- 5 Eylül 2010
- 1.019
- 257
- 148
- 31
Amin güzelim, ben . Haftanın icindeyimAllah yardimci mız olsun. .. sen ne kadarlık hamilesin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin güzelim, ben . Haftanın icindeyimAllah yardimci mız olsun. .. sen ne kadarlık hamilesin?
Zaten kanamanın lekelenmenin neden olduğunu söylemedi. Burada okuduğum kadariyla ultrason da kanama bölgeleri goruluyormus. Bende görmedi. Bebek çok iyi durumda dedi sadece. Kalbinin atisini hem gördüm hem duydum. :) lekelenmelerim de garip böyle yara varda sanki kabukları dökülüyor gibi. Nasıl bir lekelenme oluyor normalde bilmiyorum ama benimki böyle. .. desteğin ve bilgilendirme için teşekkür ederim. ..cnm dr kahve rengı lekelenmeyı daha once kanamıs ve kaıntı olarak kabul edıyor ama kırmzı rengi taze kanama olarak kabul edıyor cnm bu durumu herkez yasıyor yanı dr normal görüyor kesenın asagıya ınmesı lekelenmeyle alakalı deıl dır dıye tahmın edıyorum cokgecmıs olsun cnm
Hangi haftanın içindesiniz :) birinci hafta de de bayiliyim :)Amin güzelim, ben . Haftanın icindeyim
Sabah öğle akşam diye verdi ama. Öğle zorlarsa akşam iki birden dedi...PROGESTANI NASIL VERDİ CANIM?
Sonradan o da pişman oldu ama kalbim kırıldı bi kere... biliyorum bende bilinçsizce söylediğini zaten. Şu zor dönemi atlatıcaz el birliğiyle inşallah....Canım benim sıkma kendini eşininde sinirleri bozulmuştur anlayışlı olun birbirinize
cnm benım dr um dedıkı kahve rengı lekelenme daha once kanamıs ve durmus demektır yanı akıntıyla akmıstır dedı kanam farklıdır kırmızı olur ve o tehlıkelıdır rabbım bızı ve meleklerımızı korusun bende cok korkuyorum ilk gebelıgım dusukle sonuclandı ve hıc belırtım olmadı yanı karnımda öldü 2 aylıkken cok korkuytorum oyüzden gene aynısı olur dıyeZaten kanamanın lekelenmenin neden olduğunu söylemedi. Burada okuduğum kadariyla ultrason da kanama bölgeleri goruluyormus. Bende görmedi. Bebek çok iyi durumda dedi sadece. Kalbinin atisini hem gördüm hem duydum. :) lekelenmelerim de garip böyle yara varda sanki kabukları dökülüyor gibi. Nasıl bir lekelenme oluyor normalde bilmiyorum ama benimki böyle. .. desteğin ve bilgilendirme için teşekkür ederim. ..
Valla canım benim ikinci hamileliğim. Kiloları sakin düşünme derim. Bırak ne kadar kilo alırsan al... kim ne demiş diye de düşünme. Ben ilk hamileliğimde 28 kilo aldım tam bir danaaydim :) 1 sene sonra ufak bir gayret ile 30 kilo verdim :) herkes şaşırdı. .. yani alınan kilo veriliyor. Yeterki sağlıklı Bebişlerimiz olsun... :*Selam kizlar. Dun bi akrabamizin sunnet torenine gittik kocamla herkes biliyo dogal olarak hamile oldugumu, bol bol tebrik aldim. Kocamin teyzesinin kizi ise "kilo almissin suratindan belli daha erken degil mi" dedi. 47 kg - 50 kg ciktim alti ustu cokta belli olmuyor aldigim canimu sikti ve son olarak "kiloyu kendine almissin 8 ay sonra dusunemiyorum seni bebek dogunca kilolarin kalacak eski halinden eser kalmayack" demez mi kafaya takmadigim seyi takmaya basladim insanlarin negatif konusmasindan nefret ediyorum.
Bebeğin iyiyse o gelen işaretleri bakma , bebeğin sana annecim ben buraya yerlesiyorum diyoorZaten kanamanın lekelenmenin neden olduğunu söylemedi. Burada okuduğum kadariyla ultrason da kanama bölgeleri goruluyormus. Bende görmedi. Bebek çok iyi durumda dedi sadece. Kalbinin atisini hem gördüm hem duydum. :) lekelenmelerim de garip böyle yara varda sanki kabukları dökülüyor gibi. Nasıl bir lekelenme oluyor normalde bilmiyorum ama benimki böyle. .. desteğin ve bilgilendirme için teşekkür ederim. ..
