2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok sağol canım benim sigorta allianz memorial dan da fiyat alıyım o zaman bakalım kaç diyecekler.

Arkadaşlar slm beni de ekler misiniz yaş 25 şehir Adana beklenen doğum 18 Mayıs

Kızlar birde bugün kan sonucu çıktı gecikmenin üçüncü gününde 185 düşük mu

O kadar doktor değiştirdim ki bıktım artk doktorlardan. Hastaneler ticarethane olmuş tamamen. Doktorlarda aynı. Yanı onlar bizi görünce işte 200 tl daha geldi diye görüyorlar. Bu insanmis uzulurmus ya da Ağlarmis umurlarinda değil. .. kötünün iyisi bir doktor buldum devam ediyorum bakalım :) seninle konuşmak iyi geldi. Rabbim bu ezan vaktinde ettiğimiz duaları kabul etsin... rabbim sağlıkla bebislerimizi kucagiimiza almayi nasip etsin amin....

Tmm canımm böyle parça parça soruyorum ama kusura bakma bir de yaşadığın şehri söylersen tamamdır :)
Estağfurullah canım istanbul avrupa yakasındyim :)

Arkadaşlar slm beni de ekler misiniz yaş 25 şehir Adana beklenen doğum 18 Mayıs
Hoşgeldin cnm hayırlı ugurlu olsun

Kızlar birde bugün kan sonucu çıktı gecikmenin üçüncü gününde 185 düşük mu
Canim düşük değil, tıbbın gebelik var, tabiki kese gorununce tam kesinleşir, önemli olan bu değerin 3 gün içerisinde 2 katı artış göstermesi, misal veriyorum ben adet olmadan yaptım sonra tekrarladı 4 gün geçince, > 1000 çıktı, dün Dr dayım ve kese mi gördük, sen tekrarlayın birkaç gün geçince canım ona göre yardimci olalım optum

Anladım canım cuma yaptırdım bide yarın yaptırım bakalım

Haklisin canim ben de biktim doktorlardan.. Bir seye faydalari da yok.. Dusecekse dusuyor zaten.. Yasayacaksa da yasiyor.. En iyisi dua etmek.. Hakkimizda hayirlis neyse o olsun..

Allah yardimci mız olsun. .. sen ne kadarlık hamilesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…