Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuya bodozlama daliyorum, ben sabah 1 akşam 2 alıyorum dün biraz kanamam oldu ama yerlesmeden dolayiymis o yüksek ihtimal, Dr. Yinede pazartesiye kadar kullan dedi, besmelemi cekkip duami edip şifa dileyip iciyorum ve biz çok iyiyiz sukuuurGünde kaç kez dedi sana... bAna 3 kez dedi rahatsız ederse akşam 2 sabah bir al dedi... sen niye içiyor sun. Kanaman mi vardı? Senin tecrübelerine ihtiyacım var...
hosgeldin canım hayırlı olsunnYokmu bana hosgeldin diyecek
neoldum cnm hayırdır yenı gordum yazdıgınıBu arada kızlar bir önerim var size... gerçekten kimseye aldırış etmeden pimpirikli olun lütfen. .. vücudunuzu dinleyin, herhangi bir farklılık hissettiginizde hemen doktora koşun. HicbirseyI normallestirmeyin lütfen. .. ben şu an normallestirmenin acısını çekiyorum şu an.... sizleri öpüyorum... :*
Hoşbuldum canım teşekkür ederim allah razı olsunhosgeldin canım hayırlı olsunn
Günde kaç kez dedi sana... bAna 3 kez dedi rahatsız ederse akşam 2 sabah bir al dedi... sen niye içiyor sun. Kanaman mi vardı? Senin tecrübelerine ihtiyacım var...
Benim danissal psikologlarim :)
Sizleri çooook seviyorum.... progesteron sonrası bayıliyo gibi uyuyorum..... gözlerimi açamıyorum. .. garip garip rüyalar görüyorum. ..sanırım normal bunlar. Ilac in yan etkisi herhalde. Yan orta etki farketmez bebeğim tutunsun yeter. neyse uykudan sonra biraz kendime geldim... yatıyorum habire... moral bozmak yok moral bozmak yok :)
Sadece oha diyorum diyecek kelime bulamıyorum. Zaten fındık kadar kilon var şaka gibi.. Burdan anlayacağın şu ki o kişi kimse seni kıskanıyor.. Bırak konuşsunlar..:)Selam kizlar. Dun bi akrabamizin sunnet torenine gittik kocamla herkes biliyo dogal olarak hamile oldugumu, bol bol tebrik aldim. Kocamin teyzesinin kizi ise "kilo almissin suratindan belli daha erken degil mi" dedi. 47 kg - 50 kg ciktim alti ustu cokta belli olmuyor aldigim canimu sikti ve son olarak "kiloyu kendine almissin 8 ay sonra dusunemiyorum seni bebek dogunca kilolarin kalacak eski halinden eser kalmayack" demez mi kafaya takmadigim seyi takmaya basladim insanlarin negatif konusmasindan nefret ediyorum.
Kaç gündür agrim vardı hep normal diyoruz ya ben de normaldir dedim. Pazartesi randevum var zaten dedim gidince sorarım dedim. Ama bugün işten izin almaya gittim doktor için eve geldim hazırlanmak için bir baktım kahverengi lekelenmem olmuş. Saati beklemeden doktora.neoldum cnm hayırdır yenı gordum yazdıgını
Allah hepimize yardım etsin. Benim vajinamda çürük gibi agrim oluyordu Kasiklarimda da. Tabi normal dedim. Bu sabahta kahverengi lekelenmelerim oldu ara ara hala oluyor. Şükür ki kırmızı değil. Bebeğin durumu da iyi kalp atisini da duyduk. Sadece kese aşağı inmiş sadece. Bu durumda düşük kaçınılmaz mi. Senin nasıl oldu. Sakıncası yoksa sorabilir miyim. Ha bi de yatarken agrim hiç yok ama ayağa kalkınca oluyor yürürken ve otururken de oluyor çürük gibi sanki. Ve bir sonraki hafta çarşamba çağırdı kontrole. Bir hafta yarıçap ama 2 gün nasıl çalışıcam. Bilemiyorum. Yardım et nolur....canım ben bir defa gece yatarken içiyorum 200 mg.. ama sabah da vajinal jel kullanıyorum.. bi de haftada bir iğne.. benim 2 düşüğüm var.. bunda da lekelenmelerim oldu.. öyle olunca da kullanmaya başladım.. ne istersen sorabilirsin canım.. yardımcı olabilirsem ne mutlu..
Canim bu arada benimki 100 mg günde 3 tane alıyorum sende üzülme her hamil kullanıyor bunları. Ben de 3 günde bir iğne olcagim bu hafta, Pazartesi bakicaz, sen dualarinla koru bebeğini, 2dusugunun ömrünü buna versin rabbimcanım ben bir defa gece yatarken içiyorum 200 mg.. ama sabah da vajinal jel kullanıyorum.. bi de haftada bir iğne.. benim 2 düşüğüm var.. bunda da lekelenmelerim oldu.. öyle olunca da kullanmaya başladım.. ne istersen sorabilirsin canım.. yardımcı olabilirsem ne mutlu..
200 tl çok uygun geldi bana toplamda 20 adet tahlil istendi benden 1000 tl fiyat sigorta indirimi ile 600 dediler. SEn kaç adet tahlil yaptırdın sigortalı fiyat mı bu peki?Tatlim ben 200 tlye yaptirdim memorial hastanesinde..