6 canım 6Hangi haftanın içindesiniz :) birinci hafta de de bayiliyim :)
Ah bu kocaları sanki onlar doğuracak dimi, dert etme stres etme kocan o hemen barisirsiniiizzSonradan o da pişman oldu ama kalbim kırıldı bi kere... biliyorum bende bilinçsizce söylediğini zaten. Şu zor dönemi atlatıcaz el birliğiyle inşallah....
Allah korusun canım benim... ben bu aksam Meryem süresine başlıcam. Yergok dua ile kurulmuş derler. Rabbim ol der olur. Hepimiz için dua edicem...cnm benım dr um dedıkı kahve rengı lekelenme daha once kanamıs ve durmus demektır yanı akıntıyla akmıstır dedı kanam farklıdır kırmızı olur ve o tehlıkelıdır rabbım bızı ve meleklerımızı korusun bende cok korkuyorum ilk gebelıgım dusukle sonuclandı ve hıc belırtım olmadı yanı karnımda öldü 2 aylıkken cok korkuytorum oyüzden gene aynısı olur dıye
Maşallah allahim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. ..Bebeğin iyiyse o gelen işaretleri bakma , bebeğin sana annecim ben buraya yerlesiyorum diyoor
6 canım 6
Ah bu kocaları sanki onlar doğuracak dimi, dert etme stres etme kocan o hemen barisirsiniiizz
Amin canım amin sagolasinMaşallah allahim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. ..
A.selam canım, hoşgeldin aramiza. Rabbim nasip etmiş çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş yavrunu keseyi de bir iki haftaya görürsün az sabır canım evet sen de inşallah Mayıs annesi sinSelamun aleyküm arkadaşlar bende 3 senelik bekleyişten sonra bu ay aşılamayla hamiş oldum 4+4 teyim henüz keseyi görmedim dua edin inşallahh keseyi görür kalp atışlarını duyarım bu durumda bende mayıs annesi oluyorum dimi
Hosgeldin caniimm :)Selamun aleyküm arkadaşlar bende 3 senelik bekleyişten sonra bu ay aşılamayla hamiş oldum 4+4 teyim henüz keseyi görmedim dua edin inşallahh keseyi görür kalp atışlarını duyarım bu durumda bende mayıs annesi oluyorum dimi
Benim 5 eylül doğum günümdu ve gebe olduğumu o zaman öğrendim canım :) ben de pazartesi gideceğim kalp atışlarını duymak için inş canımSagolun kizlar amaann takmiyorumm
Hosgeldin caniimm :)
21 mayis annesi olmayi cok isterdim bende ama tahmini dogum daha erken :) 21 mayiss hem esimin dogum gunu, hem resmi nikahimizin kiyildigi gun
Ben 4+4 gormustum keseyi, cuma kalp atislari icin gidecegiz. Insallah gorursun, guzel haberlerle gelrsin
Hey gidi hey bu sitede kocaman sevgiliye asker bekleyip şafak saydığımız düğnume gün saydigimi hatırlıyorum şimdi ise evlendim de bebeğim olacak :) Rabbine cok sukur
Benim 5 eylül doğum günümdu ve gebe olduğumu o zaman öğrendim canım :) ben de pazartesi gideceğim kalp atışlarını duymak için inş canım
Zeynom ben de seni hatırlıyor gibiyim , inş alırım canım sağolasın 93e1 asker yarenlerindeydim ben cnm benimHosgeldiiinn canim :) Saglicakla kucagina alirsin insallah :)
Bi yerden hatirliycam ama nerden ? kac tertipti kocan canim, hangi topikteydin?
Aramızda 2 gün var canım hadi hayırlısı optumBende 30 agustosta ogrendim :) 5+2 gunluguz bizde minigimle hadii hayirlisi canim :)
Sagolun kizlar amaann takmiyorumm
Hosgeldin caniimm :)
21 mayis annesi olmayi cok isterdim bende ama tahmini dogum daha erken :) 21 mayiss hem esimin dogum gunu, hem resmi nikahimizin kiyildigi gun
Ben 4+4 gormustum keseyi, cuma kalp atislari icin gidecegiz. Insallah gorursun, guzel haberlerle gelrsin
Amin canım amin sagolasin
A.selam canım, hoşgeldin aramiza. Rabbim nasip etmiş çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş yavrunu keseyi de bir iki haftaya görürsün az sabır canım evet sen de inşallah Mayıs annesi sin