2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
çok ağrım olduğu için doktora gittim kese gözükmedi. aşağıdan bakacaktı onuda ben istemedim döndüm eve geldim. bu kadar karın ağrısı normalmi 10 gündür adet sancısı gibi ağrı çekiyorum

cnm karın agrısı cekmen normalmi bilmiyorum keske alttan baktırsaydın

Doktora söyledin mi canım ağrın olduğunu? Geçen hafta benimde vardı adet sancısı gibi ağrım ama geçti. Bunun normal olduğunu okudum birçok yerde. Bu hafta ağrım yok. Geçer belki seninde. Gitmişken dr a bir sorsaydın

canim yaa burda mecbur aile doktor olucak ve sistem bu sekildeymis. az once ultrason icin randevu aldim 3 kasim da nasil sabretcem bilemiyom umarim ins yakinda turkiye gelirim ve gelir gelmez ilk is ultrason

canim benimde sancim cok hatta az once doktoruma soyledim korkacak bisi yok dedi bi arkadasin dedigi gibi gosterseydin keske alttan icin rahat olsun diye

Güzelim 5. Haftada karindan gorulmemesi çok olagan. Bende gittim aşağıdan baktı ve yavrumu gördüm. Istemediysen de bir hafta sonra yavrunu gorursun ultrasonda merak etme. Ağrılar olacak kolay mı yeni bir canli yetişiyor içinde. Dayanilmaycaak kadr olmadığı sürece korkma gönlünü ferah tut

canım hiç beta hcg ölçtürdün mü?.. o değere göre ne zaman görüneceğini hesaplayabiliriz..

Kızlar Özellikle istanbul da olanlar bu gebelik 5. haftada yapılan rutin testlere tam kan sayımı,kan şekeri vesaire... hangi hastane de kaça yağtırdınız acaba? yardımcı olursanız sevinirim.
Tatlim ben 200 tlye yaptirdim memorial hastanesinde..

Benim danissal psikologlarim :)
Sizleri çooook seviyorum.... progesteron sonrası bayıliyo gibi uyuyorum..... gözlerimi açamıyorum. .. garip garip rüyalar görüyorum. ..sanırım normal bunlar. Ilac in yan etkisi herhalde. Yan orta etki farketmez bebeğim tutunsun yeter. neyse uykudan sonra biraz kendime geldim... yatıyorum habire... moral bozmak yok moral bozmak yok :)

evet canım moral bozmak yok.. ben de her gün kendime bunu söylüyorum.. progestan beni de mahvediyor ben de gece yatarken yutuyorum.. ne olursa uykuda oluyor ben hissetmiyorum..

Bu arada kızlar bir önerim var size... gerçekten kimseye aldırış etmeden pimpirikli olun lütfen. .. vücudunuzu dinleyin, herhangi bir farklılık hissettiginizde hemen doktora koşun. HicbirseyI normallestirmeyin lütfen. .. ben şu an normallestirmenin acısını çekiyorum şu an.... sizleri öpüyorum... :*

bendede olmuştu canım heran adet olacakmıs gibiydim ama dr normal dedi şimdi azaldı ama yine biraz var

evet canım moral bozmak yok.. ben de her gün kendime bunu söylüyorum.. progestan beni de mahvediyor ben de gece yatarken yutuyorum.. ne olursa uykuda oluyor ben hissetmiyorum..
Günde kaç kez dedi sana... bAna 3 kez dedi rahatsız ederse akşam 2 sabah bir al dedi... sen niye içiyor sun. Kanaman mi vardı? Senin tecrübelerine ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…