Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm karın agrısı cekmen normalmi bilmiyorum keske alttan baktırsaydınçok ağrım olduğu için doktora gittim kese gözükmedi. aşağıdan bakacaktı onuda ben istemedim döndüm eve geldim. bu kadar karın ağrısı normalmi 10 gündür adet sancısı gibi ağrı çekiyorum
Doktora söyledin mi canım ağrın olduğunu? Geçen hafta benimde vardı adet sancısı gibi ağrım ama geçti. Bunun normal olduğunu okudum birçok yerde. Bu hafta ağrım yok. Geçer belki seninde. Gitmişken dr a bir sorsaydınçok ağrım olduğu için doktora gittim kese gözükmedi. aşağıdan bakacaktı onuda ben istemedim döndüm eve geldim. bu kadar karın ağrısı normalmi 10 gündür adet sancısı gibi ağrı çekiyorum
canim yaa burda mecbur aile doktor olucak ve sistem bu sekildeymis. az once ultrason icin randevu aldim 3 kasim da nasil sabretcem bilemiyom umarim ins yakinda turkiye gelirim ve gelir gelmez ilk is ultrasoncok biliyormus kiskanc seyy sinir oluyorum boylelerine. ii bari o hamile kaldığında kilo almasın dursun öyle. o ne ki ben ikizlere hamileydim 5 aylıkken 59 dan 72 ye cıktım. ama ne oldu sonra bir güzel verdim ve yine hamileyim.
canım baska bidoktora görün istersen niye o kadar bekliyorsun ne kadar sabırlısın.
yat uyu bi dinlen biraz evet iyi gelir cnm
hosgeldin mayis annesiYokmu bana hosgeldin diyecek
Hosbulddum canimmhosgeldin mayis annesi
canim benimde sancim cok hatta az once doktoruma soyledim korkacak bisi yok dedi bi arkadasin dedigi gibi gosterseydin keske alttan icin rahat olsun diyeçok ağrım olduğu için doktora gittim kese gözükmedi. aşağıdan bakacaktı onuda ben istemedim döndüm eve geldim. bu kadar karın ağrısı normalmi 10 gündür adet sancısı gibi ağrı çekiyorum
Güzelim 5. Haftada karindan gorulmemesi çok olagan. Bende gittim aşağıdan baktı ve yavrumu gördüm. Istemediysen de bir hafta sonra yavrunu gorursun ultrasonda merak etme. Ağrılar olacak kolay mı yeni bir canli yetişiyor içinde. Dayanilmaycaak kadr olmadığı sürece korkma gönlünü ferah tutçok ağrım olduğu için doktora gittim kese gözükmedi. aşağıdan bakacaktı onuda ben istemedim döndüm eve geldim. bu kadar karın ağrısı normalmi 10 gündür adet sancısı gibi ağrı çekiyorum
çok ağrım olduğu için doktora gittim kese gözükmedi. aşağıdan bakacaktı onuda ben istemedim döndüm eve geldim. bu kadar karın ağrısı normalmi 10 gündür adet sancısı gibi ağrı çekiyorum
Anne adaylarımızı şimdiden kutlar, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Hoşgeldin canimmmbeni de ekleyin aranıza katılmak istiyorum 02.05.2014 istanbul
yaşınız ve sat'ı da yazmanız gerekiyorbeni de ekleyin aranıza katılmak istiyorum 02.05.2014 istanbul
Tatlim ben 200 tlye yaptirdim memorial hastanesinde..Kızlar Özellikle istanbul da olanlar bu gebelik 5. haftada yapılan rutin testlere tam kan sayımı,kan şekeri vesaire... hangi hastane de kaça yağtırdınız acaba? yardımcı olursanız sevinirim.
Canim bn 21 yaşındayım da sat neyaşınız ve sat'ı da yazmanız gerekiyor
Benim danissal psikologlarim :)
Sizleri çooook seviyorum.... progesteron sonrası bayıliyo gibi uyuyorum..... gözlerimi açamıyorum. .. garip garip rüyalar görüyorum. ..sanırım normal bunlar. Ilac in yan etkisi herhalde. Yan orta etki farketmez bebeğim tutunsun yeter. neyse uykudan sonra biraz kendime geldim... yatıyorum habire... moral bozmak yok moral bozmak yok :)
bendede olmuştu canım heran adet olacakmıs gibiydim ama dr normal dedi şimdi azaldı ama yine biraz varçok ağrım olduğu için doktora gittim kese gözükmedi. aşağıdan bakacaktı onuda ben istemedim döndüm eve geldim. bu kadar karın ağrısı normalmi 10 gündür adet sancısı gibi ağrı çekiyorum
Günde kaç kez dedi sana... bAna 3 kez dedi rahatsız ederse akşam 2 sabah bir al dedi... sen niye içiyor sun. Kanaman mi vardı? Senin tecrübelerine ihtiyacım var...evet canım moral bozmak yok.. ben de her gün kendime bunu söylüyorum.. progestan beni de mahvediyor ben de gece yatarken yutuyorum.. ne olursa uykuda oluyor ben hissetmiyorum..