Ay ne fesat insanlar var, sen ne yap biliyor musun? He de geç ve sonra kahkahalarla gül, alcaksin TBI kilo htta bol bol al, sonra burda hep beraber vereceğiz,suan sultanligini surrrrSadece oha diyorum diyecek kelime bulamıyorum. Zaten fındık kadar kilon var şaka gibi.. Burdan anlayacağın şu ki o kişi kimse seni kıskanıyor.. Bırak konuşsunlar..:)
Hooooooşheldin tabikideYokmu bana hosgeldin diyecek
bende gittim keseyi gordum ama kalp atisi icin 24 cagirdi biraz gec geliyor bana sabirsizlaniyorum..siz ne zman gideceksiniz:)
Kaç gündür agrim vardı hep normal diyoruz ya ben de normaldir dedim. Pazartesi randevum var zaten dedim gidince sorarım dedim. Ama bugün işten izin almaya gittim doktor için eve geldim hazırlanmak için bir baktım kahverengi lekelenmem olmuş. Saati beklemeden doktora.
Allah hepimize yardım etsin. Benim vajinamda çürük gibi agrim oluyordu Kasiklarimda da. Tabi normal dedim. Bu sabahta kahverengi lekelenmelerim oldu ara ara hala oluyor. Şükür ki kırmızı değil. Bebeğin durumu da iyi kalp atisini da duyduk. Sadece kese aşağı inmiş sadece. Bu durumda düşük kaçınılmaz mi. Senin nasıl oldu. Sakıncası yoksa sorabilir miyim. Ha bi de yatarken agrim hiç yok ama ayağa kalkınca oluyor yürürken ve otururken de oluyor çürük gibi sanki. Ve bir sonraki hafta çarşamba çağırdı kontrole. Bir hafta yarıçap ama 2 gün nasıl çalışıcam. Bilemiyorum. Yardım et nolur....
Canim bu arada benimki 100 mg günde 3 tane alıyorum sende üzülme her hamil kullanıyor bunları. Ben de 3 günde bir iğne olcagim bu hafta, Pazartesi bakicaz, sen dualarinla koru bebeğini, 2dusugunun ömrünü buna versin rabbim
Evet cnm 1000 tl tutuyordu benimki de sigortada gebelik teminati oldugu icin %20 sini odedik yapi kredi sigortamiz var tatlim bu arada.acibadem 2 ye yakin fiyat vermisti arayip sordugumda.doktorun istedigi testleri de koydum cnm eke.bikac tahlili onceden yaptirmistim ben.200 tl çok uygun geldi bana toplamda 20 adet tahlil istendi benden 1000 tl fiyat sigorta indirimi ile 600 dediler. SEn kaç adet tahlil yaptırdın sigortalı fiyat mı bu peki?
cnm dr kahve rengı lekelenmeyı daha once kanamıs ve kaıntı olarak kabul edıyor ama kırmzı rengi taze kanama olarak kabul edıyor cnm bu durumu herkez yasıyor yanı dr normal görüyor kesenın asagıya ınmesı lekelenmeyle alakalı deıl dır dıye tahmın edıyorum cokgecmıs olsun cnmKaç gündür agrim vardı hep normal diyoruz ya ben de normaldir dedim. Pazartesi randevum var zaten dedim gidince sorarım dedim. Ama bugün işten izin almaya gittim doktor için eve geldim hazırlanmak için bir baktım kahverengi lekelenmem olmuş. Saati beklemeden doktora.
Allah hepimize yardım etsin. Benim vajinamda çürük gibi agrim oluyordu Kasiklarimda da. Tabi normal dedim. Bu sabahta kahverengi lekelenmelerim oldu ara ara hala oluyor. Şükür ki kırmızı değil. Bebeğin durumu da iyi kalp atisini da duyduk. Sadece kese aşağı inmiş sadece. Bu durumda düşük kaçınılmaz mi. Senin nasıl oldu. Sakıncası yoksa sorabilir miyim. Ha bi de yatarken agrim hiç yok ama ayağa kalkınca oluyor yürürken ve otururken de oluyor çürük gibi sanki. Ve bir sonraki hafta çarşamba çağırdı kontrole. Bir hafta yarıçap ama 2 gün nasıl çalışıcam. Bilemiyorum. Yardım et nolur....
beklenen doğum tarihi nedir ? :)Anladım canimm yaşım 21 sat 7 ağustos 2014 ekler misin
Hoşbuldum canım teşekkür ederimHooooooşheldin tabikide
Birbirimize dua edelim Allah koruyor bebegimizi biliyorum ben çok sukuuurcanım benim keşke elimden bir şey gelse.. benim ilk kaybım 9 haftalıkken kalbi durdu öyle oldu... 2.si ise en baştan beri gelişmiyordu.. senin bebişin büyümüş bak çok şükür.. kalbini de duymuşsun.. bol bol dinlen.. dua et.. biz de dua ederiz.. haa bi de bol su iç.. her şey allahtan.. ben ilk bebeğimi kaybettiğimde nerdeyse hiç kanamam olmadı ama kaybettim.. bazılarının da şakır şakır kanaması oluyor ama doğuruyorlar bebişlerini allahın izniyle.. inşallah tutunur sana bebişin.. doktorundan memnun değilsen başka bir doktorla daha görüş.. doktorlara da hiç güvenmiyorum ben..
Amin canım amin bitanemmmsaol canım.. allah razı olsun.. evet dua etmekten başka yapacak bir şey yok.. allah esirgesin inşallah hepimizinkini..