- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
4 bardak mıııı ?? Ben ilk iki üç ay 1 bardak ikinci 3 aylık dönem 2 bardak üçüncü 3 aylık dönem ise 3 e cıkartmayı düşünüyordum günde. 4 bardak kabızlık sorunu yapar tatlım.ben içiyorum canım ama 4 bardak olmuyor. sabah ve akşam içiyorum. ama yoğurt ve peynir de yiyorum. yeterli demişti asında doktorum. az mı acaba?
Canim esirgenen goze cop batar bebegini allaha emanet edicen dua etcn takma stres kotuKızlar bana yardım edin, yalvaririim, herseyden korkar oldum ben, ya dolaptan elbise alınca uzanmm diye yatağa çıktım yavaşça, onu bile kafaya takiyorsun, bana pazartesi olurmu ya cldrcm
bende de var canım haşimatoyum ve bende euthyrox kullanıyorum. bunu ömür boyu kullanıcaz bırakma şansımız yok heleki hamilelikte. mutlaka doktoruna git ve bence bi endokrin uzmanına git. ne olursa olsun dahiliyeden daha iyi anlıyor onlar. benim dahiliyecim ilacın dozunu fazla vermişti çarpıntıdan ölüyodum. bu hastalığın yarattığı çok huzursuzluk oldu bide bende. benim doktorum şu an her ay geleceksin dedi ilacın dozu bebeğin ihtiyacına göre düzenlenicek. çünkü tsh yüksekliği direk bebeğe zarar verebiliyoBende de tiroit sorunu var 4 aydır euthyrox adlı ilacı kullanıyorum. Doktoruma hamile kalmadan sormuştum."bebek yapmayı planlıyoruz bir yan etkisi olurmu??" Diye. Dr da esas hamileyken kullancaksın bu ilacı esas kullanmazsan sorun olur dedi. Bunu söyleyen dahiliyedoktoruydu. Bir jinekoloğa sormadım. Henüz dr a da gtmedim hamile olduğumu öğrendikten sonra. 3 hafta sonra randevum. Ben bu ilacı kullanmaya devam ediyorum. Aranızda tiroit ilacı kullanan varmı?
4 bardak fazla değilmi bende içmeye çalışıyorum ama günde bir bardak ancak yatmadan ncede içsem çok iyi olcak ama aklıma gelmiyokizlar sut iciyormusunuz bilmiyorum ama gecen doktorum sordu hamilelik boyunca cokk sut ic dedi. bende artik gunde en az 4 bardak sut iciyorum sabah aksam... hem bebeginiz hemde sizin icin sut cokk onemli!!!
Iyi güzelim senvay beee 27 kullanici gorunuyor ne kalabaligiz MASALLAH bize
Nasılsıniz mayis anneleri
Canım allah korusun niye bişi olsun kendini kasma rahat ol kendini kasma daha kötü allahın izniyle hiç bir şey olmaz içini ferah tut zaten allah korusun bişi olsa mutlaka bi kanama bişi olur allah korusun kafana takmaKızlar bana yardım edin, yalvaririim, herseyden korkar oldum ben, ya dolaptan elbise alınca uzanmm diye yatağa çıktım yavaşça, onu bile kafaya takiyorsun, bana pazartesi olurmu ya cldrcm
Canım ben doktora 8 eylül de gittim tsh:2,945 çıktı euthyrox u 50 mg dan 25 mg a düşürdü. 2 gün sonrada hamile olduğumu öğrendim zaten. 1,5 ay sonra kontrole gel demişti. O yüzden tahlillerim yeni yapıldı diye dr a gitme gereği duymadım troitbende de var canım haşimatoyum ve bende euthyrox kullanıyorum. bunu ömür boyu kullanıcaz bırakma şansımız yok heleki hamilelikte. mutlaka doktoruna git ve bence bi endokrin uzmanına git. ne olursa olsun dahiliyeden daha iyi anlıyor onlar. benim dahiliyecim ilacın dozunu fazla vermişti çarpıntıdan ölüyodum. bu hastalığın yarattığı çok huzursuzluk oldu bide bende. benim doktorum şu an her ay geleceksin dedi ilacın dozu bebeğin ihtiyacına göre düzenlenicek. çünkü tsh yüksekliği direk bebeğe zarar verebiliyo
Çok sağol içimi rahatlattin birazda olsa canimCanım allah korusun niye bişi olsun kendini kasma rahat ol kendini kasma daha kötü allahın izniyle hiç bir şey olmaz içini ferah tut zaten allah korusun bişi olsa mutlaka bi kanama bişi olur allah korusun kafana takma
Her türlü önlem alınıyor zaten sen yeterki içini rahat tut doktor çok çok aksi bir hareket olmadıkça bebek sağlıklı ise düşük olmaz demişti şu an bile yasak olarak havuz ilişki v3 ağır kaldırmamak var allah herkesin melegini korusun insallahÇok sağol içimi rahatlattin birazda olsa canimkanamam yok sukur progestan kullanıyorum zaten canim
yok canim almadım öyle koku ama burnum da tıkalı bir haftadırcanım sendede çürük kokusu gibi yapıomu progestan aktığı zaman
Ben iki gün önce öğrendim hemen geldim :) herkes çok tatlı herseye cevap veriyorlar burda konustukca zaman daha bir çabuk geçiyor sanki :)vay beee 27 kullanici gorunuyor ne kalabaligiz MASALLAH bize
Canım ben doktora 8 eylül de gittim tsh:2,945 çıktı euthyrox u 50 mg dan 25 mg a düşürdü. 2 gün sonrada hamile olduğumu öğrendim zaten. 1,5 ay sonra kontrole gel demişti. O yüzden tahlillerim yeni yapıldı diye dr a gitme gereği duymadım troit
için. Bir de 3 hfta sonra gitcem ya bebek için. O zaman söylerim dr a troit hastası olduğumu tekrar bakarlar diye düşündüm. Sence de mantıklı değilmi? Sen olsan napardın canım?
Evet haklısın canım ama insan korkuyo, ağır kldirmiyorum sadece tencere taşıyorum o kadar, amin canım aminHer türlü önlem alınıyor zaten sen yeterki içini rahat tut doktor çok çok aksi bir hareket olmadıkça bebek sağlıklı ise düşük olmaz demişti şu an bile yasak olarak havuz ilişki v3 ağır kaldırmamak var allah herkesin melegini korusun insallah
bence gayet normal canım 2 günde bir iki katı olması olması lazım olmusda bugün kaçta alacaksın sonucu?Arkadaşlar yaa cuma en son yaptırdığım tahlil 247 ptesi 607 olmuş sizcede yükselme az değil mi korkuyorum bugünde tahlil yaptım bakalım kaç olmuş
doktorun birşey demedimiArkadaşlar yaa cuma en son yaptırdığım tahlil 247 ptesi 607 olmuş sizcede yükselme az değil mi korkuyorum bugünde tahlil yaptım bakalım kaç olmuş
Kalabalıklaştık iyice çok yazamasamda hep takipteyim iyi sayılır canım sen nasılsın?vay beee 27 kullanici gorunuyor ne kalabaligiz MASALLAH bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?