahiliyecim ilacın dozunu fazla vermişti çarpıntıdan ölüyodum. bu hastalığın yarattığı çok huzursuzluk oldu bide bende. benim doktorum şu an her ay geleceksin dedi ilacın dozu bebeğin ihtiyacına göre düzenlenicek. çünkü tsh yüksekliği direk bebeğe zarar verebiliyo

kizlar sut iciyormusunuz bilmiyorum ama gecen doktorum sordu hamilelik boyunca cokk sut ic dedi. bende artik gunde en az 4 bardak sut iciyorum sabah aksam... hem bebeginiz hemde sizin icin sut cokk onemli!!!
4 bardak fazla değilmi bende içmeye çalışıyorum ama günde bir bardak ancak yatmadan ncede içsem çok iyi olcak ama aklıma gelmiyo

Günde 4 bardak süt, gerek hamilelikte gerekse oncesi ve sonrası dönemlerde, gereksiz diye düşünüyorum. Herşeyin azı karar çoğu zarar derler dimi? Günde 1 bardak süt 1 kase yoğurt peynir yumurta ve sütlü tatlıyla protein ihtiyacı gayet karşılanabilir dusuncesindeyim, gebelik dönemi zaten kabızlık ve gaz sikayetinin arttığı bir dönem, aman diyim dikkat kızlar. :nazar:
Bugün saat 3 buçuk gibi iğne mi olmaya gideceğim, ordan markete uğrayıp eve geçeceğim, her kafadan ses çıkıyor kimisi yuruu iyi gelir derken kimisi zaten progestan kullanıyorsun hep yat diyor, şu 3 ay geçsin Rabbimin izniyle, Pazartesi de yavrumun kalp atışlarını duyayim doktora sorcam herseyi, düSun düşün nereye kadar ya o_O

Kızlar bana yardım edin, yalvaririim, herseyden korkar oldum ben, ya dolaptan elbise alınca uzanmm diye yatağa çıktım yavaşça, onu bile kafaya takiyorsun, bana pazartesi olurmu ya cldrcm
Canım allah korusun niye bişi olsun kendini kasma rahat ol kendini kasma daha kötü allahın izniyle hiç bir şey olmaz içini ferah tut zaten allah korusun bişi olsa mutlaka bi kanama bişi olur allah korusun kafana takma

bende de var canım haşimatoyum ve bende euthyrox kullanıyorum. bunu ömür boyu kullanıcaz bırakma şansımız yok heleki hamilelikte. mutlaka doktoruna git ve bence bi endokrin uzmanına git. ne olursa olsun dahiliyeden daha iyi anlıyor onlar. benim dahiliyecim ilacın dozunu fazla vermişti çarpıntıdan ölüyodum. bu hastalığın yarattığı çok huzursuzluk oldu bide bende. benim doktorum şu an her ay geleceksin dedi ilacın dozu bebeğin ihtiyacına göre düzenlenicek. çünkü tsh yüksekliği direk bebeğe zarar verebiliyo
Canım ben doktora 8 eylül de gittim tsh:2,945 çıktı euthyrox u 50 mg dan 25 mg a düşürdü. 2 gün sonrada hamile olduğumu öğrendim zaten. 1,5 ay sonra kontrole gel demişti. O yüzden tahlillerim yeni yapıldı diye dr a gitme gereği duymadım troit
için. Bir de 3 hfta sonra gitcem ya bebek için. O zaman söylerim dr a troit hastası olduğumu tekrar bakarlar diye düşündüm. Sence de mantıklı değilmi? Sen olsan napardın canım?

Canım allah korusun niye bişi olsun kendini kasma rahat ol kendini kasma daha kötü allahın izniyle hiç bir şey olmaz içini ferah tut zaten allah korusun bişi olsa mutlaka bi kanama bişi olur allah korusun kafana takma
Çok sağol içimi rahatlattin birazda olsa canim:KK15: kanamam yok sukur progestan kullanıyorum zaten canim

Çok sağol içimi rahatlattin birazda olsa canim:KK15: kanamam yok sukur progestan kullanıyorum zaten canim
Her türlü önlem alınıyor zaten sen yeterki içini rahat tut doktor çok çok aksi bir hareket olmadıkça bebek sağlıklı ise düşük olmaz demişti şu an bile yasak olarak havuz ilişki v3 ağır kaldırmamak var allah herkesin melegini korusun insallah

Canım ben doktora 8 eylül de gittim tsh:2,945 çıktı euthyrox u 50 mg dan 25 mg a düşürdü. 2 gün sonrada hamile olduğumu öğrendim zaten. 1,5 ay sonra kontrole gel demişti. O yüzden tahlillerim yeni yapıldı diye dr a gitme gereği duymadım troit
için. Bir de 3 hfta sonra gitcem ya bebek için. O zaman söylerim dr a troit hastası olduğumu tekrar bakarlar diye düşündüm. Sence de mantıklı değilmi? Sen olsan napardın canım?

canım benim de tshım yüksek ve ilaç kullanıyorum senin tsh 2,9 çıktığı zaman iyiymiş doktor niye düşürdü ilacını?.. canım gebelikte troid çok önemli ve gebelikte aniden yükselebiliyor.. bence 3 hafta çokkk.. sen şimdi hemen aile hekimine git ve tsh ölçtür.. yükselmiş olabilir ve eğer yükseldiyse ilacı arttırman gerek.. ben sık sık ölçtürüyorum.. gebelikte 2.5 altı olması gerekiyormuş..

Her türlü önlem alınıyor zaten sen yeterki içini rahat tut doktor çok çok aksi bir hareket olmadıkça bebek sağlıklı ise düşük olmaz demişti şu an bile yasak olarak havuz ilişki v3 ağır kaldırmamak var allah herkesin melegini korusun insallah
Evet haklısın canım ama insan korkuyo, ağır kldirmiyorum sadece tencere taşıyorum o kadar, amin canım amin

Kesem gorundu cok sukurr 2 hafta sonra tekrar gidicem . Ama bu hafta cok yoruluyorum kendimi hic iyi hissettmiyorum.

Arkadaşlar yaa cuma en son yaptırdığım tahlil 247 ptesi 607 olmuş sizcede yükselme az değil mi korkuyorum bugünde tahlil yaptım bakalım kaç olmuş

Arkadaşlar yaa cuma en son yaptırdığım tahlil 247 ptesi 607 olmuş sizcede yükselme az değil mi korkuyorum bugünde tahlil yaptım bakalım kaç olmuş
bence gayet normal canım 2 günde bir iki katı olması olması lazım olmusda bugün kaçta alacaksın sonucu?

Back