Bana dun verdi doktor 100luk ama sabah aksam demedi eczaci ustune yazdiben kullandım canm ama 200 lük ve günde 3 kere
Coraspin bide vitamin verdi folbiol de iciyorum dort tane hapim oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana dun verdi doktor 100luk ama sabah aksam demedi eczaci ustune yazdiben kullandım canm ama 200 lük ve günde 3 kere
bende kullanıyorum onlem amaclı iğne 10 gun ara ile tedirgınım ama yapacak bısey yok benımde 2 aylık düşüğüm var korkuyorum ama elden bısey gelmıyor oyuzden allahtan herseyın hayırlısını diliyorumKizlar bnde tedirginim 18 haftada dusuk yapinca panigim cok sukur lekem yok karindan igne oluyrum pihtilasmm yok ama onlem icin verdi
canm hiç aksatma önemli ilaçlar doktor yazmıştır günde alacağın mg yi eczacı ona göre yazıyodur benimde günlük 600 yazmış eczacı 200 lük günde 3 defa yazdıBana dun verdi doktor 100luk ama sabah aksam demedi eczaci ustune yazdi
canm bir düşüğün oldu diye gene aynı şeylaeri yaşayacak değilsin bende de ilkte bebeğim karnımde öldü 10 haftalık sonra gene hamile kaldım 3 yaşında oğlum var gene hamileyim umarım sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağınabende kullanıyorum onlem amaclı iğne 10 gun ara ile tedirgınım ama yapacak bısey yok benımde 2 aylık düşüğüm var korkuyorum ama elden bısey gelmıyor oyuzden allahtan herseyın hayırlısını diliyorum
Ben de medipol Bağcılar gidiyorum canım Nagihan hanimaKızlar merhaba.
Geçen hafta Medipol Duygu Hanıma gittim. Kalp atışlarını dinledik. aç karnına kan tahlilleri ve test istedi. İlaç olarak sadece folibol kullanmamı söyledi. Bunun dışında medipole giden var mı? Ya da başka hastaneye? Önerebileceğiniz ve tavsiye edeceğiniz doktor ya da hastane varsa bildirebilirmisiniz. Kafam karıştı.
Ben canım 100 luk kullanıyorumS.a kizlar aranizda progestan kullanan varmi sabah aksam
Aksatirmiyim hic bi kurtaj oldum kalbi durmustu bebegimin bi de kimyasal gebelik yasadim mecbur kalmadikca ayaga bile kalkmiyorum hayirlisi olur insallahcanm hiç aksatma önemli ilaçlar doktor yazmıştır günde alacağın mg yi eczacı ona göre yazıyodur benimde günlük 600 yazmış eczacı 200 lük günde 3 defa yazdı
Kahvaltidan aksam yemeginden sonraSabah aksam tok karnina diyor ya illa oniki saattemi aliyorsun yoksa kahvaltidan aksam yemeginden sonrami aliyorsun
hadi bakalım hep iyi haberlerini duyalım canmAksatirmiyim hic bi kurtaj oldum kalbi durmustu bebegimin bi de kimyasal gebelik yasadim mecbur kalmadikca ayaga bile kalkmiyorum hayirlisi olur insallah
Bn hergun oluyorum ignebende kullanıyorum onlem amaclı iğne 10 gun ara ile tedirgınım ama yapacak bısey yok benımde 2 aylık düşüğüm var korkuyorum ama elden bısey gelmıyor oyuzden allahtan herseyın hayırlısını diliyorum
canım onların hepsini bende kullanıyorum benimde kimyasal gebeliğim vardı o yüzden doktor corasprin günde bir folbiol günde bir progestan gece 1 tane..Bana dun verdi doktor 100luk ama sabah aksam demedi eczaci ustune yazdi
Hayırlı olsun canım:) ne güzel birlikte büyütürsün ikisini :) Allah yardım eder. Hoşgeldin aramıza:)Günaydın mayıs anneleri
Ben de 2014 mayıs annesiyim 4 aylık bir oğlum var 7 yıllık bir uğraşıdan sonra 6.tüp bebek tedavisinde oğluma kavuştum Bu yüzden korunmaya gerek olmadığını düşündüm Ama doğumdan sonraki ilk ve tek beraberlikte hamile kalmişim Nasıl bir şok yaşadığımı inanin anlatamam Tek üzüntüm oğlumu emziremiyecek olmak ve yeni sezeryanlı olmak Allahım inşallah bir kolaylığını sağlar Hepinize de keyifli bir hamilelik diliyorum
Teşekkür ederim canım İkiz bebeklerim olsun istemiştim Kısmet bir yaş farkla olmasıymış İkiz gibi görünürler herhaldeHayırlı olsun canım:) ne güzel birlikte büyütürsün ikisini :) Allah yardım eder. Hoşgeldin aramıza:)
200luk kullanıyorum ben fitil gibi koymami söyledi etkisi daha gazla yan etkisi daha az oluyormuş gece yatarken ve sabah kizim uyudugunda koyabiliyirum.S.a kizlar aranizda progestan kullanan varmi sabah aksam
ama sende kan pıtılasması cıkmamıs nıye hergun dedıkı dr benımde cıkmadı 10 gunde bır olursun dedıBn hergun oluyorum igne
amin cnm hayırlısı demkten baska çarem yok inş tekrarlamz kımse boyle acılar yasamasın cok zor bı sureccanm bir düşüğün oldu diye gene aynı şeylaeri yaşayacak değilsin bende de ilkte bebeğim karnımde öldü 10 haftalık sonra gene hamile kaldım 3 yaşında oğlum var gene hamileyim umarım sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına
Yaa kızlar geçen gece rüyamda beni de korkuttular. Geçen hamileliğimde de olmuştu bir çok kez. Ne
Canim bol bol oku ayetel kursi oku yatarken 21 defa besmele cek Allaha sigin hic birsey olmaz ins.Yaa kızlar geçen gece rüyamda beni de korkuttular. Geçen hamileliğimde de olmuştu bir çok kez. Ne yapmak gerekir ki? Felak, nas, ayetel kürsi okuyorum hergece yatmadan