• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cnm dr kahve rengı lekelenmeyı daha once kanamıs ve kaıntı olarak kabul edıyor ama kırmzı rengi taze kanama olarak kabul edıyor cnm bu durumu herkez yasıyor yanı dr normal görüyor kesenın asagıya ınmesı lekelenmeyle alakalı deıl dır dıye tahmın edıyorum cokgecmıs olsun cnm
Zaten kanamanın lekelenmenin neden olduğunu söylemedi. Burada okuduğum kadariyla ultrason da kanama bölgeleri goruluyormus. Bende görmedi. Bebek çok iyi durumda dedi sadece. Kalbinin atisini hem gördüm hem duydum. :) lekelenmelerim de garip böyle yara varda sanki kabukları dökülüyor gibi. Nasıl bir lekelenme oluyor normalde bilmiyorum ama benimki böyle. .. desteğin ve bilgilendirme için teşekkür ederim. ..

Zaten kanamanın lekelenmenin neden olduğunu söylemedi. Burada okuduğum kadariyla ultrason da kanama bölgeleri goruluyormus. Bende görmedi. Bebek çok iyi durumda dedi sadece. Kalbinin atisini hem gördüm hem duydum. :) lekelenmelerim de garip böyle yara varda sanki kabukları dökülüyor gibi. Nasıl bir lekelenme oluyor normalde bilmiyorum ama benimki böyle. .. desteğin ve bilgilendirme için teşekkür ederim. ..
cnm benım dr um dedıkı kahve rengı lekelenme daha once kanamıs ve durmus demektır yanı akıntıyla akmıstır dedı kanam farklıdır kırmızı olur ve o tehlıkelıdır rabbım bızı ve meleklerımızı korusun bende cok korkuyorum ilk gebelıgım dusukle sonuclandı ve hıc belırtım olmadı yanı karnımda öldü 2 aylıkken cok korkuytorum oyüzden gene aynısı olur dıye

Selam kizlar. Dun bi akrabamizin sunnet torenine gittik kocamla herkes biliyo dogal olarak hamile oldugumu, bol bol tebrik aldim. Kocamin teyzesinin kizi ise "kilo almissin suratindan belli daha erken degil mi" dedi. 47 kg - 50 kg ciktim alti ustu cokta belli olmuyor aldigim canimu sikti ve son olarak "kiloyu kendine almissin 8 ay sonra dusunemiyorum seni bebek dogunca kilolarin kalacak eski halinden eser kalmayack" demez mi kafaya takmadigim seyi takmaya basladim insanlarin negatif konusmasindan nefret ediyorum.
Valla canım benim ikinci hamileliğim. Kiloları sakin düşünme derim. Bırak ne kadar kilo alırsan al... kim ne demiş diye de düşünme. Ben ilk hamileliğimde 28 kilo aldım tam bir danaaydim :) 1 sene sonra ufak bir gayret ile 30 kilo verdim :) herkes şaşırdı. .. yani alınan kilo veriliyor. Yeterki sağlıklı Bebişlerimiz olsun... :*

Bebeğin iyiyse o gelen işaretleri bakma , bebeğin sana annecim ben buraya yerlesiyorum diyoor

Hangi haftanın içindesiniz :) birinci hafta de de bayiliyim :)
6 canım 6 :D

Sonradan o da pişman oldu ama kalbim kırıldı bi kere... biliyorum bende bilinçsizce söylediğini zaten. Şu zor dönemi atlatıcaz el birliğiyle inşallah....
Ah bu kocaları sanki onlar doğuracak dimi, dert etme stres etme kocan o hemen barisirsiniiizz

cnm benım dr um dedıkı kahve rengı lekelenme daha once kanamıs ve durmus demektır yanı akıntıyla akmıstır dedı kanam farklıdır kırmızı olur ve o tehlıkelıdır rabbım bızı ve meleklerımızı korusun bende cok korkuyorum ilk gebelıgım dusukle sonuclandı ve hıc belırtım olmadı yanı karnımda öldü 2 aylıkken cok korkuytorum oyüzden gene aynısı olur dıye
Allah korusun canım benim... ben bu aksam Meryem süresine başlıcam. Yergok dua ile kurulmuş derler. Rabbim ol der olur. Hepimiz için dua edicem...

