• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bnde tedirginim 18 haftada dusuk yapinca panigim cok sukur lekem yok karindan igne oluyrum pihtilasmm yok ama onlem icin verdi
bende kullanıyorum onlem amaclı iğne 10 gun ara ile tedirgınım ama yapacak bısey yok benımde 2 aylık düşüğüm var korkuyorum ama elden bısey gelmıyor oyuzden allahtan herseyın hayırlısını diliyorum

Bana dun verdi doktor 100luk ama sabah aksam demedi eczaci ustune yazdi
Coraspin bide vitamin verdi folbiol de iciyorum dort tane hapim oldu
canm hiç aksatma önemli ilaçlar doktor yazmıştır günde alacağın mg yi eczacı ona göre yazıyodur benimde günlük 600 yazmış eczacı 200 lük günde 3 defa yazdı

bende kullanıyorum onlem amaclı iğne 10 gun ara ile tedirgınım ama yapacak bısey yok benımde 2 aylık düşüğüm var korkuyorum ama elden bısey gelmıyor oyuzden allahtan herseyın hayırlısını diliyorum
canm bir düşüğün oldu diye gene aynı şeylaeri yaşayacak değilsin bende de ilkte bebeğim karnımde öldü 10 haftalık sonra gene hamile kaldım 3 yaşında oğlum var gene hamileyim umarım sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına :KK9:

Kızlar merhaba.
Geçen hafta Medipol Duygu Hanıma gittim. Kalp atışlarını dinledik. aç karnına kan tahlilleri ve test istedi. İlaç olarak sadece folibol kullanmamı söyledi. Bunun dışında medipole giden var mı? Ya da başka hastaneye? Önerebileceğiniz ve tavsiye edeceğiniz doktor ya da hastane varsa bildirebilirmisiniz. Kafam karıştı.
Ben de medipol Bağcılar gidiyorum canım Nagihan hanima

S.a kizlar aranizda progestan kullanan varmi sabah aksam
Ben canım 100 luk kullanıyorum

canm hiç aksatma önemli ilaçlar doktor yazmıştır günde alacağın mg yi eczacı ona göre yazıyodur benimde günlük 600 yazmış eczacı 200 lük günde 3 defa yazdı
Aksatirmiyim hic bi kurtaj oldum kalbi durmustu bebegimin bi de kimyasal gebelik yasadim mecbur kalmadikca ayaga bile kalkmiyorum hayirlisi olur insallah

Bn hergun oluyorum igne

Bana dun verdi doktor 100luk ama sabah aksam demedi eczaci ustune yazdi
Coraspin bide vitamin verdi folbiol de iciyorum dort tane hapim oldu
canım onların hepsini bende kullanıyorum benimde kimyasal gebeliğim vardı o yüzden doktor corasprin günde bir folbiol günde bir progestan gece 1 tane..

Herkese merhaba ben Gülçin 6 hafta4 günlük hamileyim bu kısmetse 2. Bebeğim olcak 5 yaşında bir kızım var herkesin Allah tamamına erdirsin inşallah hamilelik sürecini

Günaydın mayıs anneleri
Ben de 2014 mayıs annesiyim 4 aylık bir oğlum var 7 yıllık bir uğraşıdan sonra 6.tüp bebek tedavisinde oğluma kavuştum Bu yüzden korunmaya gerek olmadığını düşündüm Ama doğumdan sonraki ilk ve tek beraberlikte hamile kalmişim Nasıl bir şok yaşadığımı inanin anlatamam Tek üzüntüm oğlumu emziremiyecek olmak ve yeni sezeryanlı olmak Allahım inşallah bir kolaylığını sağlar Hepinize de keyifli bir hamilelik diliyorum
Hayırlı olsun canım:) ne güzel birlikte büyütürsün ikisini :) Allah yardım eder. Hoşgeldin aramıza:)

Yaa kızlar geçen gece rüyamda beni de korkuttular. Geçen hamileliğimde de olmuştu bir çok kez. Ne yapmak gerekir ki? Felak, nas, ayetel kürsi okuyorum hergece yatmadan

Bende cok ilac kullaniyorum :( bemiks, coraspin, clexan, progestan, pruloton igne 5 gunde 1
S.a kizlar aranizda progestan kullanan varmi sabah aksam
200luk kullanıyorum ben fitil gibi koymami söyledi etkisi daha gazla yan etkisi daha az oluyormuş gece yatarken ve sabah kizim uyudugunda koyabiliyirum.

canm bir düşüğün oldu diye gene aynı şeylaeri yaşayacak değilsin bende de ilkte bebeğim karnımde öldü 10 haftalık sonra gene hamile kaldım 3 yaşında oğlum var gene hamileyim umarım sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına :KK9:
amin cnm hayırlısı demkten baska çarem yok inş tekrarlamz kımse boyle acılar yasamasın cok zor bı surec

Kızlar bi kahvaltı hazırladım duş aldım çamaşırları mkineye attım sırt ağrısından mahfoldum of napıcammmm boyle

Yaa kızlar geçen gece rüyamda beni de korkuttular. Geçen hamileliğimde de olmuştu bir çok kez. Ne
Yaa kızlar geçen gece rüyamda beni de korkuttular. Geçen hamileliğimde de olmuştu bir çok kez. Ne yapmak gerekir ki? Felak, nas, ayetel kürsi okuyorum hergece yatmadan
Canim bol bol oku ayetel kursi oku yatarken 21 defa besmele cek Allaha sigin hic birsey olmaz ins.

Back