• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
KIZLAR PROGESTANI KULLANLARA SORUM OLACAK. DÜN BUGÜNDUR KAHVERENGİ AKINTIM OLMADI ŞÜKÜRLER OLSUN. AMA AKINTIM KOYU SARI OLMAYA BAŞLADI BU NORMAL MI. NORMAL DEGILSE NASIL OLMALI? SIMDIDEN TEŞEKKÜR EDIYORUM. ..
bende kullanıyorum canim normal bendede oluyor kirmizi olmadigi surece sorun yok rahat ol

Canim Dr. Ların dediği şu, BTC hormonunun 2000 ulaşması bebeği görmek için yeterli oluyor, ve bu hormon normal seyrederken 3 günde 2 katına ulaşıyor, karindan gorulmesede vajinadan kese görünür, ben gördüm şahsen, vajinadan gördükten 1 hafta sonra karinda görünür, kesin olsun dersen 10 gün, 2hafta felan bekle canım optum

Ama su gerçeği kabullenmek lazım canım, eskiden insanlar daha sağlam, besinler DHA dogalmis. Ya tabiki dediğim gibi her gün dualarimla tesbihlerimle korumaya çalışıyorum ama ne ylan söyliyim genede arada tereddüt ediyorum hareketlerimi kısıtlıyorum,korkuyorum:KK11::KK17:

Canim o zaman söyle diyim; benim pazar günü kanamam oldu biraz, ağlaya zirlaya gittim Dr. Uma, hemen acile aldı beni, dedimki beni rahatlat, vajinadan bakicam dedı korktum ama beni ikna etti, ordan baktı bebeğimi gösterdi korkma dedi ilaç vericem DHA iyi tutunacak dedi evime Güle oynaya gittim:KK45:

Canim evet hormonal bir ilaç olduğunu duydum akıntı yapabilir duymuştum onuda, dert etme günlük pedini tak bebeğini düşün En Büyük KK
Kızma ya :) sadece merak ettiğim için sordum :KK23: allah iyiliğini versin :KK19:

Canim benim sen unvanına bakmiycan. Bazılarınin çok okumaktan böyle kafaları karışıyor. 3 ay öncede ben bi Prof a gidiyordum adam delirmis mesela ama ben bilmiyordum. Ciddi diyorum bak şaka değil. Adam beni gün aşırı çağırıyor du bi killandim hamile de değildim yani. Kanser olabilirsin o olabilirsin ameliyat olabilirsin diye diye benide delirti. Sen hemen başka doktora git derim bu stresle bebeğe de zarar verirsin. Şimdi ben de değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu. Hiçbir şey aciklamiuor ve insan halinden anlamıyor. Allah bu doktorlara biraz insanı duygu versin...
Evet stresli geciyor yeni bir dr bulmam gerek anlayisli sorularimi cevaplayan ve isinde tecrubeli iyi olan bir dr istanbuldayim tavsiyelerinize acigim

İlk cuma yaptırdım sonra salı canım ya seninle aynı zaman hamile olmayı o kadar istiyorum ki en kisa zamanda inşallah sende bu güzel haberi alırsın
inşallah kuşum inşallaaaaaahhh

Ayrica arkadaslar benim endokrin dr um bahcelievler medicalparkta mustafa gurkan taskale cok iyi bir dr ravsiye ederim

Evet stresli geciyor yeni bir dr bulmam gerek anlayisli sorularimi cevaplayan ve isinde tecrubeli iyi olan bir dr istanbuldayim tavsiyelerinize acigim
Klein ilacı olsaaaaa :) ben de açığım tavsiyelere. .. kim daha önce bulursa söyleyelim birbirimize :)

seni çok iyi anlıyorum bende 4 yıldan beri bekliyorum canım kaç kere çatlatma iğnesi vuruldum..şöyle hesapla benim döllenmeden sonra 24.günümde 4934 çıktı senin 19,gününde 1000 çıktı 21.günde 2000 23.günde 4000 olacak aynı yere denk gelicek Allahın izniyle tadını çıkarmaya bak hayırlı olsun canım.. dikkatli ol sadece ben dok gittim dün bana dediki stret en büyük etken düşmesi için o yüzden kafanı rahatlat iyice tutunsun sana.

