yaa canım aynen benımde sırt agrım cokk. ayakta cok uzun sure kaldigim zamanlar hemen belim sirtim agrir. su uc ay gecsede doktor raporu alip evde kalsam calismasamKızlar bi kahvaltı hazırladım duş aldım çamaşırları mkineye attım sırt ağrısından mahfoldum of napıcammmm boyle
hiç sorma o ağrı bendede var belim çok kötü hamilelik boyunca böyle olursa zorKızlar bi kahvaltı hazırladım duş aldım çamaşırları mkineye attım sırt ağrısından mahfoldum of napıcammmm boyle
sende de mi tiroit sorunu var canım? kalp atışını duymak çok farklı bişeymiş gerçekten bugün eşime de dinlettik tam kalkmıştım bi daha dinlemek istedi yüzündeki ifadeyi unutamam :)Merhaba arkadaslar bende yeniyim aranizda hepimize kolay rahat birhamilelik diliyorum Benim 2.hamileligim kasimda 5i dolduracak bir oglusum var. Oglumda hicbir sorunum yokken bunda bulanti ve surekli kasik sancisi cekiyorum birde surekli tsh olcturme derdim var su 3 ayi dolduralimda ins. hersey normale doner diye bekliyorum. Ben 6+0 da gordum ve kalp atisini duydum ilk onceki gittim dr keseyi bile gorememisti stres olmustum vajinal ultrason ile bakti bu dr ve kalp atisini bile duydum. Darisi duymayanlara ins.
S.a kizlar aranizda progestan kullanan varmi sabah aksam
Bende kullanıyorum. 100 mg. Sabah öğle akşam olarak. Ama doktorum çok uykusuzluk yaparsa sabah 1 akam 2 olarak içebilirsin dedi...Sabah aksam tok karnina diyor ya illa oniki saattemi aliyorsun yoksa kahvaltidan aksam yemeginden sonrami aliyorsun
ben içiyorum canım ama 4 bardak olmuyor. sabah ve akşam içiyorum. ama yoğurt ve peynir de yiyorum. yeterli demişti asında doktorum. az mı acaba?kizlar sut iciyormusunuz bilmiyorum ama gecen doktorum sordu hamilelik boyunca cokk sut ic dedi. bende artik gunde en az 4 bardak sut iciyorum sabah aksam... hem bebeginiz hemde sizin icin sut cokk onemli!!!
Yavaş yavaş dinlenerek yapcan canım tüm islerini maalesef bazı anne adaylarinda oluyorKızlar bi kahvaltı hazırladım duş aldım çamaşırları mkineye attım sırt ağrısından mahfoldum of napıcammmm boyle
Merhaba arkadaşım. .. Allah yardımcin olsun... ben bazi doktorların şu huyun dan nefret ediyorum. O atan şey bi kere damar olamaz. Eğer o doktor kalp ile damarı ayıramiyorsa nasıl bir doktor o. Bir de bir doktor o da olabilir şu da olabilir diye konuşuyor o doktoru olduğun yerde bırak ve kaç tatlım. Bir doktor net olmalıdır. Bu bu nedenle böyle seklinde konuşmalidir. Bence doktorunu değiştir. .. üzülme sakin o atan şey kalpArkadaslar bugun dr a gittim kalp atisi gorunuyor ama dr damarda olbiir bilmiyorum dedi.kesenin ortasini bolen beyaz bir cizgi var nedir bu anlaysmdik(ne aksilikti bilmiyorum surekli sorun cikiyor.dr da anlamadi ikinci bir kesede ayrilabilir bazende anomalilerde boyle bir goruntu olur dedi bilgusi oln varmi
Ben regl bitişi 2 günde bir oluyordu :) ovülasyon zamanlarında gün aşırı :)Kızlar Merhabalar,
Tüm anne adaylarını tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, Benim bir sorum olacak ama biraz da çekiniyorum açıkçası. Ben de uzun zamandır bebek istiyorum, henüz nasip olmadı. Bir sorum olacak size, eşlerinizle yakınlaşmanız bir ayda ne sıklıkta oluyordu acaba? Kusura bakmayın lütfen
Bende de tiroit sorunu var 4 aydır euthyrox adlı ilacı kullanıyorum. Doktoruma hamile kalmadan sormuştum."bebek yapmayı planlıyoruz bir yan etkisi olurmu??" Diye. Dr da esas hamileyken kullancaksın bu ilacı esas kullanmazsan sorun olur dedi. Bunu söyleyen dahiliyedoktoruydu. Bir jinekoloğa sormadım. Henüz dr a da gtmedim hamile olduğumu öğrendikten sonra. 3 hafta sonra randevum. Ben bu ilacı kullanmaya devam ediyorum. Aranızda tiroit ilacı kullanan varmı?sende de mi tiroit sorunu var canım? kalp atışını duymak çok farklı bişeymiş gerçekten bugün eşime de dinlettik tam kalkmıştım bi daha dinlemek istedi yüzündeki ifadeyi unutamam :)
Çok teşekkür ederim, ovülasyon zamanında da iki günde bir yani, anladım:)Ben regl bitişi 2 günde bir oluyordu :) ovülasyon zamanlarında gün aşırı :)
canım sendede çürük kokusu gibi yapıomu progestan aktığı zamanBende cok ilac kullaniyorumbemiks, coraspin, clexan, progestan, pruloton igne 5 gunde 1
200luk kullanıyorum ben fitil gibi koymami söyledi etkisi daha gazla yan etkisi daha az oluyormuş gece yatarken ve sabah kizim uyudugunda koyabiliyirum.
Öncelikle hayırlı olsun, canım benim kuzenimde de troit sorunu vardı o da gebelik istediğinde bu ilacı kullanmaya başladı ama hamile olduğunu öğrendiğinde hemen dr a gidip kan tahlili yaptırdı sonucta çıkan değere göre bu ilacın dozunu ayarlıyorlar çünkü. Sanırım troit değeri gebelik durumunda biraz daha hızlı yükseliyormuş. Bence doktoruna sormalısın bu durumuBende de tiroit sorunu var 4 aydır euthyrox adlı ilacı kullanıyorum. Doktoruma hamile kalmadan sormuştum."bebek yapmayı planlıyoruz bir yan etkisi olurmu??" Diye. Dr da esas hamileyken kullancaksın bu ilacı esas kullanmazsan sorun olur dedi. Bunu söyleyen dahiliyedoktoruydu. Bir jinekoloğa sormadım. Henüz dr a da gtmedim hamile olduğumu öğrendikten sonra. 3 hafta sonra randevum. Ben bu ilacı kullanmaya devam ediyorum. Aranızda tiroit ilacı kullanan varmı?
Riske Atmak istemiyorum dedi zaten ignelerin etkisi 24 saatmis tekrar etmk gerekmisama sende kan pıtılasması cıkmamıs nıye hergun dedıkı dr benımde cıkmadı 10 gunde bır olursun dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?