• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet cnm 1000 tl tutuyordu benimki de sigortada gebelik teminati oldugu icin %20 sini odedik yapi kredi sigortamiz var tatlim bu arada.acibadem 2 ye yakin fiyat vermisti arayip sordugumda.doktorun istedigi testleri de koydum cnm eke.bikac tahlili onceden yaptirmistim ben.
Çok sağol canım benim sigorta allianz memorial dan da fiyat alıyım o zaman bakalım kaç diyecekler.

Arkadaşlar slm beni de ekler misiniz yaş 25 şehir Adana beklenen doğum 18 Mayıs

Kızlar birde bugün kan sonucu çıktı gecikmenin üçüncü gününde 185 düşük mu:KK43:

canım benim keşke elimden bir şey gelse.. benim ilk kaybım 9 haftalıkken kalbi durdu öyle oldu... 2.si ise en baştan beri gelişmiyordu.. senin bebişin büyümüş bak çok şükür.. kalbini de duymuşsun.. bol bol dinlen.. dua et.. biz de dua ederiz.. haa bi de bol su iç.. her şey allahtan.. ben ilk bebeğimi kaybettiğimde nerdeyse hiç kanamam olmadı ama kaybettim.. bazılarının da şakır şakır kanaması oluyor ama doğuruyorlar bebişlerini allahın izniyle.. inşallah tutunur sana bebişin.. doktorundan memnun değilsen başka bir doktorla daha görüş.. doktorlara da hiç güvenmiyorum ben..
O kadar doktor değiştirdim ki bıktım artk doktorlardan. Hastaneler ticarethane olmuş tamamen. Doktorlarda aynı. Yanı onlar bizi görünce işte 200 tl daha geldi diye görüyorlar. Bu insanmis uzulurmus ya da Ağlarmis umurlarinda değil. .. kötünün iyisi bir doktor buldum devam ediyorum bakalım :) seninle konuşmak iyi geldi. Rabbim bu ezan vaktinde ettiğimiz duaları kabul etsin... rabbim sağlıkla bebislerimizi kucagiimiza almayi nasip etsin amin....

Tmm canımm böyle parça parça soruyorum ama kusura bakma bir de yaşadığın şehri söylersen tamamdır :)
Estağfurullah canım istanbul avrupa yakasındyim :)

Arkadaşlar slm beni de ekler misiniz yaş 25 şehir Adana beklenen doğum 18 Mayıs
Hoşgeldin cnm hayırlı ugurlu olsun

Kızlar birde bugün kan sonucu çıktı gecikmenin üçüncü gününde 185 düşük mu:KK43:
Canim düşük değil, tıbbın gebelik var, tabiki kese gorununce tam kesinleşir, önemli olan bu değerin 3 gün içerisinde 2 katı artış göstermesi, misal veriyorum ben adet olmadan yaptım sonra tekrarladı 4 gün geçince, > 1000 çıktı, dün Dr dayım ve kese mi gördük, sen tekrarlayın birkaç gün geçince canım ona göre yardimci olalım optum

Estağfurullah canım istanbul avrupa yakasındyim :)

Hoşgeldin cnm hayırlı ugurlu olsun

Canim düşük değil, tıbbın gebelik var, tabiki kese gorununce tam kesinleşir, önemli olan bu değerin 3 gün içerisinde 2 katı artış göstermesi, misal veriyorum ben adet olmadan yaptım sonra tekrarladı 4 gün geçince, > 1000 çıktı, dün Dr dayım ve kese mi gördük, sen tekrarlayın birkaç gün geçince canım ona göre yardimci olalım optum
Anladım canım cuma yaptırdım bide yarın yaptırım bakalım

O kadar doktor değiştirdim ki bıktım artk doktorlardan. Hastaneler ticarethane olmuş tamamen. Doktorlarda aynı. Yanı onlar bizi görünce işte 200 tl daha geldi diye görüyorlar. Bu insanmis uzulurmus ya da Ağlarmis umurlarinda değil. .. kötünün iyisi bir doktor buldum devam ediyorum bakalım :) seninle konuşmak iyi geldi. Rabbim bu ezan vaktinde ettiğimiz duaları kabul etsin... rabbim sağlıkla bebislerimizi kucagiimiza almayi nasip etsin amin....
Haklisin canim ben de biktim doktorlardan.. Bir seye faydalari da yok.. Dusecekse dusuyor zaten.. Yasayacaksa da yasiyor.. En iyisi dua etmek.. Hakkimizda hayirlis neyse o olsun..

Konuya bodozlama daliyorum, ben sabah 1 akşam 2 alıyorum dün biraz kanamam oldu ama yerlesmeden dolayiymis o yüksek ihtimal, Dr. Yinede pazartesiye kadar kullan dedi, besmelemi cekkip duami edip şifa dileyip iciyorum ve biz çok iyiyiz sukuuur:KK60:
Allah yardimci mız olsun. .. sen ne kadarlık hamilesin?

Back