Bebeğin iyiyse o gelen işaretleri bakma , bebeğin sana annecim ben buraya yerlesiyorum diyoor

6 canım 6 :D

Ah bu kocaları sanki onlar doğuracak dimi, dert etme stres etme kocan o hemen barisirsiniiizz
Maşallah allahim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. ..

Selamun aleyküm arkadaşlar bende 3 senelik bekleyişten sonra bu ay aşılamayla hamiş oldum 4+4 teyim henüz keseyi görmedim dua edin inşallahh keseyi görür kalp atışlarını duyarım bu durumda bende mayıs annesi oluyorum dimi ☺️☺️

Maşallah allahim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. ..
Amin canım amin sagolasin:nazar:

Selamun aleyküm arkadaşlar bende 3 senelik bekleyişten sonra bu ay aşılamayla hamiş oldum 4+4 teyim henüz keseyi görmedim dua edin inşallahh keseyi görür kalp atışlarını duyarım bu durumda bende mayıs annesi oluyorum dimi ☺️☺️
A.selam canım, hoşgeldin aramiza. Rabbim nasip etmiş çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş yavrunu keseyi de bir iki haftaya görürsün az sabır canım evet sen de inşallah Mayıs annesi sin :KK54:

Sagolun kizlar amaann takmiyorumm :p :p
Hosgeldin caniimm :)
21 mayis annesi olmayi cok isterdim bende ama tahmini dogum daha erken :) 21 mayiss hem esimin dogum gunu, hem resmi nikahimizin kiyildigi gun :KK48:
Ben 4+4 gormustum keseyi, cuma kalp atislari icin gidecegiz. Insallah gorursun, guzel haberlerle gelrsin ;)

21 mayis annesi olmayi cok isterdim bende ama tahmini dogum daha erken :) 21 mayiss hem esimin dogum gunu, hem resmi nikahimizin kiyildigi gun :KK48:
Ben 4+4 gormustum keseyi, cuma kalp atislari icin gidecegiz. Insallah gorursun, guzel haberlerle gelrsin :KK66:
Benim 5 eylül doğum günümdu ve gebe olduğumu o zaman öğrendim canım :) ben de pazartesi gideceğim kalp atışlarını duymak için inş canım

Hey gidi hey bu sitede kocaman sevgiliye asker bekleyip şafak saydığımız düğnume gün saydigimi hatırlıyorum şimdi ise evlendim de bebeğim olacak :) Rabbine cok sukur

Hosgeldiiinn canim :) Saglicakla kucagina alirsin insallah :)
Bi yerden hatirliycam ama nerden ? kac tertipti kocan canim, hangi topikteydin?

Merhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olucam kısmetse,istanbuldaki arkadaşlar memnun kaldığınız tavsiye edeceğiniz doktor hastane varmı

Benim 5 eylül doğum günümdu ve gebe olduğumu o zaman öğrendim canım :) ben de pazartesi gideceğim kalp atışlarını duymak için inş canım

Bende 30 agustosta ogrendim :) 5+2 gunluguz bizde minigimle hadii hayirlisi canim :)

Hosgeldiiinn canim :) Saglicakla kucagina alirsin insallah :)
Bi yerden hatirliycam ama nerden ? kac tertipti kocan canim, hangi topikteydin?
Zeynom ben de seni hatırlıyor gibiyim , inş alırım canım sağolasın 93e1 asker yarenlerindeydim ben cnm benim

Ben 4+4 gormustum keseyi, cuma kalp atislari icin gidecegiz. Insallah gorursun, guzel haberlerle gelrsin :KK66:
Amin canım amin sagolasin:nazar:

A.selam canım, hoşgeldin aramiza. Rabbim nasip etmiş çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş yavrunu keseyi de bir iki haftaya görürsün az sabır canım evet sen de inşallah Mayıs annesi sin :KK54:

Allah razı olsun canlarım benimde cumartesi günü randevum inşallahh güzel haberler yazarım buraya hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallahhh

Back