Ayy inşallahh canım yaa yükselir inşallahh beni rahatlattın inanki iyiki varsınız Bende 3,5 senelik evliyim evlendiğimden beri bekliyorum bebişimi ilk defa gebe kaldım sonuda hepimizin ki güzel olur inşallahh

KIZLAR PROGESTANI KULLANLARA SORUM OLACAK. DÜN BUGÜNDUR KAHVERENGİ AKINTIM OLMADI ŞÜKÜRLER OLSUN. AMA AKINTIM KOYU SARI OLMAYA BAŞLADI BU NORMAL MI. NORMAL DEGILSE NASIL OLMALI? SIMDIDEN TEŞEKKÜR EDIYORUM. ..

Canım bende jel kullanıyorum bu ara baya akıntım arttı benim beyaz geliyo

Arkadaşlar keseleri ne zaman gördünüz ben 5 haftalik hamleyim ne zaman gideyim sizce

O bişey değil oğluma da bir açıklama yapamıyorum senin neyin var sen neden hep doktora gidiyorsun deyip duruyor. Grip oldum halsizim demekle yetiniyorum pek tatmin olmuyor ama inanıyor... :)

Tabi canim tabi cocuk bu yeni nesil olunca cok bilmislikte vardir :)
Ya birsey sorcam 3 ay olacak evleneli dr. en son gittigimde keseyi gorup 10 gun sonraya kalp atisi icin cagirdi iliski yok dedi biz birlikte olduk birsey olur mu ki iki gun gecti ustunden?

D
Ya birsey sorcam 3 ay olacak evleneli dr. en son gittigimde keseyi gorup 10 gun sonraya kalp atisi icin cagirdi iliski yok dedi biz birlikte olduk birsey olur mu ki iki gun gecti ustunden?
Doktor yasakladiysa iliski yok, kanaman lekelenmen olursa Dr. A git yavrum

Neden ilişki yok dedi? Ama olduysa da agrin ve Kanaman yoksa bişey olmaz.. ama bundan sonra dikkat edersiniz. Bize de yasakladı üstüne basa basa 5 kez dedi bi de :)

Neden ilişki yok dedi? Ama olduysa da agrin ve Kanaman yoksa bişey olmaz.. ama bundan sonra dikkat edersiniz. Bize de yasakladı üstüne basa basa 5 kez dedi bi de :)

Net konusmadi canim acikcasi kalp atislarini duyana kadar dedi tedbir bi nevi. Kasik agrilarim iliskiden once oluyodu farkli bi durum yok acikcasi.. Aaa yuh 5 kez :)

t: 36952741, member: 623891"]Atasehir memorial dilek hanim. Gayet ilgili alakali sordugun herseyi cevapliyor.tavsiye ederim[/QUOTE]
Avrupa yakasindayim canim bu tarafta olursa daha rahat olur cok tesekkur ederim

Ya kızlar hepinize sesleniyorum bazen gülüyorum sizi okurken bazen heyecanlaniyorum bazen de üzülüyorum. Ama genel olarak stres atıyorum. Iyi ki varsınız. Görmeden sizleri sevdim ben :cool:
Ay canimsin at stresini at at

Arkadaşlar keseleri ne zaman gördünüz ben 5 haftalik hamleyim ne zaman gideyim sizce
Ben 5 buçuk hftada gördüm
Yalniz su bi haftadir tuvalete surekli gittigim icin her gidisimde kasiklarim agriyor ya ..
Kasiklarinda ağrı olmasi normal, Dayanilmaycaak kadar olursa sknti cnm

Back