- 5 Eylül 2010
- 1.019
- 257
- 148
- 31
Canim ben medipol hastanesine gidiyorum Bağcılar'da Nagihan hanimaMerhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olucam kısmetse,istanbuldaki arkadaşlar memnun kaldığınız tavsiye edeceğiniz doktor hastane varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben medipol hastanesine gidiyorum Bağcılar'da Nagihan hanimaMerhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olucam kısmetse,istanbuldaki arkadaşlar memnun kaldığınız tavsiye edeceğiniz doktor hastane varmı
Inşallah güzelim benim insallahAllah razı olsun canlarım benimde cumartesi günü randevum inşallahh güzel haberler yazarım buraya hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallahhh
Zeynom ben de seni hatırlıyor gibiyim , inş alırım canım sağolasın 93e1 asker yarenlerindeydim ben cnm benim
Ben o ara evlilikle ugrasiyodum is güç anca bebek kavusturddu bizi kız ekle facedee eda tüccarAaaa vay be terto naber ya :) Nerelerdesin sen bi kayboldun tam kayboldun :)
Ben o ara evlilikle ugrasiyodum is güç anca bebek kavusturddu bizi kız ekle facedee eda tüccar
22 haziranda canım :)Ben kullanmiyorum canim ne zaman evlendin :)
22 haziranda canım :)
Bende lekelenme olmustu sabah aksam 200 mg vajinalden kullanmak uzere vermistiSabah öğle akşam diye verdi ama. Öğle zorlarsa akşam iki birden dedi...
Aleykümselam canım hoşgeldin.İnşallah Allah yardımcın olsunSelamun aleyküm arkadaşlar bende 3 senelik bekleyişten sonra bu ay aşılamayla hamiş oldum 4+4 teyim henüz keseyi görmedim dua edin inşallahh keseyi görür kalp atışlarını duyarım bu durumda bende mayıs annesi oluyorum dimi
Hoşgeldin canım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Kizlar merhabalar. Beni de araniza alir misiniz?? :) ben de bir anne adayiyim
Kinamin olduğu gün evlenmissin kız :))))Bu kadar tesadufte olmaz ama bende 21 Haziran :)
Hoşbuldum canım teşekkür ederim allah razı olsunHoşgeldin canım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Bağcılar'da medipole git canımKızlar aksarayda yaşayan var mı doktor tavsiyesi olan var mı
Yardım için teşekkür ederim canım ama ben niğde aksarayda yaşıyorum.Kinamin olduğu gün evlenmissin kız :))))
Hoşbuldum canım teşekkür ederim allah razı olsun
Bağcılar'da medipole git canım
Ooo anladım canım pardon yaa:/:)Yardım için teşekkür ederim canım ama ben niğde aksarayda yaşıyorum.
Bana 100 mg sabah öğle akşam verdi. Bende de lekelenme var. Senin lekelenme geçti mi? Bebek kesesi falan nasıldı. ..Bende lekelenme olmustu sabah aksam 200 mg vajinalden kullanmak uzere vermisti
Vallahi bu ara yoğun gittim canım ama normalde 3 haftada 1 sanırım ideal, kesen felan görülsün klp atislari duyulsun gitmeleri azaltirsin Dr seni ona göre çağırıyor zatenBebeği 5 haftalık olanlar ne zaman doktora gidiyorsunuz
Canim yerinde olsam devlete gider tahlillerimi orda yaptirirdim 1 hafta icinde sonuclaniyorKızlar Özellikle istanbul da olanlar bu gebelik 5. haftada yapılan rutin testlere tam kan sayımı,kan şekeri vesaire... hangi hastane de kaça yağtırdınız acaba? yardımcı olursanız sevinirim.